Модни консултации (Февруари, 2022) - 63

• 55 358
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
Малко късничко, но да кажа - панталона на Море бих носила с тесни боти или високи токчета.

Леопардовия шифон ми харесва.

# 676
Море, от мен “не “ за комбинацията, панталонът ми идва една идея елегантен, а ботите са груби, че и бели… Аз като цяло не обичам такива контрасти- черен панталон и бели обувки и обратното , едно от най- омразните неща ми е и рядко харесвам в друг такова съчетание.
Подобни панталони нося с Челси боти, боти  с ток, по- нежни някак да са и най- вече с обувки.

# 677
Ето едни бели обувки, които стоят добре с черен панталон до глезена и бяла тениска

# 678
  • София
Тя каза, че носи спортни обувки, иначе аз бих го съчетала (и съчетавам моя подобен) точно с кожено яке като Савова и остри обувки.
Може и бели, примерно такива.

# 679
Благодаря, не очаквах толкова много отговори и съвети 😊 ще разглеждам за някакви боти по-тънки в глезена, тъкмо да имам и такива, а иначе се пробвах да видя как ще стане с наличните ми неща, но важното е, че придобих представа как трябва да изглежда такъв панталон с правилните обувки 😊

# 680
Море, изрових тази снимка от кошчето, понеже онзи ден бях показвала панталона в темата за Зара, истинска находка е за 10 лв.
Той е подобен, малко повече се стеснява надолу, но все пак с ръб, сходен модел.
Ботите са ми благодарение на тази тема, тук се обсъждаха и се сдобих бързо с тях, разкошни са- нежни и подхождат на всичко.
Та такива панталони гледам да падат отгоре , макар този отпред да пада, а отзад стои вътре в ботите, но понеже е къс и има цепки, стои добре.

# 681
Крачола е тесен и се набира над обувката. За това и трябва да е леко къс, само колкото да опира върху обувката без да се гърчи.

# 682
Специално с тези боти нищо не се гърчи, от позата за самоснимане е , а и не ходя само с едни обувки , та да режа според тях.
Има си правила за дължините и типа обувка , скоро гледах в You tube.
Днес получих друг подобен панталон и дънки , като рибар съм. Обичам късо, но се чудя жени над 1.70 как успяват да си намират подходящи панталони.

# 683
Възможно е да е от позата и правилото е точно това, което ти казах. Опира в обувката без да се гърчи. Също така възможно е пак да е от снимката, но изглежда доста тесен отдолу и сякаш едвсм го нахлузваш върху ботите.

# 684
  • Някъде там
Море, такъв тип панталони нося с такива обувки или кожени кецове.

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 21:45 от Искрица

# 685
Море, такъв тип панталони в ежедневието нося с тези, споделям защото ти писа, че повечето ти обувки са по-спортни, а и аз предпочитам по-небрежни визии или по-младежки. Кой, както иска да си го превежда.

Иначе съм абсолютно ЗА прeдложенията на Agent Provocateur.

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 20:23 от outnocontact

# 686
От предложенията на Агент, единствено последната снимка в приложима в нейния случай.
Маратонките също стават но да не са много груби.

# 687
Здравейте.Отдавна следя темата и намирам много полезна информация .Винаги има интересни идеи и виждания, как да се носи, една дреха .Харесах си едно сако , но определено ще ми е трудно да го съчетавам.Вие как го виждате?
Цвета е по скоро цикламен, на тази снимка изглежда по тъмно.

# 688
  • София
Много хубаво сако.
Аз бих съчетавала с дънки и тениска/топ в бяло-тъмно синьо, екрю, жълто. Би отивало още със сиво или по-тъмни или по-светли варианти на основния цвят.
Кройката ще си отива и с права рокля и пола, елегантен панталон също.

# 689
Сакото няма да е трудно да се съчетава. Дали е червено, розово или малиново, по-важна тук е материята. Както и как ще стои - по-свободно или по-вталено и късо.
Иначе: за ежедневието с класически цвят деним или черни дънки ще е съвсем на място.

Както и с класически панталон и аксесоари, които да допринесат за по-елегантен стил:

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 17:22 от Аня

Общи условия

Активация на акаунт