Лидл 160 - Февруарска опиянителна

• 106 394
  • 1 878
  •   1
Отговори
# 1 515
Някой, който ходи в Лидл тия дни може ли да ми снима цените на ябълките.. всичките.. Червени, розови, зелени и т.н.

# 1 516
  • Велико Търново
Ох, вече започвам с изневерите в Лидл! Много ме ядосва с блъскането и броенето за промоции. Заменям с Метро вече и техните метро шеф неща! Наистина ме ядосват направо с това че пращам ММ за 5 неща, а има 2 от тях.

# 1 517
Миналата година продаваха голяма кутия цветни моливи Crelando, помните ли дали бяха акварелни или стандартни?

# 1 518
Обикновени, но това беше чак есента. Аз ги взех, но не ми харесаха.

# 1 519
Момичета, някоя има ли купена от тази риба консерва. Коя е страната на улов (обикновено е изписано фао и номер някъде по кутията)? Как е на вкус, плътно ли са наредени филетата?

# 1 520
И аз си спомням, че не бях впечатлена, но сега искам да си взема акварелни и се чудих дали да търся къде съм ги завряла и да им дам втори шанс.

# 1 521
Страхотни ябълки под Един лев има тази седмица в Кауфланд. Лично пробвани.

# 1 522
Има много хубави розови маратонки от детската серия, обаче има до 37 номер... което е моя номер, така че според мен може да се вземе. Доста по-хубава подметка и цялостно маратонката като модел и цвят сравнение с другите, които се водят дамски.

# 1 523
  • Ст Загора
Взех сешоара, Лидл +, не отчете. Два пъти пробвах... Карай

# 1 524
  • Варна
Момичета, някоя има ли купена от тази риба консерва. Коя е страната на улов (обикновено е изписано фао и номер някъде по кутията)? Как е на вкус, плътно ли са наредени филетата?

Скрит текст:

Снимах ти цялото съдържание, в скрит текст е.
Редовно имаме запаси от нея вкъщи.Ние я харесваме у нас, мисля че има 2 филета в кутията, но по спомен. Вземи за проба деее...

# 1 525
Мисля, че питането беше за филе скумрия в консерва, не за херингата...Освен, ако не са от едно и също място на улов?🙂 На мен също ми е любопитно за скумрията, защото съм опитвала само херингата.

# 1 526
  • Варна
Мисля, че питането беше за филе скумрия в консерва, не за херингата...Освен, ако не са от едно и също място на улов?🙂 На мен също ми е любопитно за скумрията, защото съм опитвала само херингата.
Ох така е, права си, аз сега чак обърнах внимание.....ама нищо..Rolling Eyes

# 1 527
Супер, идва пирамидалното сиренце Hug

Много хубави тениски с шевици Hands Plus1

# 1 528

Скрит текст:

Снимах ти цялото съдържание, в скрит текст е.
Редовно имаме запаси от нея вкъщи.Ние я харесваме у нас, мисля че има 2 филета в кутията, но по спомен. Вземи за проба деее...

Тази херинга е от чиста зона с много добро фао, дано и скумрията да е така. Вече не смея да взема риба просто така. Мъжът ми взел преди няколко дена скумрия филе в доматен сок на Compass в консерва - 4 лв, а се оказа с фао до Япония (там водата е много мръсна от Фукушима) и я хвърлихме

# 1 529

Общи условия

Активация на акаунт