Модни консултации (Февруари, 2022) - 63

• 56 138
  • 752
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
Имам такава рокля в турско синьо.
Искам да я нося като пролетна.

разкопчана вталена дънкова риза за горе, бели кожени /или пък не/ гуменки и чорап, който не се вижда.
Пак е за по-топло време, но с друго просто не я виждам, роклята си е лятна.
Кожено и дънково яке на тънки презрамки... Не ми е съвсем ОК

# 181
Лайт, откъде е зелената жилетка Blush
От Бенетон са и двете жилетки.

Сивата дънкова пола бих съчетала със сто неща от гардероба си, включително със зелената жилетка и черна тениска или пък бяла тениска и розова жилетка, или някаква блуза в цвят фуксия,... В консервативен вариант - черно кожено яке и бяла тениска. Това за пролетен сезон. Зима - бял/черен пуловер и акцент едро сребърно бижу бих избрала за нея.

От Мохито имам една рокля и една боровинкова блуза от трико. Не лоши на пръв поглед, но не са ми любими. Материите, които ползват са с ниско качество. Reserved са в същия ценови диапазон, но по-сполучливи като кройка и качество на използвани тъкани за мен.

Последна редакция: пн, 07 фев 2022, 22:24 от Light Beam

# 182
Ето, дойде и моят ред да поискам съвет и помощ от вас Simple Smile
От Зара взех тази рокля, но вече 3 седмици я мисля с какво да нося и дали да не я върна. Тънка е, но не е лятна. Лепи с чорапогащник. Със сако ми става много строго, макар че така мислех да я съчетавам. Въобще ... хм.

Още една снимка с цветовете отблизо.

Нещо такова си представих аз и кожено яке/черно, кафяво, червено/ отгоре

Може и жилетка в подходящ цвят

За лепненето- подплата, както вече препоръчаха момичетата.

Много е хубава роклята ти!

# 183
  • Plovdiv, Bulgaria
Как съчетавате зимата панталони с широки крачоли? Аз освен с поло или блуза по тялото... някак друго не ми идва на ум!

# 184
С пуловер?

# 185
Бяла вталена риза, отново с по- интересна яка ( широка), вълнено късо наметало Simple Smile

# 186
Аз лично моят го нося с поло, блуза /риза по вталена и  къса плетена на едри плетеници жилетка с едно копче , че постоянно ми е студено.

# 187
Как съчетавате зимата панталони с широки крачоли? Аз освен с поло или блуза по тялото... някак друго не ми идва на ум!
Скрит текст:

Ето идейки Wink
Скрит текст:

# 188
Нося ли много широка дреха правилото ми е винаги или китките или глезените ми да се виждат. Като покажеш най- финната част от тялото си доста обира от този овърсайз вид. Особено ако имаш някой друг излишен килограм помага много да не изглеждаш още по- едра.

# 189
Палацо пантс с висока талия през зимата - фланелка или риза или тънък пуловер + късо кожено яке + панталона + палто или пончо върху коженото яке! И задължително с боти/ботуши на ток - тънък/масивен, няма значение - не съм достатъчно висока И дългокрака за такъв панталон със сникърси. С ток се получава съвсем различна линия!

# 190
Тамън същото щях да пиша, такъв панталон - само с ток!

# 191
На ток, ако носиш токове. Ако не - каквото си носиш по принцип Simple Smile.
За себе си говоря. Тъкмо съм си поръчала подобен розов. Ще видя дали ще се одобря с него.

# 192
  • София
Аз съм висока и на мен драмата с тия панталони ми е, че са ми тамън без ток, а с висок ток не го покриват като хората. А аз не обичам така.

Иначе, ги нося точно с поло, прилепнала блуза и с кожено яке отгоре. Не обичам комбинация на широка дреха с широка/дълга.
На такъв цвят бих сложила или черно, или ще се вманиача да намеря точно същия цвят блуза за един монохромен вид. И не бих сложила черен колан, защото губи от ефекта на сливане.
С големи забележими обеци.

# 193
Pep_si, аз под ток разбирам и платформи, не само стилето и подобни...

През лятото:

Зимата:

Аз съм висока и на мен драмата с тия панталони ми е, че са ми тамън без ток, а с висок ток не го покриват като хората. А аз не обичам така.

Иначе, ги нося точно с поло, прилепнала блуза и с кожено яке отгоре. Не обичам комбинация на широка дреха с широка/дълга.
На такъв цвят бих сложила или черно, или ще се вманиача да намеря точно същия цвят блуза за един монохромен вид. И не бих сложила черен колан, защото губи от ефекта на сливане.
С големи забележими обеци.
Grinning Няма по красиво нещо от много висока жена с такъв панталон - асоциацията ми е винаги Кейт Бланшет в Авиаторът!
Имам и 2 такива романтични ризи и ги нося с моите широки панталони (задължително загащени Wink ) и да, пак кожено яке, за да има контраст стилистически.

PS Да, наистина панталонът трябва да покрива тока, иначе си е грозно!
Горещо препоръчвам да си намериш един базов наистина дълъг панталон от този тип и както си висока да го сложиш с ток - ужасно елегантно е! Много ми хареса идеята ти за монохромен аутфит с драматични обеци като акцент!

# 194
  • У дома !
Харесват ми много цветовете, които ще са на мода тази пролет. Нося много розово, зелено, жълто, но тази година ще прибавя лилаво много ми харесва по точно светло лилаво.
Поли нося, но само много дълги, защото с къса или средна дължина изглеждам като лелка с пола, но обожавам рокли да обличам и то всякакви дължини мини, миди, макси...
Не знам как би ми стоял
широк панталон до коленете, явно ще е на мода тази пролет като изгледах клипчета на темата много ми допадна.
Рокли комбинирам сьс сникърси или остри балеринки, а отгоре с кожено или дънково яке.
Искам съвет за новите ми кубинки с какви дрехи да ги нося и какви цветове ? Те са ми по себе си са страхотен акцент, може би само с дюст дрехи ще трябва да ги комбинирам...как мислите....това са те....давайте идеи с какво да ги комбинирам...

Общи условия

Активация на акаунт