Модни консултации (Февруари, 2022) - 63

• 55 407
  • 752
  •   1
Отговори
# 570
което да е на границата на кича, но пък вие си го обичате, харесвате и носите? Ще са радвам на снимки, дори да не са в аутфит, а на самата вещ.
Мен на моменти ме търсете отвъд границата Joy

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 21 фев 2022, 22:49 от Анонимен

# 571
  • Варна
Имам една рокля, която е не просто с животински принт, а рядкото животно е... син леопард. Ама е хубава, честна дума.

# 572
Вярвам ти,аз имах такава блуза и я носех с удоволствие, че ми отиваше на очите.

# 573
  • Mediterraneo
Desigual се възприема от много хора за кич, аз от години нося само техни чанти, супер са като качество, дори и да са лек кич. Виж, дрехите им не нося, заради материите. А, и едни сникърси имам, още по- кичозни от чантите, но са удобни и си ги харесвам.

# 574
  • София
Имам една рокля, която е не просто с животински принт, а рядкото животно е... син леопард. Ама е хубава, честна дума.
Ау, син леопард и аз имам. Имам и червен Flushed

# 575

Grinning Grinning Grinning
Боже, а аз си мислех, че съм избила рибата с моя синьо-зелен питон във вид на рокерия Wink

Goddess, темата няма да е същата без теб, ела си!

# 576
Аз не бих казала, че имам ексцентрични дрехи, по- скоро съм скучна.Joy но имам ето такова сако и много си го харесвам
Скрит текст:

# 577
Страхотно е! 😍😍😍

# 578
И аз за една бройка да си купя чанта на Дезигюал, но точно за това не я взех, много шарена за мен, а сърцето ми я искаше... Blush
И въобще нещо ме тегли към Дезигюал, а още не съм събрала смелост да купя нищо!

# 579
  • Варна
Абе, ще ме плюете скоро и мен в темата, но ми е скучно и безразсъдно показвам.

Последна редакция: вт, 22 фев 2022, 17:32 от Тайга

# 580
Това е, срамувам се леко от себе си.
Недей да бързаш Smiley Hug

# 581
  • Варна
Чакай, чакай да намеря моите сандали, при които се преплитат каишка от бял лак, от черен лак и една зеброва, с косъм Laughing

# 582
  • Street of Dreams
И Годес и Тайга са момичета с афинитет към модата и с хубав собствен стил. Не ми се четат морални глупости.

Тайга, моят розов лачен крокодил със златни вериги бие твоя синия, но последните показани сандали ни дисквалифицират и двете.

Аз обаче не смея да го нося. Имам и вишнев лачен и черен лачен, както и черен велурен крокодил - много приятно животно. Син леопард на тюлена рокля и на пуловерче с къс ръкав.
Напоследък обаче дързостта ми стига само за маска със зелени пайети. Persevere

# 583
Това е, срамувам се леко от себе си.
Недей да бързаш Smiley Hug

Ли Лу тези верно ли ги имаш Sunglasses

# 584
Ли Лу тези верно ли ги имаш Sunglasses
Да, от yoox са, като имаха 25% на всичко.

Общи условия

Активация на акаунт