Модни консултации (Февруари, 2022) - 63

• 55 372
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
Не знам защо така е низвергнат този леопард.
Преди малко поръчах блузата:
https://m.aboutyou.bg/p/only/star-7145859
А вчера се сдобих с леопардов шал в сиво и розово.
Темата ми действа много добре , като разбрах колко фенки има този принт.

# 646
Честита!
Много е хубава и за съжаление е изчерпана и не мога да си поръчам и аз.
Имам и шал с тигри и леопарди и много си го нося.
Много ми е любим леопарда ❤️

# 647

Преди не знам колко време бяха избухнали разни групи с мото "леопардови щампи, селски пръчки и т.н. и красивата шарка на леопарда беше обявена за просташка 🙃
Горкият леопард.

и малко любими модели на G-Star

Заради същата тенденция, поне две години не си носих кожените якета.

Тази пола е много яка и ме подсети, че и аз имам подобна на марката, но не я знам къде е.
И още любимите ми кубинки бяха на G-star. Отнесоха около 7-8 години носене и почти не им личи. Зарязах ги, защото започнаха да пропускат вода, но още не съм ги изхвърлила. Лятото си ги нося понякога и им търся заместител. Пък не е като да нямам кубинки. Тези наистина са ми на сърце и то без сантимент някакъв. Всъщност за бранд, който не е насочен към обувките, правят доста удобни такива, което е рядкост.

# 648
  • FRANCE
Не знам защо така е низвергнат този леопард.
Преди малко поръчах блузата:
https://m.aboutyou.bg/p/only/star-7145859
А вчера се сдобих с леопардов шал в сиво и розово.
Темата ми действа много добре , като разбрах колко фенки има този принт.
[/quote
Заинтригува ме със шалът. Може ли снимка и от къде? Благодаря.

# 649
  • Street of Dreams
Голям минус на G-Star обувките, които иначе са много удобни и красиви - е че не им слагат ципове. Челси боти, високи кецове - отлични за висок свод, но трудно ги обувам. Аз съм мързелива и обикновено бързам, та искам да скоча в обувките и да изхвърча. Само заради това ги избягвам. Иначе в дънки, зимни якета, тренчове и рокли са ми любимци, макар в последните години не толкова.

# 650
Един бюджетен леопард:
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1053066002.html

И нещо, което много ме впечатли, почти колкото сандалите, показани скоро:

# 651
  • София
Това на H&M неми допада. Точно тези шифонести материи в леопард някак са ми не ок. Предпочитам сатенирани, макар че за някого пък може да стои като пижамка.
И петната да не са равномерни и кръгли.

Имам такава на Зара (прилича на една, която имаха DG) и много си я харесвам. https://pictures.depop.com/b0/3394240/277779206_hXoqICwf8y/P0.jpg

# 652
  • Някъде там
Много съм си харесала това, но за съжаление няма размер за мен.Изчерпан е.

# 653
Здравейте момичета, пак малко тъп въпрос от мен, моля да ме извините....имам този панталон, който се чудя как да го направя по носим, за да става за ежедневието ми и идвам да питам така става ли? С навити крачоли над ботите? Изглежда ли странно? Мисля, че може да добавя и някой хубав колан..моля игнорирайте хаоса отзад, просто съм извадила половината гардероб да си правя ревю 🤣

# 654
Защо държиш да е с тези боти?
Според мен ги смени с подходящи обувки и не виждам проблем да го носиш в ежедневието.

# 655
Защо държиш да е с тези боти?
Според мен ги смени с подходящи обувки и не виждам проблем да го носиш в ежедневието.
Имам черни боти, просто пробвам с някакви боти (тези ми бяха под ръка), иначе гледах тази снимка

# 656
  • Street of Dreams
На мен ми изглежда странно, да. С други обувки също не би ми харесал.

# 657
С тези е супер, но с тип кубинки не ми допада, но нека и други дадат мнение.

# 658
Море, за мен така е страхотно! Изхлежда добре, нестандартно и спортно-елегантно. Бих сложила и бял колан/блуза с нещо бяло, за да се съчетае и то с ботите.
Много ми харесва.

# 659
Море много добре ти седи панталона.
Такива панталони нося с Челси боти, или с кожени гуменки.

Общи условия

Активация на акаунт