Любители на кучета - 126

• 32 217
  • 757
  •   1
Отговори
# 150
Чета ви и благославям двойния английски зид. Аз не съм срещнала шпиц да не лае и то звънко и по много. Срещу нас има един Ръсти, от същата порода и редовно си говорят с моя. Първите месеци голям зор видяхме докато го научим да не се катери по всеки минувач, който срещнем. Повечето му се радват, но има и такива които не харесват кучета независимо от размерите и породата. Държа го късо до мен, приемам че улицата не е само наша.
Това за цветята ме уби.

# 151
Доколкото съм чела,при малките породи често се случва да ходят като акули - с два реда зъби. Или док ще ги махне или им се дават играчки за дърпане, гризане, за да паднат сами.
Хващате ли 5G  с ушите Satisfied

Още никакво Джи не сме хванали, нито ние с ваксините, нито тя с ушите 😆
Дано се разминем с играчки за гризане и паднат сами 🙏

Аз също винаги правя път на хората и я държа до мен когато се разминаваме с някого. Преди години ме нападна една глутница бездомни кучета и знам какво е да те е страх. Мен все още си ме е страх от бездомните, с кучета със стопани нямам проблем. Та разбирам какво е да те е страх, но не разбирам как може да си киселяк и да ти пречи целия свят. Не сме срещали още такива, но съм сигурна, че рано или късно и това ще стане.

# 152
  • СИ

... Ох, чета ви и се срамувам колко е непослушен Саско. Хареса ли някого - със засилка скача по него. Докато се усетя - той вече се е спуснал към целевия обект/човек. Не се е случвало да налайва хора когато е вързан. Тези неща ги прави само пуснат. Изпуснат е малко той. Липсва му възпитание...

Хм-м-м-м...! Като знам един мой познат как загази заради своя сетер... Размина се на косъм с ефективна присъда. От едното нищо. Не оставяйте нищо на случайността. И никога не си мислете, че кучето ви е много възпитано, много добро или много умно. Препоръка.

# 153
  • София
Аз не съм срещнала шпиц да не лае и то звънко и по много.
Хихи, такива са 🤭. Тоз нашият хубавец лае и докато се карам на децата! По мен лае 😄. Кара ми се. Лае и като се прибира някой от нас, а останалите са вкъщи, все едно - идва си, идва си! А като е в колата - скъсва се да лае по минаващи хора, но в момента, в който слезе и ги подуши - маха с опашка и проси внимание. А като включа алармата - ляга на постелката и гък не се чува! Аларма не е включвал до сега, за разлика от двукраките му другарчета 😄🤭😄🤭.
Колко са готини само кучаците! Много обичам тез същества! Много!

# 154
  • Пловдив
Скромен и не много качествен данък

Re,
Това значи да не го водиш в гората,планината ,или да не го пускаш там от повода .Както и да не излиза извън двора ви ,иначе може да отнесеш глоба,ако ви спрат за проверка, а и за регистрация също трябва да има заверена в паспорта ваксинация. И както написа Тони, и таралежите разнасят бяс, ама е малко вероятно да се зарази от таралеж.Освен това не може да го водиш в чужбина,да го оставяш на хотел с други кучета. Но щом си решила да сте "нелегални" твоя си воля.
Моя не е имал някакви съществени странични реакции за 6 ваксинации против бяс .За 2-3 дни поумърлушен ,но не е ясно дали е от тази за бяс или поливалентната ,защото му ги слагат едновременно ,а и си е нормално. Даже Zoetix(Bayer в САЩ ,за ветеринарни медикаменти) имат ваксини които може да се смесят и с едно бодене да се сложи,но нашето "ВЕТ" GP  не я взима нея.

# 155
  • София
Зъбчо, моят е ваксиниран точно по тези причини, но градско куче, може и без. Аз съм як проваксър и за кучета и за хора.  Не съм имала реакция на ваксина до сега ни от куче ни от нас.
Уф, в понеделник сме на лекар, за да започнем имунотерапията за алергията. Леко съм скептична, но....

# 156
  • Пловдив

... Ох, чета ви и се срамувам колко е непослушен Саско. Хареса ли някого - със засилка скача по него. Докато се усетя - той вече се е спуснал към целевия обект/човек. Не се е случвало да налайва хора когато е вързан. Тези неща ги прави само пуснат. Изпуснат е малко той. Липсва му възпитание...

Хм-м-м-м...! Като знам един мой познат как загази заради своя сетер... Размина се на косъм с ефективна присъда. От едното нищо. Не оставяйте нищо на случайността. И никога не си мислете, че кучето ви е много възпитано, много добро или много умно. Препоръка.
В града не го пускам. Той си скача по хората и като е на каишка. Рядко се случва, но го прави.
Ето малко снимки, които не са спящи - при нас сняг няма, само патици в Марица си имаме

# 157
  • под тепетата
И видри - под моста за Панаира Wink

# 158
  • sofia

В града не го пускам. Той си скача по хората и като е на каишка. Рядко се случва, но го прави.
Ето малко снимки, които не са спящи - при нас сняг няма, само патици в Марица си имаме

Сладък Саске! Леончо би направил една компания за лов на патици. Много им е мераклия, когато има шанс да срещне. Simple Smile

# 159
# 160
Патици, гъски, лебеди..... ако не е на повод е директно скочил в канала......

# 161
  • sofia
Вижте какъв стикер имам от детето:

Joy

# 162
Кио си хареса новите гранулки и мисля да поръчам голям пакет. Тая “сутрин” е спала до обяд. 😂 Чак в 12ч. я изкарах на разходка. Късметлийска съм с такова куче.

# 163
И Лори, почти на три годинки...си остана любител на обскачване, облизване и дива радост към непознатите навън/ ако може по- официално и светло облекло/Команда ,,Ела!", странна и трудна за усвояване.Та все е вързана милата.Но!Поздрав от зимна  Италия, където може да се радваш на хората/ и те на теб/ и каишката се маха...

Последна редакция: сб, 05 фев 2022, 17:41 от Roo Roo

# 164
Като контраст, да покажем една пясъчна Принцеса:

Общи условия

Активация на акаунт