Лидл 160 - Февруарска опиянителна

• 106 381
  • 1 878
  •   1
Отговори
# 1 650
Замразените вишни без костилка ли са? Питам, че имам вишна в двора и ще направя опит да замразя.

Относно плодовите френски макарони бях писала, че много ги харесвам. 4 вкуса са - лимон, маракуя, малина и касис!

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 23:25 от ranimi

# 1 651
Момичета, някоя има ли купена от тази риба консерва. Коя е страната на улов (обикновено е изписано фао и номер някъде по кутията)? Как е на вкус, плътно ли са наредени филетата?

Ако още те интересува, 27 е фаото. Рибата е много крехка и вкусна. Въпреки че пише 50 на 50 риба и сос, филето е доста повече, някъде от 2/3 от състава. Соса е гъст и ароматен. Взимай, не се колебай Grinning

Благодаря. Днес купих 20, до тук петте вече са изядени от моите юнаци Grin Дано по-често да ги пускат в промоция...

# 1 652
Вишните са без костилка. Но съм попадала на 1-2 "късметчета"...😄 Вкъщи все аз ги уцелвам...😅

# 1 653
Вафличките италианските са много хубави,но още вчера нямаше и в двата Лидъла около нас,до трети не ми се ходеше.Днес някой някъде виждал ли ги е в София?
Имаше много голямо количество от тези вафли е новия Лидл на ул. Вихрен. Имат  допълнителна  брошура със специални оферти и купон за 5% отстъпка, който да се активира от приложението. Това го видях на излизане от магазина и не можах да се възползвам. Имаше яйца L Родна стряха 1,89лв. за 10бр. Ядем доста яйца и купих 5 кутии. Прясно мляко Родна стряха 3,6% - 1,69лв. Телешко за готвене и имаше много. Браунито беше свършило, утре казаха, че ще заредят, но ме съмнява.

# 1 654
  • Sofia
Замрозените вишни без костилка ли са? Питам, че имам вишна в двора и ще направя опит да замразя.
Без костилки трябва да са. И ако имаш място по-добре ги замразявай на тава, за да са отделни после.

# 1 655
Да ви попитам, че не ми е ясно. Последно четох в брошурата и на каса ми обясняваха, че стоки от брошура в промоция мога да взема до 5 броя на една бележка. Отделно тези с купоните и от офертите с Лидл+ също имат ограничения за бройка. Сега чета, че сте купили 20 консерви от тази скумрия, тя на промоция ат брошура ли е, на една бележка ли купихте 20 бройки?

# 1 656
  • Ст Загора
Само някои стоки имат ограничения до 5 бр. Може и да бъркам?

Последна редакция: нд, 27 фев 2022, 09:45 от nasito8988

# 1 657
  • Sofia
Да ви попитам, че не ми е ясно. Последно четох в брошурата и на каса ми обясняваха, че стоки от брошура в промоция мога да взема до 5 броя на една бележка. Отделно тези с купоните и от офертите с Лидл+ също имат ограничения за бройка. Сега чета, че сте купили 20 консерви от тази скумрия, тя на промоция ат брошура ли е, на една бележка ли купихте 20 бройки?
Ако имаш хартиената брошура, виж на корицата долу текста, иначе ей тук го показах

https://bg-mam.ma/p/1407912/44360399

# 1 658
Морена богиня си в кухнята и това е. Сега утре ще ходя за замразени череши 😂😂😂

Последна редакция: нд, 27 фев 2022, 09:08 от JustMila

# 1 659
И аз похвалих плодовите френски макарони. Хубави са. Дори мисля утре да отида за още една кутия.

Морена, благодаря за рецептата. При първа възможност ще я пробвам.

# 1 660
  • Sofia
УАУ, JustMila, благодаря!  
Тара, аз благодаря за доверието, да ви е вкусно! Simple Smile

При нас днес нямаше от вишните.

# 1 661
Четох го това с дребния шрифт за 5 броя, но е някаква недомислица. Дали ще наредя на 4 бележки по 5 бройки не е ли по-голяма галимация отколкото да ми ги чукнат на една 20 бройки. Ами аз често пазарувам и за майка ми и за свекърва ми, те са без кола и не могат да се разкарват. В Била и в Кауфланд ги няма тези ограничения.

# 1 662
  • Sofia
Така е, и на мен ми изглежда тъпо. 
Миналата седмица като взех ирландското масло и аз очаквах да трябва на отделни сметки да е, но нищо не каза касиерката...

# 1 663
В някои вериги го прилагат стриктно за бройката и аз бая се учудих. Понеже знам в Лидл какво правят и им викам - дайте на отделни бележки, а те - о, не, абсурд. Всъщност може и до човек да е също така.
Не е толкова тъпи, защото някой може да мине сутринта и да забърше двата извадени кашона с намалено масло и после всички да ревем.

# 1 664
Сега влизам и доста сте изписани, та може да е коментирано, ама аз да си питам. Какво мислите за четката с горещ въздух, дали си заслужава?

Общи условия

Активация на акаунт