Лидл 160 - Февруарска опиянителна

• 106 367
  • 1 878
  •   1
Отговори
# 1 680
Аз чистата луканка я харесвам. Но за мен водещото е качеството на храната. Ако за теб най-важен е вкусът, то ще намериш по-вкусни сред продуктите с нитрит и глутамат.

# 1 681
  • Пловдив
Аз чистата луканка я харесвам. Но за мен водещото е качеството на храната. Ако за теб най-важен е вкусът, то ще намериш по-вкусни сред продуктите с нитрит и глутамат.
Благодаря ти! Да, мен ме интересува вкуса повече от етикета.

# 1 682
  • София
В лидл колко вървяха фул фейс каските и могат ли да се перат/разглобяват?

# 1 683
За вкус- на мен най-много ми допада като колбас домашно изсушен суджука на МК Ловеч (суджук за сушене и скара, тази седмица го има в ХХЛ офертите, но не знам защо пишат по брошурите ~1.6 кг, като в такава ХХЛ опаковка все съм го срещала от 2.4 кг разфасовка).
От иберийската седмица май само сос Пири-пири ме интересува.

Последна редакция: нд, 27 фев 2022, 11:32 от fenyx

# 1 684
  • София
За Лидл на Искърско шосе някой да има инфо... Уж готов, пък... и никаква информация,  страшна тайна брейййй..
Отваря утре, доколкото знам

# 1 685
  • Sofia
Суджукът е в разфасовка от 2,4 кг., вчера купихме и го пробвахме, и  ни хареса.
Използвам случая да ви благодаря за темата. Simple Smile Благодарение на вас и на прочетеното тук, преоткрих Лидл, който ми е съвсем близо, и който не знам защо досега пренебрегвах.

# 1 686
Благодаря на всички за предложените купони!
Наистина нямаше брауни в Аспарухово, Варна. Имаше много намалени хранителни от френската и италианска седмица.

# 1 687
  • Пловдив
Благодаря на всички за предложените купони!
Наистина нямаше брауни в Аспарухово, Варна. Имаше много намалени хранителни от френската и италианска седмица.
Харесва ли Ви браунито? За нас е ужасно на вкус. Добре, че взех само 1 кутия.

# 1 688
  • Sofia
Благодаря, грейпфрут! И аз такова неофициално инфо имам, ама ме усъмнява това, че Лидл не пишат нищо.  Търся в нета и това, което намирам е за 14.03 - ама кой го казва...
За 14.02. когато отвориха на Вихрен все имаше информация.

# 1 689
Подарявам следните купони.

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 27 фев 2022, 12:17 от nteri

# 1 690
За Лидл на Искърско шосе някой да има инфо... Уж готов, пък... и никаква информация,  страшна тайна брейййй..

Неофициално лидл на Искърско шосе - 14.03 от 8ч.

# 1 691
  • София
Може и така да е, сестра ми живее точно срещу магазина и ми каза, че утре отваря. Но това беше преди 2 седмици, може нещо да се е променило.

# 1 692
На мен много ми харесва браунито, но нямаше изобщо.

# 1 693
  • Sofia
За Лидл на Искърско шосе някой да има инфо... Уж готов, пък... и никаква информация,  страшна тайна брейййй..

Неофициално лидл на Искърско шосе - 14.03 от 8ч.
Аха, там е въпросът, че са неофициални и  двете дати - 28.02. - това от хора минавали покрай магазина и изглежда по-сигурно, но пък като няма от Лидл съобщение...,  и 14.03. - а това незнайно от кой, ама изглежда по-вероятно както стоят нещата за момента... човек освен да чака в неведение... друго не остава, както се вижда.

# 1 694
  • София
Аха, там е въпросът, че са неофициални и  двете дати - 28.02. - това от хора минавали покрай магазина и изглежда по-сигурно, но пък като няма от Лидл съобщение...,  и 14.03. - а това незнайно от кой, ама изглежда по-вероятно както стоят нещата за момента... човек освен да чака в неведение... друго не остава, както се вижда.
Били махнали постерите за утрешното отваряне ... Явно остава за по-натам.

Общи условия

Активация на акаунт