Лидл 160 - Февруарска опиянителна

• 106 353
  • 1 878
  •   2
Отговори
# 1 695
Даден е
Аз пък предлагам сладките картофи, ако са нужни на някои.

Ние обожаваме браунито, но не успях да взема.

Последна редакция: нд, 27 фев 2022, 17:54 от BonniBonn

# 1 696
  • Sofia
Мдаа, грейпфрут... сами го сглобихме.. та може  и Лидл да светнем.

# 1 697
  • Пловдив
Ние вчера пазарувахме, в Пловдив, Лидл на Баумакс към 18,00 беше поносимо. Естествено липсваха продукти - бананите бяха свършили, но мисля че останалите неща бяха налични. Взех ягоди, айсберг, авокадо след бъркане в кашоните набарах две удряли, коктейлни домати. Имаше червени портокали на добра цена, 1,99 за мрежа, мандарини също взех. От купоните май почти нищо не взех, яд ме е че не се възползвах от вишните, можеше да ги направя с маскарпоне по идеята на Долче. Ако днес има, ще си взема. Но се намираха още вафлички от италианската седмица, сирена, брауни мернах, сокчета с джинджифил. Грабнах си от моите лозови сарми с киноа. Clean label луканка не съм пробвала, взимам от Родна стряха, опакованите в найлон, френските ги пропуснах. Приличен пазар, но напоследък рядко взимам нехранителни неща от Лидл, не ми грабва нищо окото. Мъжът ми реши да си вземем електрическа мелничка за сол и един часовник, та това беше извън нормалното пазаруване. Спечелих и ананас за 1 Ст., надявам се тия дни да има.
И аз съм за да има максимално количество, особено когато има вероятност да свърши още първия ден на промоцията. И въпреки това редовно липсват продукти, което и мен ме изнервя. Ядосвах се на липсата на салата (от опакованите) преди седмица, едно от малкото неща, които харесах.

# 1 698
Днес още сутринта бяха заредили някои от нещата 1+1, утре ще се чудим що няма...

# 1 699
Ееее, не е честно така. Утре ще отида и няма да има 😩

# 1 700
  • Ст Загора
На кой му пука!? Въпроса е да се продадат количествата... То и махането на промо стоки в неделя след обяд не е честно! За стоки от ПА говоря.
Или пък малкото бройки който зареждат и трябва да спиш до магазина, за да себуредиш

Последна редакция: нд, 27 фев 2022, 14:07 от nasito8988

# 1 701
Някой има ли нужда от купон за шоколадови яйца?

# 1 702
Аз пък предлагам сладките картофи, ако са нужни на някои.

Може ли за мен, ако още е наличен? Благодаря!

# 1 703
  • София
На кой му пука!? Въпроса е да се продадат количествата...

Въпросът е, че и тези хора имат семейства и личен живот, а и не на последно място и нужда от сън. Затова зареждат в работно време, както предполагам и вие си вършите работата в работното си време, а не извън него и посред нощ за да е удобно някому.

# 1 704
  • In transit
Някой има ли препоръки за продукти от иберийската седмица?
Хамончо в голямата кутия с дъската и ножа е много вкусен. Още доизяждаме нашия от предната промоция. Всъщност тогава беше в Делукс кутия, но вътре е същия.
Кашкавалите им са много хубави, жалко, че почти няма разнообразие.

Вчера направих добър пазар. Купих две торби червени портокали, тези са сорт Моро, червени са вътре, но са по-кисели от Тароко. Заредих от сметаните и още някакви неща.

# 1 705
  • Ст Загора
Добре, но защо в неделя в ранният следобяд? Стоките са на промо от утре. Или нищо, ние ги заредихме, вие ги търсете... Миналият път тези неща 2за 1 с лепенка се изчерпана много бързо...  Хората взимаха от стелажа две, не можело, трябвало с лепенка. Че после разрешиха 2 от стелажа.
Дано се вредим!

# 1 706
Да, мен в един филиал ме помолиха да оставя нещо, което бях взела, защото акцията започва от следващия ден. Обаче не може до стоките да стоят пъдари, а не всеки знае кое от кога е в акция. Освен да осигурят достатъчно количества, не знам как могат да се справят със ситуацията.

# 1 707
Просто намалените цени трябва да се отчитат от новата седмица ...

# 1 708
  • Sofia
Просто намалените цени трябва да се отчитат от новата седмица ...
Точно!

Вчера направих добър пазар. Купих две торби червени портокали, тези са сорт Моро, .
Моите от предния път си бяха Моро сорт, ама червеното е тук там.

# 1 709
Е тя съфорумката не е написала на каква цена са били. Може промо цената да се активира чак утре.

Общи условия

Активация на акаунт