Любители на кучета - 126

• 31 145
  • 757
  •   1
Отговори
# 675
Трябва да се внимава с живеца на нокътя. Аз моята я водя в салон, че мен си ме е страх да не сгафя нещо и да клъцна дето не трябва..

# 676
Ако живецът е дълъг, не може да се изрежат ноктите достатъчно. И нашата чатка яко, но няма какво да изрежем. Изпилени са на макс.
Аз да кажа - вече сме в новото жилище и Рила по цял ден обикаля да души и рови из всички ъгълчета. Имаме вита стълба, по ковто я е страх да се качва. ММ работи на горния етаж и ме помоли да кача кучето. Уж всичко добре, гушнах я  тръгнах нагоре и на третото стъпало ме ритна, скочи... Сега съм с двустранно прехапан език и съм сигурна, че до утре ще съм синя. Малка кучка...

# 677
  • София
Не е трудно, ако имаш клещи за тази цел, просто вземаш връхчетата преди живеца, който се вижда, но при големи кучета са супер здрави. Изпилват се ако търчат по асфалт. На трева не става.
Днес го разигравам на плочките малко да ги поизпили, че е наистина досадно. Той рядко става през нощта, но тази нощ  ме побърка.

# 678
  • София
Ние бяхме купили специалната нокторезачка, пробвахме веднъж, убедихме се, че не ставаме за тая работа и просто я водим веднъж месечно при ветовете - хем да я видят, хем да орежат ноктите и да почистят ушите или жлезата. Дори те понякога клъцват живеца (черен нокът и черен живец), какво остава да го резна аз - нали после една седмица ще се самобичувам... не, не, мерси Grinning

# 679
Ние ги режем с кучешка нокторезачка, преди години я бяхме взели от Л., Трябва да бягат по асвалт за да ги пилят, така че при Кари , не се получава. Тя не дава, хапе, трябва мъжа ми здраво да я държи и аз режа, все ми се кара че само връхчетата изрязвам, ама ме е страх да не резна живеца, въпреки че се вижда докъде е.

# 680
  • под тепетата
И нас ни има в този пъзел Smile

# 681
  • София
Този го купих и редих само защото има Бубоподобно

# 682
  • под тепетата
Със синичка каишка? Blue Heart

# 683
  • София
Да, сигурно е момченце Blue Heart

# 684
  • София
Хихи, за нокти си говорите 😄. Принц Чарли като само по сухото и асфалта/плочките ходи - при груминга няма какво да му режат 😄. Все е изпилено 🤣🤣🤣. Ама то зор у дома да си се прибереш... не е лесно, нали?! А тия гадове, твойте двукраки насила да те карат да се разходиш. Оооох. Мъка 🤣

# 685
# 686
Честита Баба Марта!
Какво сте се умълчали, да не правите снежни човеци, а? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 687
Честита Баба Марта!Да сте ми живи и здрави всички в темичката.🤍♥️

# 688
Здравейте, аз отново моля за съвет. Нашата Кая бигъл на 2 месеца се оказа с глисти. Споделих вчера на вет. че има вероятност да има гиардия понеже куче от същото кучило има. И той даде дронтал сиропче. Вчера даде веднъж и ми даде за вкъщи да сам днес и утре. Мислите ли, че е ок това? Според него е съобразено. Вчера веднага след приема започна да изкарва глисти и загуби апетит. Иначе е игрива. Днес имаше и малко кръв. Много се тревожа за нея и за децата 😒

# 689
Честита Баба Марта, човеци и кучовци, да сте бели и червени, здрави и засмени!
Днес кученцето ми пак се изпишка върху леглото ми. За кой ли път. За малко я оставих сама в стаята, защото трябваше да посрещам доставка на храна и да не притеснява доставчика. Хера вече излиза навън и уж започна да осъзнава, че там трябва да си върши работата, но все още се изпуска вкъщи.
А, да, вчера й падна и едно млечно зъбче и звъннахме на ветеринаря, защото малко прокърви по едно въженце, което хапеше, но ни успокоиха, че било нормално.

Общи условия

Активация на акаунт