Любители на кучета - 126

• 31 526
  • 757
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Или с перорален препарат за външно обезпаразитяване. На Лиси й даваме Дронтал, а за външно нищо и тъкмо ме светнаха ветовете, че имало и хапчета за външно. Другия път ще й взема, сега тъкмо свърши Симпарика-та за козинопада (има подобрение).

# 511
Аз съм с обикновени бебешки, също вършат работа, само трябва да са по-влажни.
Тези са много на брой и наистина са влажни. Добре се затварят и като цена са добри. Има и в Лидл, но по-малко на брой. От бебешките харесвам тези

# 512
  • Варна
Не съм ги виждала.

# 513
Здравейте, приемате ли нови членове? 🙂🐶 Това е нашият Марли, лагото ( четвърт кокер) на пет месеца. На мен ми е първо кученце, ММ е имал кучета преди. Аз всъщност изобщо не исках куче, бях много против, но ММ и детето направо ме изнудиха 😄 И сега не мога да повярвам с каква любов изпълва сърцето ми това животинче, хора, казвам ви, аз дето бях съвсем "не-кучешки" човек, сега съм коренно различна! Марли е игрив, активен, социален, обича да общува и играе с други кучета, добронамерен е! В къщи е спокоен, когато е сам, го оставяме в заграждение, такова ни е ежедневието, че не остава сам за повече от два три часа максимално. Още усъвършенстваме хигиенните навици, извеждаме го по четири пъти на ден, но пак пишка вкъщи. Проблеми имаме с голямата козина, че много се заплитат разни бодилчета, но да се стопли малко и ще го подстрижем. 

# 514
  • Варна
Много е хубав, добре сте дошли.

# 515
  • под тепетата
Ау!  Хлъцнах чак! ЛИбов от пръв поглед Heart Exl
 Добре дошли в нашата групичка!

# 516
Добре дошъл, Марли! Много си пухкав и сладък Heart Тина, обикновено тия, дето хич не искат животни, най-много ги обичат. Моята майка беше категорична, че кучето до нея няма да се доближава. До сега го е виждала два пъти и всеки път не може да се сдържи да не го погали Joy

Аз да ви се оплача... Нали ви разказвах за нашия съсед, който все мрънка, че купето го събудило и лаело. Вече такъв проблем нямаме, Рила си седи вкъщи по цял ден и си спи. Имаме камера и получаваме известия при звук. Вчера обаче съседът реши да се оплаче как миналата седмица (точно денят, в който ме видя, че излизам за работа) кучето виело и лаело целия ден с малки почивки. Мнохо ми е любопитно как като отварям камерата по 10 пъти на ден и кучето все спи....

# 517
  • о`майна лунна нощ е
Кажи на съседа да подаде оплакване в полицията с точен ден и час. Ти си готова да предоставиш като отговор на сигнала записи от домашната ви камера, за да го глобят за подаване на фалшиви сигнали. Да видим колко ербаб ще е при това положение.

Сиви, как е Макс сега? Зарастна ли мястото?

Добре дошъл на Марли! Разкошен е!

# 518
  • София
Марли  е супер сладичко пухче.

# 519
Е как да не се влюбиш в Марли Kissing Heart !

# 520
Марли е много сладък 😍
Добре дошли,и повече данъци да плащате!😅🥰
Лютиче много добра идея е дала Туиг.Пробвай го да видиш до къде ще стигне.За съжаление има такива хора,които просто не обичат животни,само че не мога да разбера при положение,че не са в техните къщи,защо трябва да правят проблеми!?🤷
За мен е същото все едно да подаваш жалба срещу някой,на когото децата вдигат много шум.Например нашите съседи отдолу и отгоре 😁

# 521
Той е полицай. Даже няма да вика полиция. Стига сам на себе си да вярва.
В събота се местим така че хич не смятам да се занимавам с него.
Да ви покажа лаещия звяр:

# 522
  • София/Севлиево
Като живеехме в София някой от другите блокове бе пуснал бележка,че ще викне полиция заради лаещо на балкона куче(Рекс разбира се).Но така и нищо не се случи, защото бе еднократно и чак като дойдохме тук имахме проблеми с лаенето и не само ние Комшиите ни имат каракачанка-заради лай я откараха на село.Моето зверче също стана селянче.В понеделник ни звънна момчето,при което е,и каза че се справя добре.Само първите три дни е лаял,едната нощ-вил(тогава имаше пълнолуние,кучо винаги виеше по пълнолуние,не знам защо).Но после всичко станало добре.И снимки ни изпратиха,но няма да качвам понеже на тях е и малкото им момиченце,а няма как да му скрия личицето.

# 523
  • София
Аз не разбирам как взимате кучета и  после ги махате, защото не се справяте с тях. Говоря по принцип, но Каракачанов на балкон говори за пълна безотговорност. И смятам, че ако кучето лае постоянно съседите са в правото си да се оплакват.

# 524
  • СИ
Като живеехме в София някой от другите блокове бе пуснал бележка,че ще викне полиция заради лаещо на балкона куче(Рекс разбира се).Но така и нищо не се случи, защото бе еднократно и чак като дойдохме тук имахме проблеми с лаенето и не само ние Комшиите ни имат каракачанка-заради лай я откараха на село...

Нашата махала имаше преди време проблем с една немска овчарка лаеща от балкон в произволно време от денонощието. Три блока правят нещо като буква П и кънтеше доста неприятно на моменти. Не го знам що за малоумник беше собственикът. После се чу, че отровили кучето. Подхвърлили нещо на балкона и до там.

Общи условия

Активация на акаунт