Модни консултации (Февруари, 2022) - 63

• 55 447
  • 752
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Не знам дали нещо такова ще харесаш и дали няма да ти е много цветно.

# 406
Добър вечер,вижте на какво попаднах влизайки случайно в спортен магазин 😁не са Liu Djo ,или пък Karl но са адски удобни,и нежни даже не мога да повярвам.Puma mayze . Толкова много ми се прииска да си ги взема ,но откъм марка нямо да успеЯ да ги съчетая с гардероба ми 😒.иначе са страхотни.😁

# 407
Puma mayze . Толкова много ми се прииска да си ги взема ,но откъм марка нямо да успеЯ да ги съчетая с гардероба ми 😒.иначе са страхотни.😁[/img]

"откъм марка няма да успеете да я съчетаете" - това не го разбрах?!?

# 408
Puma mayze . Толкова много ми се прииска да си ги взема ,но откъм марка нямо да успеЯ да ги съчетая с гардероба ми 😒.иначе са страхотни.😁[/img]

Да,исках да кажа ,че просто дрехите с които разполагам са от малко по висок клас от пума 🙂

# 409
Хахаха коприна и кашмир Simple Smile.

# 410
Страхотни са, но по-нисък клас?!? Това робуване на цени и марки никога няма да го разбера.

# 411
Махни ценовия клас, стилово няма ли да се вържат с нищо в гардероба? Та това са обикновени бели кецове.

# 412
Може би иска да каже, че няма подходящия анцуг и в гардероба има само бални рокли Simple Smile.

Последна редакция: чт, 17 фев 2022, 22:29 от G.Savova

# 413
Да,как Пума би седяла примерно на тениска, Emporio armani  това ми беше мисълта.Не робувам на марки ,просто такива дрехи ми харесват !!!

# 414
  • София
Може да се съчетаят според мен. Лично аз харесвам марката, но заради друго не бих ги взела…

# 415
Според мен най-важното при покупка на дрехи или обувки е да ни харесва и да успеем да го съчетаем с останалите неща в гардероба си, а не на коя марка са.
Още повече за качеството. Защото на доста негативни мнения съм попадала за качеството на Liu Jo да речем, тъй като го споменахте. 🙂

Последна редакция: чт, 17 фев 2022, 18:28 от DzhuliB

# 416
Пумата са 200-250 лв, а Лиу Джо са 280-340, толкова ли ще ти бутнат класата 40 лв?

# 417
Тениската си е тениска независимо на коя марка и се носи и с обикновени гуменки от 5 лв.

# 418
Да,исках да кажа ,че просто дрехите с които разполагам са от малко по висок клас от пума 🙂
^^^ Aaaaa, разбрах!

Но аз живея в общество, в което тениска за $10 се съчетава без задръжки с чанта за $10 000 и на никой не му се струва странно, та бях забравила... разбира се, американките не се славят като най-елегантните и класово осъзнати жени, и това е вярно!

Показвам... например.... Nicky Hilton Rothschild

Та модната дизайнерка Хилтън-Ротшилд е обута в кецки, които в магазина струват около 40-50, преди разпродажбата, когато се превръщат в гуменки за 10-15 пари и които има всяко американско дете:

PS Хилтън е доста бедна мома и я оценяват само на 50-ина милиона, след като баща и остави 97% от състоянието си за благотворителност, но пък тя се измъкна от мизерията като се ожени за Джейми от рода Ротшилд  "аs of 2021, the net worth of James Rothschild is estimated at around US$1.5 billion"

Последна редакция: чт, 17 фев 2022, 18:37 от Agent Provocateur

# 419
  • София
Последните марки, за които пита са все от сходен на Пума клас, но Пума превъзхожда част от тях по качество.
Ако дрехите не са с огромни щампи, на никой няма да направи впечатление как си ги съчетала.
Ако пък са с огромни щампи и надписи, колкото и да са скъпи все ще са като модел от витрина на илиенски "бутик".

Общи условия

Активация на акаунт