Любители на кучета - 126

• 32 364
  • 757
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Буба я взехме двумесечна с вече изправени уши. Обаче от време на време ги сгъваме, да си я видим колко е сладка и с клепнали. Хич не им придиряй на ушите, каквито ни се паднат - такива Grinning
Леон ми дава надежда, че един ден отново ще си обувам чорапите бавно и спокойно Hug
Ние просто имаме мнооого чорапи. Ама мноооого Simple Smile Дребните поне не ги ядат, представям си какво е да знаеш, че кучето е погълнало чорап и да чакаш дали ще излезе самостоятелно...

# 376
Аря също беше с клепнали ушета. Постепенно изправи едното, после и другото. Тя е на около 5 месеца (не знаем точно кога е родена), та не е особено пораснала.

ToniShu, абсолютно, това поне не ядат, ама все пак понякога бързам и нямам време да я гоня да си върна трофея ѝ 😆

# 377
  • София
Аз давам друг чорап в такива ситуации. До леглото държа чифт изпрани чорапи и ги ползвам за откупи Grinning

# 378
Буба я взехме двумесечна с вече изправени уши. Обаче от време на време ги сгъваме, да си я видим колко е сладка и с клепнали. Хич не им придиряй на ушите, каквито ни се паднат - такива Grinning
Леон ми дава надежда, че един ден отново ще си обувам чорапите бавно и спокойно Hug
Ние просто имаме мнооого чорапи. Ама мноооого Simple Smile Дребните поне не ги ядат, представям си какво е да знаеш, че кучето е погълнало чорап и да чакаш дали ще излезе самостоятелно...
Ами, ти си ,,виновна" Grinning в другата тема, като каза ,че не всичко, което е взето за пинчер е пинчер и аз съм шах Joy Днес 1час седя и го гледам, пинчер ли е , не е ли?

# 379
Vanilla добре, че си видяла какво е хапнала калпазаката. Дано всичко е наред вече 🤗
Вчера оперираха Макси и махнаха топчето, което имаше. Вет каза, че е мастно и вероятно се е образувало от травма. И препоръча и да сменим нагръдника, но това ще е доста трудно, защото от нашийницитв си вади главата маймунина. Ще го мисля и умувам. Днес вече е добре и чакаме да дойде време за махане на конците.
Вчера беше много жален:

# 380
  • София
Ех, Вени, тази моя многознайна уста... Абе, ти си му викай пинчер на дзверо, пък кв'о ти пука, ако не е Wink
Sivi, просто нямаше как да прочета нещо по-хубаво днес! Много се радвам за вас с Макс! Ей сега да му мине набързо възстановяването и чакаме много усмики от него. Адски много се радвам, пу-пу!

# 381
А,не, аз искам пинчер. ММ вика, не е пинчер , немска овчарка е Joy

# 382
За чорапите - не вярвам, че ще мине. Вчера и ботушите ми за разходки изръфа. И ги е яла в леглото НИ. Даже не в нейното. Всичко беше... думи нямам. Не мога да опиша ужаса като видях.
За актьорското майсторство - пффф, такава актриса не сте виждали. Като не слуша я хващам за ухото, за да не се дърпа и да не бяга и се карам. Като сме вкъщи не мърда и звук не издава. Като сме с приятели още не съм я докоснала и вече надава вой и се хвърля на една страна да плаче. И всички с един такъв критичен поглед гледат..... Върви обяснявай.

Sivi, бързо възстановяване на Макс! Heart

Ванила, дано всичко е навън и да няма проблеми. Мен от такова натравяне най-много ме е страх. Даже няма да разбера, че е изяла нещо.

# 383
Тайра понеже е свръх емоционална и стига само да повиша тон.Става по-ниска от тревата и ме гледа на една страна..Със сигурност хората си мислят,че съм я спукала от бой 😂

# 384
  • sofia
Хаха, страшни актьори си имате!
Много се радвам за Макс!
Иланг, дължите дълги разходки на Принца. И за вас ще са добри!
Откак котаракът, още млад и скоклив, напипа една коледна звезда, покатерена на библиотеката в хола, след което имаше пяна от устата и шок и ужаст от моя страна, проверявам всяко растение, което влиза у дома. То, понеже и да влезе някое, не оцелява дълго, та...нямаме. Освен кактуси. Тях не ги яде.

# 385
Здравейте, имам нужда от малко информация за породата ‘мини шнауцер’ (може и ‘шнауцер джудже’ да му се казва на български) от първа ръка, ако има стопани на такива кучета във форума. Интересува ме по колко време средно на ден прекарвате в разходки и как се чувства кучето в апартамент. По сайтовете, включително на развъдници, пише, че тази порода направо бълбука от енергия, та се чудя дали ще му насмогнем на разходките, ако вземем такова. Мога да му осигуря 4-5 разходки за 24 часа, средно по половин час. Понякога повече - ходим да караме колело, детето всяка събота е между един и три часа по стадионите. Апартаментът ни е голям, но все пак е апартамент.

В продължение на 14 години имахме малтийска болонка, но за съжаление с болонка май няма да успеем да се сдобием въпреки желанието ни.

Мерси предварително за инфо-то. Дори да не е от първа ръка, а чрез познати, пак ще ми е полезно.

# 386
Сиви, горканчо голям изглежда Маски. Да се осеферва по-бързо и стига толкоз операции.

Моят не е актьор. Просто е ревльо.

# 387
Идвам да докладвам за бебе Роки. Вчера като се прибрахме не беше особено впечатлен. Може би се е зарадвал повече на детето като се е прибрало.
Тази сутрин му се спеше и го сложихме спящ в клетката преди час и нещо, още спи. Но очаквам скоро да се събуди и да има рев.

# 388
Бухтичка, имате страшен късмет. Аз не мога да мръдна без кучето да стане да следи къде ходя и какво правя. А вашето даже не ви е отразило и си спи Grinning

# 389
Лютиче, то е бебе, много е мъничко още и сънливо. Спи ни в ръцете когато му се доспи, както го сложим така остава и не мръдва.

Общи условия

Активация на акаунт