Лидл 160 - Февруарска опиянителна

• 108 439
  • 1 878
  •   1
Отговори
# 195
Имам питане - има ли такъв продукт замразен полуфабрикат брецели?
Дени ти е отговорила, в Алпийската седмица. В Кауфланд има и в ПА при замразените неща. 😉
Морена, не знаех, че има и пресен кориандър. ☺ Как изглежда?

# 196
  • софия
Тази. Звънче, може да е от съхранението, но не при мен. От магазина я отнесох вкъщи и веднага я отворих. Много бях разочарована. Извара обичам. Попадала съм на солено сирене, но на кисело...
Нямах предвид, че грешката е при теб 🙂 На мен ми е леко солено.
Аз взех още едно. Срокът му е до юни. Може и да сме предубедени, защото сме във времето, в което Гърция много ни липсва, но обичаме и ни хареса "изварата".

# 197
  • Sofia
Долче, като магданоз.

# 198
Помолих приятелка да ми купи някои неща. Взела ми е 1/3 от нещата. Другите ги е нямало ... Нещо не ми харесва тая ситуация.

# 199
  • София
Долче, като магданоз.
Като магданоз е, но с много специфичен аромат, много силен и натрапчив,  моите хора хич   не го понасят, аз също и не го ползвам

# 200
Aз понасям почти всякакви аромати и все си мисля, че кориандърът ще ми хареса 😄 Трябва да проверя дали го има и при нас. 🙂

# 201
  • Sofia
Долче, като магданоз.
Като магданоз е, но с много специфичен аромат, много силен и натрапчив,  моите хора хич   не го понасят, аз също и не го ползвам
Ми тя пита как изглежда.  Simple Smile
Та само изглежда като магданоз иначе нямат нищо общо. Освен аромата, кориандърът е и много по-нежен.
Аз го ползвам в азиатски или мексикански рецепти.

# 202
На кориандъра му се носи славата, че ухае на смачкана миризливка. Заради някакъв алдехид е, затова на други им мирише на сапун. На мен не помня на какво точно ми наподобяваше, не го понасям и от години не съм го подушвала.

Много хора имаше днес, дано в неделя да е по-спокойно.

# 203
  • София
Точно и на мен на смачкана миризливка ми мирише. Не го понасям и аз.
Два дни не съм ходила в Лидл и вече ми липсва. Laughing

# 204
Е, смачкана миризливка...😅 Ще видим на мен на какво ще ми замирише...не наподобява ли поне бегло някоя подправка (като аромат)? 😆

# 205
  • Sofia
Аз пък не знам миризливката как мирише и  не искам и да знам. Simple Smile

# 206
  • София
Мен ми харесва, купувам от години пресен, джоджен, мента и всичко, което е в зелен вид пресен
Силен е кориандъра.

# 207
Долче, не, неповторимо ми е. Искам специално да ми пишеш, като го пробваш Stuck Out Tongue Winking Eye

# 208
Долче, не, неповторимо ми е. Искам специално да ми пишеш, като го пробваш Stuck Out Tongue Winking Eye
Добре. 😃
Морена, преди няколко години и аз не знаех 😆 Наскоро ми попадна един слънчоглед, част от семките миришеха точно на миризливка...😅 Преди си мислех, че това е миризма от някоя трева/растение, защото често съм я усещала лятото около поляните, но чак преди няколко години ми обясниха, че "миришело на миризливки"...оттогава ги разпознавам. 🙂

# 209
И аз не понасям кориандър, мирише ми на мръсни чорапи!

Общи условия

Активация на акаунт