Лидл 160 - Февруарска опиянителна

• 106 377
  • 1 878
  •   1
Отговори
# 1 575
Момичета, едно въпросче имам, за нехранителен продукт!

Миналата година купувах някаква пръст за разсад, но тази година не я намирам. Има ли във вашите филиали /ако сте обърнали внимание/ или я пускат по-късно?
Има, явно е свършила при теб.Преди две седмици взех 10 литра са чувалчетата за 5 лв.

# 1 576
Момичета, някоя има ли купена от тази риба консерва. Коя е страната на улов (обикновено е изписано фао и номер някъде по кутията)? Как е на вкус, плътно ли са наредени филетата?

Върнах я. Не ми хареса състава. Сардините на същата марка са 1.55лв, изчистен състав и с повече Омега 3/6. И 2те са от североизточните части на антлатическият океан... но забележи че плащаш за 50% скумрия, а сардините са 70% по спомен

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 23:35 от Didity02

# 1 577
  • Бургас
Няма да ползвам тези купони, така че ако ги иска някой, да пише 😊
Скрит текст:

# 1 578
  • Русе
Ох, толкова обичам браунито,  трети път ходя тази седмица, но няма и няма. Иначе днес в 7.45  се строи в Лидъл. Спокоен пазар, олио, брауни нямаше, но като цяло си напазаруват добре. Специално погледнах за сместа за разсади, при нас имаше доста.

# 1 579
  • Бургас
За първи път взех от тези и много ги харесахме с децата.
Нежни и хрупкави!
https://bg.cat-ret.assets.lidl/catalog5media/bg/article/28555/ga … ew/lg/28555_0.jpg

# 1 580
Много се радвам че вчера съвсем накрая непланирано видях за малката сокче с етикет картинка Пепа имаше и всички кучета пес патрул и всяка бутилка с бонус малка  играчка (като от ш. яйце )не видях цената и бързо взех една Пепка 😃
Може ли снимка на това сокче. И къде се намира, при соковете или на друго място?

# 1 581
Днес направих спокоен пазар, но отидох по-рано.
Подразних се само, че морковите не бяха намалени. Питах: намалените свършили, сега са на нормална цена. Значи те пускат само определено количество на промоция и след това същите продукти на нормална цена. И с други продукти съм забелязала, че е така.Т. Е. промоцията не важи за седмицата, а важи за някакво количество и като се изчерпи, край. Същата стока на нормална цена. Разбирам, ако е свършила, ок.
На някои неща пише до изчерпване, но в случая морковите са същите, не са свършили.

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 09:52 от monii

# 1 582
морковите бяха до сряда на промо.

# 1 583
Да, така е, чак сега видях. Но преди не е имало промоция от понеделник до сряда и изобщо не съм обърнала внимание.
Пък и служителя, който попитах явно не знаеше, защото ми каза, че намалените моркови са свършили.

# 1 584
  • Sofia
Да, така е, чак сега видях. Но преди не е имало промоция от понеделник до сряда и изобщо не съм обърнала внимание.
Пък и служителя, който попитах явно не знаеше, защото ми каза, че намалените моркови са свършили.
О, има си го  - ПиЗ от понеделник до сряда и после от четвъртък... Simple Smile
Те служителите не са много наясно да не каж никак... свършила е промоцията, не морковите.

# 1 585
Аз пък точно това искам - като им свършат промоционалните количества, да продължат зареждането на редовни цени. А не да намирам празни рафтове и да ми губят времето.

# 1 586
  • Бургас
Вчера отидох най-вече за универсалната подправка,.....рафта празен!

# 1 587

О, има си го  - ПиЗ от понеделник до сряда и после от четвъртък... Simple Smile
Те служителите не са много наясно да не каж никак... свършила е промоцията, не морковите.
Изобщо до сега не съм разбрала, че ПиЗ имат, че имат промоции от понеделник до сряда. Моя грешка, извинявам се.

# 1 588
  • Sofia
Мони, брошура ли разглеждаш или приложението по категории... има си датите, в брошурата са в някой горен ъгъл. Simple Smile

# 1 589
Мони, брошура ли разглеждаш или приложението по категории... има си датите, в брошурата са в някой горен ъгъл. Simple Smile
Брошурата гледам, и сега чак видях датите, много незабележимо написани...

Общи условия

Активация на акаунт