Лидл 160 - Февруарска опиянителна

• 108 445
  • 1 878
  •   1
Отговори
# 210
Долче, като магданоз.
Като магданоз е, но с много специфичен аромат, много силен и натрапчив,  моите хора хич   не го понасят, аз също и не го ползвам
Листата кориандър са най-отвратителното нещо, което ми се е налагало да ям. Още си спомням как няколко дни в едно високопланинско село в Грузия имах алтернатива - дали да умра от глад или да ям храна с много листа кориандър. Алтернатива нямаше - каквото поднесе хазяйката, това се яде, заведение на километри няма.
След това в съседно малко градче сядаме в заведение и освен яденето поръчваме салата. Домати, предварително сериозно подправени с кориандър, и краставици, с голямо количество лют червен пипер. Поне беше току-що смесена и веднага разделена - половинката понася кориандъра, аз ям люто. На следващата сутрин поднася съответната хазяйка закуска и освен другото - по една чинийка красиво наредени домати, поръсени с нещо зелено от горе. Аз почти в шок подушвам и о, голяма радост - най-после някой е сложил магданоз в салатата!
Да добавя - преди да го сдъвчете, няма проблем с аромата му. Напротив - казва се още колендро, и ароматът му наподобява на това, което усещаме, когато е имало силна буря сред природата и въздухът е силно озониран. Този лек аромат много го харесвам.

Последна редакция: пт, 04 фев 2022, 22:19 от Недоволна

# 211
  • Пловдив
Долче, като магданоз.
Като магданоз е, но с много специфичен аромат, много силен и натрапчив,  моите хора хич   не го понасят, аз също и не го ползвам
В Армения ядат кориандъра пресен. Цяла връзка завиват в лаваш с натрошено сирене и умират за него. На мен ми е тежък, но аз и магданоз мразя. Точно на миризливки ми има дъх... И спарено.
Не е моето просто. На някои им харесва, а други го обожават - пъстър свят.

# 212
  • In transit
Имат ГФС, но нямат палма поне. Давайте алтернативи, моля, ако имате такива, може и да не е само от Лидл.
Разгледай бисквитите на Mulino Bianco/ Balocco в италианските магазини, не тия които са официален внос, а паралелните. В тях няма нито ГФС, нито палма...90% от бисквитите им са с перфектен състав. Цените мисля, че са повече от прилични.

# 213
Има ли сладкарски бои? Трябват ми за една цветна торта. Сякаш не съм виждала.

# 214
Не. Кауфланд и метро

# 215
Има ли сладкарски бои? Трябват ми за една цветна торта. Сякаш не съм виждала.

Не. Арома хаус, Змееборец и т.н.

# 216
  • Велико Търново
Мнооого обичам Кориандър! Слагам го на каквото мога (за мен само). И Кардамон и карамфил... Ама аз нали съм по неща без месо, поне да ми миришат вкусно Simple Smile
Днес отидох в Лидл! Ура! От около месец и нещо не бях ходила и останах разочарован клиент! Хаос, кашони, липси, хора доста за 14ч и.... Супер красивия нов служител! Той може и да не е нов, но аз като не съм ходила Sad направо като от реклама излязъл! Идеше ми да бутна детето с количката на метри от мен и да моля за помощ Simple Smile
П. С. Ягодите ми харесаха, цвеклото също, взех бадемовата замразена торта по гръцки и щом я споделя с гостите ми утре ще пиша. Те всъщност, не ядат сладко, полуфбрикати и замразени храни съвсем, но аз си търсех повод да я купя и изям Simple Smile

# 217
Недоволна, завидях за Грузия, някаква слабост ми е. : ))
Майки, ще ме караш пак да ровя в онзи магазин, не пуснаха ли онлайн поръчки вече, много ми е неудобен значи 😁
Обаче защо няма цени 🤔
https://ciao.bg/%D1%85%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8/%D0%B4%D0%B5%D1%8 … D1%80%D1%82%D0%B8

Последна редакция: сб, 05 фев 2022, 08:50 от Lemy

# 218
Има ли ползващи тази акумулаторна прахосмукачка? Става ли за бързо ежедневно почистване или не е достатъчно мощна? Трябва ми за почистване около захранващо се бебе. Дали ще върши работа?

# 219
Захранващо се бебе си маже главно по столчето.. Айде малко да трошне нещо навън или да обърне купичка чат-пат. Ама без моп и парцал това не знам каква работа ще ти върши. После и прахосмукачка да мия от моркови, не е моето.
Мощна и акумулаторна в едно не е баш.

# 220
Трябва ми за почистване около захранващо се бебе. Дали ще върши работа?
Аз ползвам една от Кауфланд, за която съм писала в темата за Кауфланд много пъти и аз съм много доволна.

# 221
  • София
Има ли ползващи тази акумулаторна прахосмукачка? Става ли за бързо ежедневно почистване или не е достатъчно мощна? Трябва ми за почистване около захранващо се бебе. Дали ще върши работа?

Става, даже като проходи бебо ще чисти като на игра. Изпитано е с внука.

# 222
Аз купих прахосмукачката рано рано дори я използвах след закуската на синът ми обра трохите главно за това съм я взела ...

# 223
Oh,  обожавам италианската седмица...а този път има богато..последните бяха доста ошмулени на асортименти

# 224
Ох, за тая прахосмукачка винаги има полемики: от "за нищо не става, не си струва парите" до "страхотна е за парите си, върши чудесна работа".

Общи условия

Активация на акаунт