Лидл 160 - Февруарска опиянителна

• 106 538
  • 1 878
  •   1
Отговори
# 180
Отдавна не съм пазарувала през гръцка седмица и затова не знам кое е ново и кое е пускано и преди. Затова ще споделя отзиви за някои неща, които купувам за първи път. Ако не са нови и са коментирани, извинявам се.
Купих от соленките със сирене. Никак не се одобриха.
Киевските шницели с пълнеж от домати, сирене и пипер също не ни харесаха.
Но пък питите със сирене са много вкусни. Днес ходих за още, че вчера взех само една кутия.
Ако някой е опитвал тези с див копър, моля да сподели мнение. Чудих се, но не посмях да купя.

# 181
  • Пловдив
Отдавна не съм пазарувала през гръцка седмица и затова не знам кое е ново и кое е пускано и преди. Затова ще споделя отзиви за някои неща, които купувам за първи път. Ако не са нови и са коментирани, извинявам се.
Купих от соленките със сирене. Никак не се одобриха.
Киевските шницели с пълнеж от домати, сирене и пипер също не ни харесаха.
Но пък питите със сирене са много вкусни. Днес ходих за още, че вчера взех само една кутия.
Ако някой е опитвал тези с див копър, моля да сподели мнение. Чудих се, но не посмях да купя.
За питките и аз мисля днес да ходя. Благодаря за инфото!
Някой да е опитал багетите от гръцката седмица и да има мнение?
А за тази извара ли казвате, че е кисела?

# 182
Тази. Звънче, може да е от съхранението, но не при мен. От магазина я отнесох вкъщи и веднага я отворих. Много бях разочарована. Извара обичам. Попадала съм на солено сирене, но на кисело...

# 183
Здравейте, мнение за тази прахосмукачка? Как е като мощност? Обира ли добре?

# 184
Има мнения , писани вчера

# 185
Днес ходих за ликьора от кумкуат, обаче не го намерих. Казаха, че имали проблем с доставките.
Взех от двата вида гръцко сирене -едното с козе мляко и риган, другото в едни пакети по 500г. Някой пробвал ли го е да каже какво да очаквам? Интересува ме на какво оприличавате вкуса му?

Много съм доволна от италианската седмица, ще си заредя от твърдите сирена и бомбичките салами. Не съм гледала в сайта дали има неща, които липсват в електронната фактура.

Днес на обяд имаше доста бройки от ликьора от кумкуат в магазина на Халите /ако става въпрос за София/

# 186
И при нас имаше ликьор от кумкат и сладко също - на Вардар, то шишенцето малко мъничко и странно плоско е.
Купих си литълджемки, че няколко дни нямаше, беконче, и довечера една хубава салата с авокадо и яйца + беконче, супер!

# 187
Има мнения , писани вчера
благодаря

# 188
Момичета,  моля за идея( на л.с.) как да сготвя предна четвърт от малко прасенце-таквоз чудо до сега не бях взимала, но се изкуших.  Много хора имаше при нас, стока-също, в кошовете на разпродажба по 20лв-много нови неща сравнено с вторник .

# 189
Може така да си го изпечеш само и със салата после. Може на фурна с кисело зеле или с картофки.
Много ми хареса хваления тук алабаш. Дори днес отидох и взех още две глави. Ходих в друг филиал, не в този до вкъщи и имаше много неща, вкл. и от минали промоции. Имаше и много свежи плодове  и зеленчуци. Заредих добре. Купих и кафемелачката, та скоро отзиви ще мога да дам и аз.

# 190
  • Пловдив
В Пловдив, във филиала на бул. България ликьор от кумкуат нямаше, имаше само бурканчера кумкуат в сироп. Имаше и кейл, и алабаш, намерих и гръцката извара (не ми е кисела, харесва ми), купих литълджемки за сефте и сурими. Та сега ще спретвам една салатка с ролца от раци, доматки, пресен лук и литълджемки. Мммм, слагам зехтин, сироп от нар, сол, средиземноморски салатен микс подправки и една купа на човек не се опира. 🤣🤣🤣
Обаче тия продукти на източноевропейската седмица Кулянка със сигурност не се поддържат в ПА.
Имам питане - има ли такъв продукт замразен полуфабрикат брецели?

# 191
И аз взех някаква четвърт от прасенце, бяха намалени при нас, мисля да го направя с кисело зеле в гювеч.
Ходих за гръцкото сирене, но към обяд бяха останали само три пакетчета.

# 192
  • Sofia
Аз пък скокнах за хляб и се обзаведох с дезинфектанта (1л)  от миналата седмица на -30% - кеф! Simple Smile
Бяха намалени подправките в саксия (босилек, розмарин, мента и кориандър), имаше доста босилек, ама  е мръзнал явно, големичък беше, но не взех. Мента взех.

# 193
Имам питане - има ли такъв продукт замразен полуфабрикат брецели?
В Алпийската седмица има замразени, които се пекат 10тина минути (9 броя около 4лв)
Благодаря за идеите за прасчо-май така ще го пекна в плик, че днес ще сме на мусака с кисело зеле!

# 194
При нас няма от олиото от гроздови семки. Изобщо не са му оставили място, няма етикет, няма следа от него. Притеснява ме, че може да е изтеглено от асортимента, ще е супер тъпо, ако е така.

Общи условия

Активация на акаунт