Лидл 160 - Февруарска опиянителна

• 106 392
  • 1 878
  •   1
Отговори
# 1 620
  • Sofia
Аз имам лидълския с тази мощност, нямам представа за кауфландския, ама предполагам, че са едно качество.

# 1 621
  • София
Защото отчита само плодове и зеленчуци за тази конкретно линийка.
Всеки месец е различно Simple Smile
Meрси. Но нямам цяло стадо да храня с тях Grin

# 1 622
  • Sofia
Аз пък тъкмо с ПиЗ бих навъртяла най-лесно..., ама ползата не ме изкушава, та да си вадя телефона.
Иначе все рупаме зеленчуци - чушки, броколи/карфиол, зеле, алабаш,  морков, земна ябълка, хрупкава зелена салата...  и плодове вървят...

# 1 623
Нов уж не купуваме плодове и зеленчуци ама сега взех от наградите помело и ппртокали

# 1 624
Аз наскоро взех показанията гофретник от К.
Супер е..🙂
И аз чаках Лидл, но уви, не дочаках 😄
И К. Спечелиха от мен 🙂

# 1 625
Тези сокове са нови за мен. Имаше с вишна и бъз и лимон
Скрит текст:

# 1 626
  • Буркина Фасо
изпревари ме Smiley

# 1 627
Пийк, бодна ме в сърцето с тая вишна. Тамън се отправям с бодра крачка натам.
Иначе и моите ПиЗ още си стоят на 3.27, ама не били само лимони, имало и праз Joy

Имах купон за вафлени рулца с шоколад, много хубави излязоха. Дано има пудинг при нас, че вчера го бяха изкупили.

# 1 628
За гофретника- страхотен е.
Купих го миналата седмица и по рецепта и благодарение на Пийк❤❤❤

Баничките с локум и на нас ни харесаха.

# 1 629
  • Сайта е много западнал, не искам да си губя времето тук, а няма опция изтриване на профил!
Момичета, някоя има ли купена от тази риба консерва. Коя е страната на улов (обикновено е изписано фао и номер някъде по кутията)? Как е на вкус, плътно ли са наредени филетата?

Ако още те интересува, 27 е фаото. Рибата е много крехка и вкусна. Въпреки че пише 50 на 50 риба и сос, филето е доста повече, някъде от 2/3 от състава. Соса е гъст и ароматен. Взимай, не се колебай Grinning

# 1 630
При нас в петък беше доста опоскано, чудя се дали хората се запасяват за уикенда или си запълват бомбоубежищата 😵Останаха ми 10 кинта до онова дето ти дава купон като се охарчиш до определена сума, сега се чудя има ли смисъл да ходя пак тези дни, май няма да заредят качествено чак до към вторник. Италиянските вафлички вече ги има май през седмица и все пълен рафта Satisfied Напоследък всичките им фафли-сладки са едни с блед вкус и разочароващи. Но пък взех шоколадово сладоледче Hug Исках крем-брюле, но беше останала само една полуотворена опаковка Rolling Eyes Въобще напоследък като реша че искам нещо се оказва че го няма.

# 1 631
Останаха ми 10 кинта до онова дето ти дава купон като се охарчиш до определена сума, сега се чудя има ли смисъл да ходя пак тези дни, май няма да заредят качествено чак до към вторник.
Последния купон не е за ваучер, а за Ананас

# 1 632
От рибните консерви купувам от доста време. Не са нови в асортимента на Л. и се харесват у нас.

# 1 633
  • Ст Загора
И при нас работеха по е 5 каси. Лудница !!
Олиото тая седмица ли беше намалено 10 л? Няма такова!
Грейпфрут/ помело всичко беше все едно е играно футбол с тях. Нещата за задушница са ги прибрали.
Да от вчера за олиото. В К има за по 2,99 литра само днес .

# 1 634
  • Сайта е много западнал, не искам да си губя времето тук, а няма опция изтриване на профил!
Купоните някъде в интернет има ли ги освен в приложението за телефон?
Спрях да пазарувам толкова често там след като ги въведоха...

Общи условия

Активация на акаунт