Лидл 160 - Февруарска опиянителна

• 106 397
  • 1 878
  •   1
Отговори
# 1 665
  • Sofia
В някои вериги го прилагат стриктно за бройката и аз бая се учудих. Понеже знам в Лидл какво правят и им викам - дайте на отделни бележки, а те - о, не, абсурд. Всъщност може и до човек да е също така.
Не е толкова тъпи, защото някой може да мине сутринта и да забърше двата извадени кашона с намалено масло и после всички да ревем.
До човек е и според мен, ама не е редно. Ама и да са стриктни, нали мога на другия ден и т.н. пак да взема същото нещо...  
Това със забърсването съм го чела тук, в темата и за съжаление си е факт.

Сега влизам и доста сте изписани, та може да е коментирано, ама аз да си питам. Какво мислите за четката с горещ въздух, дали си заслужава?
Споко, четката не сме нищили днес. Simple Smile

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 22:49 от Morena

# 1 666
Така е, Морена, да. Но ставаше въпрос за дневна промоция, а ние с ММ нарочно отидохме с колата по-късно вечерта. Не, та не. А складовете им пълни. Но явно я беше страх жената. Както и да е.

# 1 667
Четох го това с дребния шрифт за 5 броя, но е някаква недомислица. Дали ще наредя на 4 бележки по 5 бройки не е ли по-голяма галимация отколкото да ми ги чукнат на една 20 бройки. Ами аз често пазарувам и за майка ми и за свекърва ми, те са без кола и не могат да се разкарват. В Била и в Кауфланд ги няма тези ограничения.

Повечето артикули са до 5 бр, да.
И зависи от касиера дали ще ви направи забележка или ще маркира всичко и после някой ще пищи защо е таксувано на редовна цена.
Във филиала на Алабин са ме предупреждавали на каса, че от шестия артикул системата ще го маркира на редовна цена - дали искам на друга бележка бройките или да върна, за да станат 5 бр.
А и дори да попаднете на някоя нацупена касиерка, повечето хора съм виждала след касите отново да влизат в магазина и се редят на друга каса просто.
Това става въпрос за стоките с червен етикет, които аз наричам дефицитни Joy (олио, масло). Сега за 6 бр вафли от 30 стотинки няма кой да ви направи забележка, че сте взели 6, а не 5.
 В Б. и К. също има ограничения, но бройката е по-голяма. В момента има олио в Б. намалено - 12 бр макс, след това се таксува на редовна цена.

# 1 668
Само в приложението са вече
Аз много харесвам замразените вишни, дано да има утре, че имам още един купон за тях...Аз ги харесвам с кисело мляко и/или заквасена сметана. Добавям си понякога и ядки, кокосови стърготини, ленено семе или малко тахан, какао...
В Лидъл има и червени портокали- тяхната цена е около 2,80- 3 лева...
Дали поне в онлайн брошурата ги има купоните? Последните няколко пъти все ме изненадват купоните направо в приложението и не помня да съм ги видяла в ел. брошурата.. 🤔

# 1 669
Промоциите плод и зеленчук май никога не са от понеделник за цяла седмица, ами от понеделник до сряда.
морковите бяха до сряда на промо.
Да, така е, чак сега видях. Но преди не е имало промоция от понеделник до сряда и изобщо не съм обърнала внимание.
Пък и служителя, който попитах явно не знаеше, защото ми каза, че намалените моркови са свършили.

# 1 670
  • Sofia
Промоциите плод и зеленчук май никога не са от понеделник за цяла седмица, ами от понеделник до сряда.
....
Не "май", ами гаранция Франция, както е изразът. Simple Smile  Коментирахме го.

# 1 671
Ще помоля ако някой има свободен купон за брауни?

# 1 672
Ще помоля ако някой има свободен купон за брауни?

Заповядайте! Само,че не съм сигурна как да го снимам...

# 1 673
Праща се снимка на картата , а не на купона.
Аз също предлагам моя купон.

# 1 674
  • Бургас
Не знам какви са ограниченията на бройки в Лидл, но един гражданин днес изнесе два кашона банани и кротко си ги натовари в микробуса. Сигурно ще си ги продава в кварталното магазинче 🙂

# 1 675
А аз като ходих в петък - греда. Аз съм за ограниченията.

# 1 676
  • Sofia
Праща се снимка на картата , а не на купона.
+1   Аха, с кода.
И на ЛС, че тук в темата става - "кой превари...".

За Лидл на Искърско шосе някой да има инфо... Уж готов, пък... и никаква информация,  страшна тайна брейййй..

# 1 677
Някой има ли препоръки за продукти от иберийската седмица?

# 1 678
  • София
То пък, защото има брауни, няма от дни, включително и днес сутринта с отварянето на магазина.

# 1 679
  • Пловдив
Има ли някой мнение за луканката pure и шпека на РС от следващата брошура?
Аз имам питане също като soul81 за иберийските колбаси.
Сега видях, че от утре ще има и портвайн. Юху! Ще го пробвам и му търся иберийско колбасче за компания. Ама мога да мина и само с портвайна, ако не ми похвалите нищо.

Общи условия

Активация на акаунт