Лидл 160 - Февруарска опиянителна

• 108 484
  • 1 878
  •   1
Отговори
# 225
Ами доста четох и питах тук и споделеното мнение не се настроих за големи очаквания а и да ми вдига килима не сън очаквала 😁

# 226
  • Пловдив
Проблемът с доставките май се задълбочава, последните брошури има доста липсващ асортимент, което е неприятно. Аз рядко взимам много неща от тематичните седмици, но тази бях харесала сармичките с киноа, като по-добър вариант за мен, е естествено ги няма доставени. Не е болка за умиране, но е неприятно, защото вече се случва твърде често.
Отделно напоследък предлагат доста често едни и същи неща - не знам колко пъти имаше пижами, клинове, бельото е един тип, преди имаше доста интересни неща, някои от тях доста качествени. Ние пазаруваме в Лидл, защото ни е най-удобно, повече от постоянния асортимент, но имаме и доста попадения, а сега вече по-рядко ни се случва. Имам няколко рокли, които нося с удоволствие, скоро такива не са предлагали... Повечето са едни, които не бих купила.

# 227
Така е. Аз се изненадах от гръцкия асортимент. Толкова ли беше с гръцката седмица... За валентински глезотии пък съвсем не са им стигнали силите.

# 228
Благодаря на всички за споделените мнения. Не очаквам прахосмукачката да ми вдига килима, а да обира натрошени бисквити и други подобни трохи от дивана примерно. За бързо почистване ми трябва, да не вадя голямата.

# 229
  • София
Тази сутрин рано-рано купих прахосмукачката. За да се ползва, първо трябва да се зареди 11ч.
Във филиал Илинден, София имаше доста от ликьора с кумкуат. Взех и кумкуат в сироп.
Днес не ми е отчетен купона за 2 броя сирене котидж. Винаги нещо неизправно има в  Лидл.

# 230
Става за бързо почистване тази прахосмукачка. У дома децата не са бебета, но пак си има боклуци след чипс, бисквити и слънчоглед. Държа я на удобно място в кухнята и се самообслужват.

# 231
  • София
Аз ще я ползвам най-вече за колата. А в къщи - за ъгли и по-тесни места, диван, фотьойли.

# 232
И друг път, когато тематичната "седмица" е захващала от четвъртък е било така бедно. Спомням си конкретно със скандинавски продукти преди година-две. Иначе валентински неща очаквам повече в следващата брошура и то конкретни неща за подаръци. Лично аз се надявам на рамки за снимки, дано, ако има, не са твърде сърцати.

Днес рано-рано ходих до този на Раковски за скумрия. Имаше буквално 5 тарелки. Търсене ли няма, доставки ли... виж месото от останалите промоции беше до горе.

# 233
  • In transit
Леми, не, за съжаление. Но има други магазини, които зареждат от тях и продават онлайн, ще ти пратя линк на ЛС. Вие поне си имате магазин в София. Добре, че има един магазин във Варна, който зарежда от тях и има част от асортимента им. 

Във Варна някой видя ли ягоди? Няколко пъти ходя тази седмица и не видях.
Иначе кралските печурки са хубави. Не знам дали сте ги коментирали. Ликьора от кумкуат така и не се появи... Поне от гръцкото сирене заредих вчера, ама забравих за бекона и пак ще ходя.

# 234
А аз успях да купя още от гръцкото промоционално сирене.

# 235
Гръцкото сирене не ми хареса, горчи ми.
Лидл за започнали да пестят от сметките за ток, като не пускат вечер осветлението на паркинга си, поне в нашия филиал. Много е неприятно.

# 236
То както е тръгнало, и по улиците ще започнат да го пестят, и не само.

# 237
Тази сутрин рано-рано купих прахосмукачката. За да се ползва, първо трябва да се зареди 11ч.
Във филиал Илинден, София имаше доста от ликьора с кумкуат. Взех и кумкуат в сироп.
Днес не ми е отчетен купона за 2 броя сирене котидж. Винаги нещо неизправно има в  Лидл.
Прочети внимателно упътването. Трябва да се сложи на зарядно, чак когато зелената лампичка започне да мига, или когато видимо намалее смукателната мощ. Доволна съм за сега, работи пет-шест минути, но първоначалният заряд на батерията е още налице.

# 238
Ей, никой не ми отрази питането за препарата за вълна. Wink

Кажете поне дали е хубав, ако сте го ползвали и го има. Thinking
Скрит текст:
Прахът за пране на вълнени дрехи на ДМ, ако го предлагат още, освен мръсотията сваля и мъха от дрехите. Первол ми е "слаба работа". Търся си хубав препарат за вълнение дрехи. Нямам големи надежди за лидлския, ама знам ли, може да ме изненадат.

# 239
Става за бързо почистване тази прахосмукачка. У дома децата не са бебета, но пак си има боклуци след чипс, бисквити и слънчоглед. Държа я на удобно място в кухнята и се самообслужват.
Ето това е една от най-хубавите "функции" на ръчната прахосмукачка! 😃

Общи условия

Активация на акаунт