Модни консултации (Февруари, 2022) - 63

• 56 135
  • 752
  •   1
Отговори
# 165
Между другото, от днес в Notes на телефона си направих списък с комбинации- когато облека дадена дреха, мислено я разхождам с всичко подходящо из гардероба, с което може да се съчетае, добавям аксесоарите и го записвам като аутфит за конкретен сезон. За мен е полезно. Постепенно ще опиша всичко. Така няма да се чудя какво да облека, а ще си имам списък. Изненадващо, но когато имам конкретна дреха пред себе си, ми хрумват доста повече идеи за съчетаване. Лично за мен е полезно. Simple Smile

# 166
Дънковата пола с червено и оранжево отгоре.

# 167
Допълвам, като показахте жълтия колан. Още първия ми път ми хрумна, ноооо….. консервираният ми мозък отказа да експериментирства тук. Та:
Жълта горна дреха и жълти обувки също биха отивали според мен. Не е цвят, който имам наличен, но според мен цветово си отива. Даже за горна дреха ще отива и производна на поло; и вариантът с по- широка и интересна риза, стига фигурата да го позволява.
Горчица също е възможност за някой, който като мен крещи от крещящи цветове все още. 😆

Допълвам: за жълтите обувки, тъй като звучи стряскащо.. и си е 😆, си представям например жълти лачени обувки с връзки тип кубинки, но от по- нежните. Труден цвят е, но ако човек всъшност има примерно зелено в гардероба си, е съчетаем за обувки. Или чадър  и чантичка, в комплект за дъждовно време с обувките. Simple Smile

# 168
Ох, как не се сетих и с бежово ще е супер. Дори гълъбово синьо. Вече зависи дали топли нюанси харесвате или студени. Почти с всичко ще върви. Стига да не е прекалено шарено.

# 169
Аня, червената риза от къде е?

# 170
Malena1, много хубави рокли. Последната добре ли стои? Такова деколте мен малко ме плаши, хич не ми застава

Al, благодаря ти,
да, стои с подходящо бельо. Но лошото е, че не се завързва ( което, би било по - лесно като вариант) – а се закопчава с едни малки копченца. Иначе за летните горещини е супер. Може да се сложи и колан.
Сега търся дълга рокля в зелен или червен цвят, но не успявам да открия или ако намеря, вече няма номера. Simple Smile

# 171
  • София
Мале, коланът с птичките е невероятен. Много красива симтрия. Този ще е, само да го намеря наличен Heart Eyes
Винаги ми изнамираш някакви много готини неща, Аня. Стилна жена си явно. Благодаря ти от сърце.

С бежово полата също се замислих, но тази мацка е с тенче, аз съм като бял бродник и ще стои странно.

# 172
Проблема се решава с St tropez self tan purity. Държи около 6 дни и стои естествено. Не оставам без него и спреят за лице. Има хиалурон и хидратира. Натурален състав. Откакто го имам нося поли.. преди само дънки.

# 173
Аня, червената риза от къде е?

Eто я: https://www.karenmillen.com/cotton-embroidery-ruffle-woven-shirt … -2.html?color=294

Catcher,
коланите ги има различни цветове в сайта fashion days

# 174
Мале, коланът с птичките е невероятен. Много красива симтрия. Този ще е, само да го намеря наличен Heart Eyes
Винаги ми изнамираш някакви много готини неща, Аня. Стилна жена си явно. Благодаря ти от сърце.

С бежово полата също се замислих, но тази мацка е с тенче, аз съм като бял бродник и ще стои странно.
Прегледай всички познати ти сайтове за коланите на PInko и виж къде е най-добра цената, иначе са хубави. Имай предвид, че имат 4 см ширина, но има и по-тесни.

# 175
  • В полите на Пирин планина
Сивото стои много добре и с розово, а също с пепел от рози.

# 176

Прегледай всички познати ти сайтове за коланите на PInko и виж къде е най-добра цената, иначе са хубави. Имай предвид, че имат 4 см ширина, но има и по-тесни.
И аз щях да ги предложа като вариант. Хем са ефектни и хубаво изработени, хем на всичко отиват. Също и коланите на Coach. И двете марки често се намират на добри намаления.

Между другото, имам един колан Mexx, който без да преувеличавам, е на над 15 години почти и не е мръднал, до ден днешен го нося.

Последна редакция: пн, 07 фев 2022, 18:19 от tuali

# 177
Кечър, дано високата талия на полата е по тялото, аз си поръчах подобна , но с “пейпър баг” талия и се прецаках, че и в два цвята. Цветово си пасва конкретно сивата с всичко, но блузите трябва да са по тялото, защото тези къдрици искат свобода. Моята най я харесвам с черни ниски боти и тъмносиви чорапогащник и поло. Аксесоари- каквото ти се иска, защото сивото дава мегдан на развихряне.
Сега чакам една миди права дънкова пола, най- вероятно ще я режа, защото се очертава да ми е под коляното.
Обожавам воланчета и къдрички, защото ми добавят обем , където трябва. И тук показвам един експеримент с две такива дрехи, горната покриваше долната, иначе абсурд да се носи.

# 178
Имам такава рокля в турско синьо.
Искам да я нося като пролетна.
Но...чорапи на такава рокля сякаш не отиват изобщо, а без вероятно ще е студено.
Или пък ако може идеи само за нещо върху нея.
Не харесвам дрехи с презрамки, но понякога си купувам.

# 179
А защо не, ако има достатъчно място, пък под роклята Simple Smile Например бяла риза :

Не е най-доброто сходство като рокля, за идеята с ризата го пращам.

Общи условия

Активация на акаунт