Лидл 160 - Февруарска опиянителна

• 106 402
  • 1 878
  •   1
Отговори
# 1 605
Вчера бях до Лидл днес пак ще ходя за пилешко бон филе и Италианските вафлички.🥰

Много се радвам че вчера съвсем накрая непланирано видях за малката сокче с етикет картинка Пепа имаше и всички кучета пес патрул и всяка бутилка с бонус малка  играчка (като от ш. яйце )не видях цената и бързо взех една Пепка 😃
Кои са тези сокчета? Може ли снимка? Връща се да чета, но не открих да е писано.
Сокчето го има в новата брошура. 4 вида са ( Пепа, пес патрул, миньоните и леденото кралство) при сокчета стоят. Пепа и пес патрул са на цена от 1.99, миньоните са 2,49.

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 14:26 от RosMar

# 1 606
Аз съм със смесени чувства. Не са като тукашните вишни. Едни по-дебели са.
Вишнап, има и тука.

# 1 607
  • София
Вафличките италианските са много хубави,но още вчера нямаше и в двата Лидъла около нас,до трети не ми се ходеше.Днес някой някъде виждал ли ги е в София?

# 1 608
Тези вафлички са в ПА. Има ги непрекъснато. Стоят при бисквитите.

# 1 609
Купон от Лидл  за 1 кг портокали  на 50 % намаление, редовна цена над 1,90, в магазина само с цена 2,80.
Увяхнали и меки.
Била, редовна цена 1,20 - 1,30 в изобилие свежи и сочни.
Без коментар!

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 14:59 от Tony Maria 22

# 1 610
Подарява купони, ако някой иска да пише на лични:
Скрит текст:

# 1 611
  • София
Е тези бяха от итал. седмица

# 1 612
  • Sofia
Няма значение, в ПА са си. То и Арбориото така и в един момент стана ПА.

Аз сега се връщам (в един момент докато се редях, работеха 5/7 каси и извикаха за 6та. ), взех още от шоко муса и тарталети; тортили, малки багети със семена, лимецова питка;  фурми,  фъстъци, салата Романа и рукола; кашкавал и от малкото крема сирене на Пилос да го видя (разфасовката ми е супер удобна).   Резенето продължава да липсва, разочароващо... обаче си взех намалени червени портокали и босилек в сакасия.  И сещам да кажа, че последния кориандър, който взех преди 10дни може би, все още оцелява доста добре, много учудващо. Simple Smile  И трябва вече и семената да си засея. Simple Smile

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 16:44 от Morena

# 1 613
И при нас работеха по е 5 каси. Лудница !!
Олиото тая седмица ли беше намалено 10 л? Няма такова!
Грейпфрут/ помело всичко беше все едно е играно футбол с тях. Нещата за задушница са ги прибрали.

# 1 614
Просто са от същата марка, като продуктите от италианската седмица. Но ги има постоянно. Не само в италианска седмица.

# 1 615
  • Пловдив
И при нас беше снощи лудница. Всички каси работеха и имаше опашки...

# 1 616
  • София
Идеи защо не ми се придвижва таргета - стои от поне месец на 2,78
Иначе в купоните ми се появи вино или трюфели за 1ст... но за 50+ вече трябваше 2 пъти да съм ги минал, а утре изтича... а тези 2.78 не ги виждам в диг. бележки?!
 Визирам февруарските само.
ПП: преди 2 седмици смених апарата и локацията на новия магазин - май е това, но последните 3бел. не ги отчита.
Последните две покупки са през скрийншот / ако има значение, но едва ли/

# 1 617
Защото отчита само плодове и зеленчуци за тази конкретно линийка.
Всеки месец е различно Simple Smile

# 1 618
  • Sofia
Нали скоро ставаше дума за гофретник цвете... 1200W в Кауфланд от понеделник, пък и уред за палачинки (1500w/50лв) ще има.

Скрит текст:

# 1 619
  • Бургас
Този модел гофретник от кога му се каня....
Хубав ли е?
Аз дебна да го пуснат в Лидл,уж да е по-качествен.

Общи условия

Активация на акаунт