Лидл 160 - Февруарска опиянителна

• 108 510
  • 1 878
  •   1
Отговори
# 270
Помните ли по кое време пускат от настолните нощни лампи с включена крушка, които са в 2 разновидности- едните са като бял цилиндър, а другите са с гъвкаво рамо? Около 17-18 лв им беше цената, мисля, че са с кабел...🤔🙂

# 271
Скрит текст:
Имате ли отзиви за това?

Взех го миналата седмица, снощи го тества детето и съм мнооого доволна. Не шушка, достатъчно голям е да обгърне хубаво матрака и не пропуска. Не знам друго какво трябва да му се гледа, за пръв път купувам, определено бих взела пак.
Има ли отдолу покритие като найлон или пластмасово някак?
Имаш предвид, че не шумоли?

# 272
Протектора имам от преди 2 или 3 седмици от К.
Не съм го тествала, но протектор, като протектор.
Изглежда като моите, така че няма да шуми, няма да пропуска и няма да се изхлузва, защото е като чаршаф с ластик.
Но е рехавичък от горната, лицева част..
Но в К. Бяха на друга, по- ниска цена и взех за проба..😊

# 273
  • На изток от Ада
По повод Голдеса и нивото сирене за мазане, днес взех от К,  хареса ми
Скрит текст:

# 274
Здравейте, идвам да похваля малката акумулаторна прахосмукачка. Прекрасно се справя за бързо почистване на трохички и други дребни боклуци по недостъпни места. Почиства се лесно и бързо. Не заема много място.

# 275
Пробвайте протекторите, които купувате за децата си поне веднъж. Като беше малко моето, купих, застлах го, но забелязах някакъв дискомфорт у детето. Махам - спокойна, слагам почва да се криви и мрънка. Лягам до нея - ами то усещането все едно на мокър чаршаф лежа. Отврат! Не че не съм сложила отгоре много дебел и топъл бархет. Метнах го на секундата без да ми е жал.

# 276
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Имате ли отзиви за това?

Взех го миналата седмица, снощи го тества детето и съм мнооого доволна. Не шушка, достатъчно голям е да обгърне хубаво матрака и не пропуска. Не знам друго какво трябва да му се гледа, за пръв път купувам, определено бих взела пак.
Има ли отдолу покритие като найлон или пластмасово някак?
Имаш предвид, че не шумоли?

Ами имам един от Кауфланд, който има като наилон отдолу и така шумоли, че не можем да спим от него. Така и не го ползвахме, този е като хавлиена материя по-скоро, а най-хубавото е наистина, че обгръща хубаво матрака.

# 277
Чопърът, който е от утре, дали става за накълцване на моркови и лук? Или да търся по-голям и мощен?

# 278
  • Асеновград
Протектора имам от преди 2 или 3 седмици от К.
Не съм го тествала, но протектор, като протектор.
Изглежда като моите, така че няма да шуми, няма да пропуска и няма да се изхлузва, защото е като чаршаф с ластик.
Но е рехавичък от горната, лицева част..
Но в К. Бяха на друга, по- ниска цена и взех за проба..😊
Протекторите са много различни. Понеже преди години ми се наложи да търся заради лежащо болен, го установих. Има на Дилиос, тях съм виждала и в К. не са лоши но и не са уау. Отгоре са бархет вътре вата, най отдолу нещо като дебел наелон. Трудно съхнат поради пълнежа от вата и непропускливия пласт се цепи бързо. Освен това горната памучна част е такава, че чаршафа се плъзга по нея и събира, даже и тези с ластик. За цената си над 40 лв. не струват. По удачни са тези които са като хавлиено отгоре, отдолу нещо подобно на по тънката мушама. По лесно съхнат, горния пласт не хлъзга, което е добре за чаршафа и са по трайни, не се цепят отдолу. Те и не шумят. Лидълските са от типа на вторите. Хубави протектори и на добра цена има и в Джъмбо. За мен е важно да не са дебели, понеже често се перат и трябва да съхнат иначе трябват 4-5 бр. за да може човек да ги върти. Това в случай, че не се ползва само като застраховка, а наистина по предназначение при лежащо болен или дете при напикаване.

# 279
Оооо, и аз имам един от Айко, който на всичкото отгоре не беше изобщо евтин - върти ми се около 60 лв.цена. Сложихме го точно за 1 час на леглото и го изхвърлих. Така ужасно шумолеше този найлон отдолу, някакъв кошмар беше. Ще пратя някого до Лидл днес, дано има от тези налични. Не знам защо не съм ги видяла в брошурата. Нашата спалня е 164, но се надявам 160 като размер да не е малък.

# 280
  • София
Не мисля, че ще ви е малък, той наистина има достатъчно широчина, която да обгръща матрака хубаво,

# 281
  • София
Хубав пазар направих днес, но в Лидл извън София. Нямаше още нищичко от италианската седмица, ще се ходи отново тази седмица. Един от сосовете за паста ми е много любим. Взех пушена скаморца днес, ще я мезнем.

# 282
  • На изток от Ада
Чопърът, който е от утре, дали става за накълцване на моркови и лук? Или да търся по-голям и мощен?
Аз ръчен имам, че става ти за този питаш.

# 283
  • София
Тирамису Milbona от офертите пробвам за първи път и не бих взел отново - оставя ми послевкус на алкохол, макар че е под 3% от състава но надделява над останалите. Може и факторът, че не обичам алкохол да е от значение, но майка ми правеше с коняк и не съм усещал така натрапчиво неприятно.

# 284
Някой има ли това барбекю?
Моля за мнения дали върши някаква работа.
ММ много го иска, а аз никак Grin

Общи условия

Активация на акаунт