Лидл 160 - Февруарска опиянителна

• 106 387
  • 1 878
  •   1
Отговори
# 1 590
  • София
И аз така не бах забелязала, че някои ПиЗ са до сряда и оп изненада, няма намаление няма нищо. Доста се ядосах.
Следващото ниво е да пускат промоцията за 35мин и който се добрал до зарзавата честито, на останалите следващият път повече успех в боя.

# 1 591
Е че нали имаха happy hour Joy В определен часови диапазон с купони от Лидл плюс някакви тотално ненужни за мен неща.

Аз пък съм доволна на 95% тази сутрин от зареждането на Раковски в София. Само замразени вишни нямаше от набелязаните. Взех си доволно сметани, пилешко, салатен микс, закуски за половинката. Само кафе забравих, та привечер ще идем до Алабин с надеждата да има и вишни.

Новата брошура ми хареса, доста хранителни неща ще заредим, дано остане и газирана вода от 1+1 промото. Иначе съм леко разочарована, че за 4та пордна година пускат едни и същи мартеници като дизайн. Спомням си, че преди 4 г. по това време бяхме при приятели в Германия и им бяхме взели много красиви мартеници от Лидл. Е, има ги същите и сега.

# 1 592
  • София
Happy hour никога не е имало за моя избран филиал. Там винаги всички са unhappy Joy

# 1 593
Замразените вишни толкоз ли са хубави?вчера масово грабеха по 3 плика и остали бяха 3 скъсани.

# 1 594
  • Sofia
Мони, брошура ли разглеждаш или приложението по категории... има си датите, в брошурата са в някой горен ъгъл. Simple Smile
Брошурата гледам, и сега чак видях датите, много незабележимо написани...
О, тия се виждат,  виж това... на корицата долу...  
С "печатни грешки" така са си вързали гащитИ... дразнещо ...

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 21:30 от Morena

# 1 595
Вчера отидох най-вече за универсалната подправка,.....рафта празен!
При нас е сложена при промоционалните стоки за настоящата седмица, две палета имаше, вероятно има и при вас.

# 1 596
Днес рано сутринта -  много празни рафтове на всякакви стоки, от промоции, Лидл+ и други. За пореден път нямаше нито един букет цветя. Никой от служителите не знаеше кода на  един продукт от постоянен асортимент. Повисях си на касата и доста се ядосах.

# 1 597
Замразените вишни толкоз ли са хубави?вчера масово грабеха по 3 плика и остали бяха 3 скъсани.
Цената им е хубава Wink
На маймуни ни направиха, купони, оферти, приложение, брошура. Да се чудиш кое по-наред да гледаш, убива ми се удоволствието от пазаруването. На касата като ида се чудя кое да държа, телефон, портфейл, чанта Cry

# 1 598
  • Sofia
Аз предимно приложението Лидл гледам (в четвъртък сутринта с кафето Simple Smile), защото е по категории и пропускам които не ме вълнуват, а и има някой и друг продукт, който не съм видяла в брошурата (която пък гледам понякога в сряда вечер, ако не съм заспала), пък и заради това, че си отделям желаните продукти в любими, което си е списък за пазар. Simple Smile
А Лидл+ отвикнах да отварям, едва когато тук се споделят купони и видя нещо хубаво...

# 1 599
Вчера бях до Лидл днес пак ще ходя за пилешко бон филе и Италианските вафлички.🥰

Много се радвам че вчера съвсем накрая непланирано видях за малката сокче с етикет картинка Пепа имаше и всички кучета пес патрул и всяка бутилка с бонус малка  играчка (като от ш. яйце )не видях цената и бързо взех една Пепка 😃
Кои са тези сокчета? Може ли снимка? Връща се да чета, но не открих да е писано.

# 1 600
Аз гледам само брошурата и купоните в плюса, стига ми.

И в Младост беше добре зареден, ще излезе, че редутският е най-изтарашен, аааа Joy

# 1 601

Аз съм със смесени чувства. Не са като тукашните вишни. Едни по-дебели са. За 2лв. са ок, но за 3 по-скоро не.

# 1 602
  • Sofia
Аз пък не бих имала против да са по-месести вишните. Simple Smile 
Ама си амам запаси от домашни и не ги ползвам толкова, че да не ми стигат за година, а пролетта пак ще си замразя. Simple Smile

# 1 603
Аз съм със смесени чувства. Не са като тукашните вишни. Едни по-дебели са. За 2лв. са ок, но за 3 по-скоро не.
Покрай вишните се сетих за боровинките от скандинавската седмица, не бях яла толкова безвкусно нещо, нищо общо с българските.

# 1 604
Замразените вишните са нещо средно между череши и вишни и на мен ми харесват много.

Общи условия

Активация на акаунт