Магазини Pepco 8

• 52 447
  • 739
  •   1
Отговори
# 105

Горното е само с лепящи листчета,но аз ги ползвам много,удобни са да си пиша къде имам конспект по книга ,лекция и т.н.и си ги лепя на тетрадата.
Виждали ли сте телбод и принтерна хартия в Пепко?

# 106
Мерси, Бобчита. Вторите изобщо не съм ги забелязала. ☺ А каква ще е цената им в левове, че не мога да се ориентирам?🤔
Телбод май съм виждала, но принтерна хартия не помня да е имало при нас...🤔

# 107
  • София
Телбод мисля, че съм вземала и беше голяма грешка. 🤣

# 108
Цената мисля се дели на две ,ако е 3 злоти,ще е 1.5.Имам такива лепящи ,по 1.5 май бяха ,но са в найлонка .Само едно ми остана,а това със спиралата е много симпатично
Ооо Сий,викаш да не вземам от там.Аз искам малък телбот,но айде ще търся в книжарницата .

# 109
А каква ще е цената им в левове, че не мога да се ориентирам?🤔
15 злоти са 6.50 лв.

# 110
Имам от Кауфланд много симпатичен комплект в кутийка с мини телбод, телбодчета, машинка за махане на телбодчета, камери, мини ножичка и още няколко джунджурийки. Мисля, че и в Пепко съм виждала подобни. Поне моят комплект в кутийка в много готин, въпреки мини размерите.🙂

# 111
Аз съм взимала комплект - телбод, тиксо, малинка за дупки за папка и акула - това дето маха телбодчетата - доста е афиф , но и цената му беше ниска,а пък и за ученик го взех - за по 2-4 листчета се справя,но за повече няма силички.
Хубави ,в Лидл гледах скоро имаше ( но са нещо като 5,99 само телбода ...още се въргалят тук-таме по магазините ) .
Мисля,че има и единичен телбод в Пепко ,но не съм 100%сигурна.
Ще се ходи тези дни ,че харесах някои неща - остава и цените да са такива ,както в полската брошура;) Wink Wink Мога да погледна ...

# 112
А има ли хубави цветни моливи ? Ако качите и снимка ще е още по-добре.

# 113
Момичета,не изливайте восък от свещи в мивки и канали,че после като изстине и се втвърди,голяма беля може да стане. 😃

# 114
Аз съм доволна от едни дебели моливи, леко триъгълни ( не   идеален кръг) - удобни са и хубаво пишат за малко дете .От най-евтините и обикновени , не бях доволна ( твърди и не пишат хубаво) , както и от най-обикнивените им графитени моливи( 4 шарени с гумичка за 70ст...цената подсказва ,че за нищо не стават - трудно се острят,лесно се чупи графита и гумата е мека и пада бързо - да си знаете, да не се подлъгвате по цената).
Иначе от там редовно зареждам гумички, ножички , лепящи листчета- всякакви глупости, стига да има еднорог нарисуван;) , дори наскоро открих и взех химикал ,син,който се трие ,че и с резервен пълнител за 3 и нещо беше ( детето го хареса,че той левичар и повечето такива му се размазват от дланта ,но този не е така мастилен и се трие добре ). Също като се присетя ,взимам гланцови блокчета , обикновени блокчета, пластелин, комплекти за чертане ( някой неща не мога да разбера ядат ли ги, губят ли ги ...все ги няма и няма ...Wink )
Всички тетрадки са с обратни полета ,тъй че от там не става да се взимат.
С една дебела ( поне 5см), картонена папка с дръжка на миньони вече 2++ години кара и още е здрава и се закопчава ( направо да не повярва човек,колко качествена се оказа ).

# 115
В някои магазини на Пепко съм виждала да продават хартия за принтер, беше и на добра цена, но не ми трябваше в момента, съответно когато поисках да си взема след няколко месеца, нямаха в наличност.

# 116
Видях принтерна хартия в Пепко на Приморски предната седмица.

Новата брошура е качена във фейсбук.

# 117
  • София
Да се включа за моливите.
Купувала съм цветни кръгли тънки, май 12 бр. бяха. Не съм доволна. Някои цветове бяха много бледи, самия графит беше по- твърд.
От комплектите по 4 молива с гума съм доволна. За първокласник за мен бяха супер. Още повече, че по кварталните книжарници, цената за 1 брой (MILAN, Koh-i-noor) беше 50-60 стотинки.

# 118
Снощи се сетих, че бях купила за 10 лв доста хубава и голяма стъклена ваза, още не я бях извадила от торбата. Ядосах се, че видях един доста голям дефект на стъклото - мехурче. Не знам дали заради това беше намалена или аз не съм догледала.

# 119
На мен са ми казвали за една чаша,намалена точно поради дефект.

Общи условия

Активация на акаунт