Любители на кучета - 126

• 32 284
  • 757
  •   1
Отговори
# 210
Изключително здрав гумен кокал с аромат на телешко( според описанието), от сайта на petmall, за около 3 минути докато извадя другите неща от пакета:
Да казвам ли, че гумени играчки вече не купуваме. Сега си гризе едно килимче за приспиване и си играе с разни hand made парцалени, навързани. Пискащите са забранени със закон, още от времето на батковците. И една изненадана от Гинчето:
, но тя така си гледа като се опитваш да я снимаш( ако не облизва камерата Wink )

# 211
При нас тенис топките бързо заминават, ако ги оставим да ги дъвче. Единствената удържала играчка е топката na Chuckit. Има защо да има 5 звезди от 50к+ мнения в Амазон.

# 212
  • Пловдив
И ние май се короновахме. Сега ще се чудя как да извеждаме Саско.
При нас издържливи са играчките Kong - имаме мече (с галеното име Патету), кокал с дупки отстрани. Всякакви други плюшки издържат ден два.

# 213
И ние май се короновахме. Сега ще се чудя как да извеждаме Саско.
При нас издържливи са играчките Kong - имаме мече (с галеното име Патету), кокал с дупки отстрани. Всякакви други плюшки издържат ден два.
Ние бяхме под карантина,заради мен. ММ извеждаше Арес сутрин към 5:30-6:00 да потича до нас. В 16:00 отново тайничко отстрани на блока,за да си свърши нуждите и после след 22 излизаха пак за тичане.

# 214
  • Sofia
При нас тенис топките бързо заминават, ако ги оставим да ги дъвче. Единствената удържала играчка е топката na Chuckit. Има защо да има 5 звезди от 50к+ мнения в Амазон.

Може ли да я видим тази топка?

Иланг, леко да го изкарате! Рано сутрин и късно вечер, когато няма много хора - така се процедира като няма кой

# 215
  • Пловдив
NumLock
Пак добре ,че само играчката пищи, щото моя и пее като пищи играчката Simple Smile
Поне не ги унищожава вече ,едната пищяша топка е на почти на 6 години.

# 216
Tari, ето я, само че в комплект от 2 - https://www.amazon.co.uk/Chuckit-Durable-Bounce-Launcher-Compatible/dp/B000F4AVPA . Има ги и в zooplus.

Иланг, бързо да минава, каквото ви бори там.

# 217
  • sofia
NumLock
Пак добре ,че само играчката пищи, щото моя и пее като пищи играчката Simple Smile
Поне не ги унищожава вече ,едната пищяша топка е на почти на 6 години.
Хаха, точно това щях да напиша и аз. Леон Не си къса свирещите играчки. Той пее в дует с тях...
Иланг, бързо да минава!

# 218
  • София
Иланг, леко да минава! Извеждайте Саско рано сутрин и късно вечер за нуждите, и слагайте маска, ако толкова се притеснявате!

Ох, много искам да ви покажа "пазителя на колата" докато съм в магазина, а той е след цял ден в офиса 😂. Не помръдна, докато не изключих алармата!

# 219
  • София
Някой има ли новини от Хибискус,скоро не се е появявала? Дали двете момичета са станали каки вече?

# 220
И аз вчера си мислех за Хибискус,също и за Дух..доста отдавна не е писала.
И от мен едни мързели(съжалявам,че все е с човешкото ми бебе,но не се отлепят един от друг Joy )

# 221
  • Sofia
Иланг,леко да го караш. Иначе излизане за 10тина мин около блока в часови пояс дето няма много хора. Ние така правихме,но Бела не й се прибира и се дърпа за вън. Днес ми е 10ден карантина и довечера да се не каня ще повися вън с нея...вече 14 дни не съм виждала живот освен моите.

За играчки не коментирам,на конга направи дупка и го изяде....

# 222
  • Северозапада
Писах и го изтрих без да искам.😤
Та исках да пиша, че и Илай е унищожител на играчка, ако ги хареса. Една въжена маймуна беше разбридана за 1-2 седмици. Най-издръжливо се оказа едно пиле от Енгри бърдс, обикновена детска плюшена играчка.
Иланг, леко да минава. Ние бяхме под карантина покрай НГ. Беше добре, че в почивните дни нямаше много хора по улиците. Извеждахме го сутрин към 5:30-6, после към 14-15 и 19-19:30.

# 223
  • Sofia
Да си знаете!

КАК ДА РАЗХОДИШ ЧОВЕК
Наръчник за кучета
Скрит текст:
    Хората се нуждаят от упражнения. Ако не ги получат, стават "пухкави". От вас зависи да ги спасите.
    1. Позволете на човека да се върже за вас. Така няма опасност да го изгубите или да ви избяга.
    2. Човекът ви вероятно се нуждае от кратки почивки. Съобразявайте се с него, спирайте често и душете наоколо.
    3. Лайте често. Човеците лесно губят концентрация.
    4. Когато ще ходите до тоалетна, отдалечете се. Ако сте тренирали човека си правилно, той ще почисти след вас. Добро аеробно упражнение.
    5. Периодично влачете човека си колкото можете по-интензивно. Това се нарича интервална тренировка.
    6. Не допускайте човека ви да съкрати разходката. Те са мързелива порода. Седнете и протестирайте яростно, ако се налага.
    7. Когато се приберете у дома, позволете на човека си да си свали каишката. После го оближете по лицето многократно. Това е вашата похвала, че си е свършил добре работата.
    А мога да добавя и още:
    8. Позволете на човека да ви измие лапите. За да се упражни по-добре, може да бягате малко из къщата преди това. Нека се учи да поддържа хигиената си на ниво.
    9. Много е полезно да разливате купичката си за вода и да разпръсквате гранулките редовно. Колкото повече кляка и става, толкова по-добре развива седалищните и бедрените си мускули.
    10. Ако човекът ви е добре изпотен, разрошен и окалян до ушите след разходката, мисията ви е изпълнена.

/от старницата на мама Нинджа/
[/list]

# 224
Здравейте, не знам дали е имало такава тема до сега, търсих , но не намерих. Имам проблем с моят пинчер който е на година и 6 месеца и отдавна е спрял да яде кучешка храна (тези пастетчета и месата в консерва) яде само гранули и то рядко, искам да му правя различни здравословни храни, но не яде нищо освен свиснко и пилешко което ядем ние..като беше малко хапваше всичко, след като опита свинското за първи път от тогава е отказал кучешките храни. И още нещо, не всички сутрини  иска да яде. Някой да му се е случвало?

Общи условия

Активация на акаунт