Модни консултации (Февруари, 2022) - 63

• 56 236
  • 752
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте!
Търся сайт/фб страница, която предлага интересни бижута - ръчно правени и/или от полимерна глина. Не търся сребърни или ламаринени. Търся колие за една basic блуза и искам нещо интересно, което не се вижда всеки ден.
Благодаря!

# 331
😃 не е прав кумът, когато гардеробите се пръскат и няма свободно местенце, а има толкова неща, с които не искаш да се разделиш и толкова много, които още искаш, но не е разумно.
Едно лутане между шопинг маниака и това, което е разумно  се получава.

# 332
  • София
Момичета, купих си колана на Pinko. Мерси за препоръките. Взех черния със златистата катарама, който, естествено не беше намален. Но червеното им не е много хубаво червено, поне на мен не ми допада, иначе то беше на половин цена. 
Малко са overpriced според мен, но стоят красиво. Взех най- дългия, води се hips, за да мога да го нося и на ниска, и висока талия.
Ще го комбинирам с много неща, имам доста дррхи, които биха му паснали.

И се вдъхнових от комбинациите на една от предните страници за леопардовара шарка. Търся си люлякова блуза, но това по- лесно ще намеря.

Толкова от мен. Ще гледам да се ограничавам до даване на акъл и разглеждане на идеите до края на месеца Grinning

# 333
За носене имам с какво, ама според нашия кум, ако не припадаш по дадената вещ и мислиш повече от 7мин, значи не я искаш наистина 😂.

Аууу цели 7 Мин. Ама той много търпелив бе. Simple Smile
До колкото съм те виждала на снимки, тези боти нямат място в гардероба ти.

# 334
  • Street of Dreams
Жълтото палто на Аня с винени ботуши. ❤️

За въпросните боти съм твърдо не.

# 335
  • Бургас
За носене имам с какво, ама според нашия кум, ако не припадаш по дадената вещ и мислиш повече от 7мин, значи не я искаш наистина 😂.
И аз използвам този метод за отказ Laughing

Иначе ботите не са моите, но са симпатични и ако човек има подходящ гардероб внасят свежест и цвят.

# 336
Здравейте!
Търся сайт/фб страница, която предлага интересни бижута - ръчно правени и/или от полимерна глина. Не търся сребърни или ламаринени. Търся колие за една basic блуза и искам нещо интересно, което не се вижда всеки ден.
Благодаря!
Аз имам такава страница ,но не правя от полимерна глина , а от други материали . Не знам дали ще ти допадне обаче 🤷🏻🙃

# 337
  • Някъде по Дунава
Здравейте!
Благодаря!
Panayotov - Handmade, Teoniko  - Бижута с харизма.

# 338
Виждала съм доста тъпотии, но това прекрачва някои граници…
Ако имате очукани стари ботуши, само зашийте крачоли на дънки и ще спестите и пари, и усилия да сте модерни.

# 339
Grinning ма туй много грозно бе...... и кой ще им се върже на ММ6?
така нареченото деконструиране определено не е за всеки

The Catcher in the Rye, като намериш люлякова блуза дай знак Simple Smile

# 340
  • София
Намерих Joy

https://etiketfashion.com/%D0%9B%D1%8E%D0%BB%D1%8F%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%B1%D0%BB%D1%83%D0%B7%D0%B0-%D1%81-%D0%B4%D0%B5%D1%82%D0%B0%D0%B9%D0%BB-%D0%BD%D0%B0-%D1%8F%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0?tag=%D0%91%D0%BB%D1%83%D0%B7%D0%B8

И в орсей имаше няколко, мерих преди седмица, ще реша. Нещо обикновено ми трябва.

# 341
Grinning ма туй много грозно бе...... и кой ще им се върже на ММ6?
така нареченото деконструиране определено не е за всеки

Учудващо много Grinning

# 342
Ммм даа, като зная колко дънки късам на коленете (особено на дясното, което явно е по - ръбесто), доста заготовки за "модерни ботуши" ще си имам Simple Smile.  В комбинация с къси панталони при това Simple Smile.

# 343
Аз днес си купих тази шапка...чудя се дали става за тази възраст...!

Последна редакция: вт, 15 фев 2022, 09:47 от mimi.7299

# 344
mimi.7299, добре изглеждаш с нея. Пожелавам ти да я носиш с удоволствие.

Общи условия

Активация на акаунт