Лидл 160 - Февруарска опиянителна

• 106 516
  • 1 878
  •   1
Отговори
# 165
Самоограничават си сами асортимента както се вижда, аз съм се дисциплинирала от миналата година да правя същото. Такива странни криви продукти изобщо не експериментирам да купувам. Старая се да пазарувам базови неща, все повече от малки специализирани магазинчета, например мляко и месо. Мезетата сами си правим, доооста добре и мнооого по-евтино. Примерно нямам необходимост да ям грана падано, скаморца и ементал - взимаме качествено сирене и кашкавал.
Ами то хубаво, но хубав кашкавал гони 20 лв., а в момента чедъра е на 16 лв, та по- изгодно е чедър, ементал, гауда и тн.

# 166
Взех от двата вида гръцко сирене -едното с козе мляко и риган, другото в едни пакети по 500г. Някой пробвал ли го е да каже какво да очаквам? Интересува ме на какво оприличавате вкуса му?
Казаха да очакваме извара. И аз очаквах извара. От овче и козе мляко. Не очаквах кисела извара, обаче, каквато всъщност е. Не ми допада, ще я сготвя в нещо.

# 167
  • In transit
Мерси Соулче, ще и измисля приложение в някоя запеканка.

# 168
  • София
Благодаря за брошурата!
Ми...италианската седмица ще бъде посетена, че разните му сирена ми свършват, а онзи ден като видях цените им в Метро направо се изплаших, 70 лв/кг пекорино, да си го ядат сами, та тук е малко по - добре, ще пазарувам.
Утре ще ходя за гръцкото сирене ,че го пускат намалено, у дома само това върви, нищо друго.  Днес купих разни там дреболии и два клина , детски, много хубави цветове, те са да се търкаля из къщи, не са лоши, малко големшки съм ги взела ама нищо, ще ги подгъвам оттук-оттам,  за вкъщи да има
Назад някоя дама питаше за телешките стекове, на  тиган ,може и реброван за по 3 до 4 минути на страна, като засичам времето по часовник.

# 169
  • Буркина Фасо
Благодаря за брошурата!
Ми...италианската седмица ще бъде посетена, че разните му сирена ми свършват, а онзи ден като видях цените им в Метро направо се изплаших, 70 лв/кг пекорино, да си го ядат сами, та тук е малко по - добре, ще пазарувам.
Утре ще ходя за гръцкото сирене ,че го пускат намалено, у дома само това върви, нищо друго.  Днес купих разни там дреболии и два клина , детски, много хубави цветове, те са да се търкаля из къщи, не са лоши, малко големшки съм ги взела ама нищо, ще ги подгъвам оттук-оттам,  за вкъщи да има
Назад някоя дама питаше за телешките стекове, на  тиган ,може и реброван за по 3 до 4 минути на страна, като засичам времето по часовник.
кога ще пазаруваш хубави български сирена ?

# 170
  • София
[кога ще пазаруваш хубави български сирена ?
Не купувам българско сирене, както и други млечни произведения !! А кога ще купя ли, когато се научат да работят качествено и с добри продукти, това е и е само мой избор.

# 171
  • софия
Взех от двата вида гръцко сирене -едното с козе мляко и риган, другото в едни пакети по 500г. Някой пробвал ли го е да каже какво да очаквам? Интересува ме на какво оприличавате вкуса му?
Казаха да очакваме извара. И аз очаквах извара. От овче и козе мляко. Не очаквах кисела извара, обаче, каквато всъщност е. Не ми допада, ще я сготвя в нещо.
А ние много обичаме. Дори днес ще взема още един пакет. Не беше кисела. Да не би да е била лошо съхранявана?
Аз направих на разядка със ситно нарязан лук, зехтин и червен пипер.

# 172
взех вчера някаква млада гауда на 11 и нещо килото. странна цена направо. отдавна не бях купувала хляб - ми то почти 3 лв. станал ??
взела съм и продукти за пица днес, че правих за сефте тесто с бавно втасване.
сиренето, което е от днес намалено, ли хвалихте?

Последна редакция: пт, 04 фев 2022, 09:43 от zenata

# 173
  • София
Леле, любимата ми италианска седмица. Ще похарча някой лев, но разумно, както обикновено.

# 174
Има ли сега в Лидл алтернатива на бисквити Мария (те нямаха палма, а слънчогледово масло, а тези от намалението petit keks не са такива)?

В Младост 2 все още липсва сметаната 12%, вместо нея вземам сега гръцкия йогурт в малка кофичка, не е “най”, но ми върши работа.

# 175
Има ли сега в Лидл алтернатива на бисквити Мария (те нямаха палма, а слънчогледово масло, а тези от намалението petit keks не са такива)?
По спомен имаха глюкозо-фруктозен сироп (!!)

# 176
Имат ГФС, но нямат палма поне. Давайте алтернативи, моля, ако имате такива, може и да не е само от Лидл.

# 177
  • В Космоса
Здравейте, имам купон за 2 лв. отстъпка при покупка над 30 лв., който изтича утре и няма да го ползвам. Ако мога да го дам на някой, с удоволствие, само трябва да ми каже точно какво да направя.

# 178
Имат ГФС, но нямат палма поне. Давайте алтернативи, моля, ако имате такива, може и да не е само от Лидл.
тия са ми любими:

цена около 4 лв

Последна редакция: пт, 04 фев 2022, 14:31 от Mia_Sophie

# 179
  • Сливен
цена?

Общи условия

Активация на акаунт