Лидл 160 - Февруарска опиянителна

• 108 525
  • 1 878
  •   1
Отговори
# 285
  • Sofia
Някой има ли това барбекю?
Моля за мнения дали върши някаква работа.
ММ много го иска, а аз никак Grin
Скрит текст:
Това в Лидл ли е и кога?  Не съм го виждала досега.

# 286
Момичета, дали има от slim pasta в lidl. Колежка каза, че била много вкусна, но не ми се поръчва от сайт. Та се чудя дали я няма в Lidl, Kaufland. Благодаря ви предварително!

# 287
Лайтоме Няма в тези магазини слим паста аз си взимам от био магазин

# 288
  • In transit
Морена, мисля, че миналото лято за последно бях виждала това барбекю в Лидл.

# 289
Някой знае ли какво става с голямата туба минерална вода с надпис " вода". Вече 2 приятелки, които моля да ни вземат казват, че я няма в магазина

# 290
Това вино дали е добро?

# 291
  • Стара Загора
Преди време търсехме големи туби вода в Лидл и нямаше. Май даже и на saguaro нямаше. Тогава и в К нямаше от тяхната марка големи туби вода.

# 292
Гръцкото сирене не ми хареса, горчи ми.
.....................
А сакън! Ще си запазя касовия бон...досега винаги е било хубаво това сирене.
...............
Гръцкото сирене е прекрасно, купувай,  купих 5 пакетчета, вакуумирано е и в хладилник нищо му няма, издържа прилично време.
И аз купих 5, затова се кахъря, ако е горчива партидата. Преди също съм вземала и го харесвам.

Аз също го харесвам,но ето така изглежда прибрано в хладилник. Confused

# 293
Astonished Колко време е стояло и оставяно ли е и на стайна Т преди това?

При нас такова пазаруване на италиански продукти падаше, че не знам от утре какво ще продават.

# 294
Някой знае ли какво става с голямата туба минерална вода с надпис " вода". Вече 2 приятелки, които моля да ни вземат казват, че я няма в магазина
Пийкок, не мисля, че тази вода е минерална...Аз купувам от малките бутилки понякога за навън, но водата вътре трябва да е една и съща.
Това вино дали е добро?
Взех го за 1 ст по препоръка от темата, не съм го опитвала още. Мисля, че го харесват. 🙂
А как трябва да изглежда това сирене/извара по принцип? 🤔

# 295
Ей, никой не ми отрази питането за препарата за вълна. Wink

Кажете поне дали е хубав, ако сте го ползвали и го има. Thinking
Скрит текст:
Прахът за пране на вълнени дрехи на ДМ, ако го предлагат още, освен мръсотията сваля и мъха от дрехите. Первол ми е "слаба работа". Търся си хубав препарат за вълнение дрехи. Нямам големи надежди за лидлския, ама знам ли, може да ме изненадат.
Според мен показаният препарат не е за вълна. На сайта пише, че са различни видове, но снимката е само една. Този за вълна отдавна не съм го виждала.
Скрит текст:

Това е препарата за вълна:

# 296
  • Sofia
Аз минах за лимоните... взех, та и салата валериана/градинска салата "намазах" намалена  на 1.99лв/от 2.99, ама и на 3.79 я виждах.

# 297
Майка ми е взела в петък от тази салата по 2,69 лв, а ден-два преди това със сигурност беше 3,79 лв...Явно е намалена, защото имаше и жълтеещи листенца...

# 298
  • На изток от Ада
Препарат за вълна няма. Постоянно, преди имаше сега края на 2021 г пуснаха голяма туба лимитка, тъпо  според мен.

Те и мин. Вода покачиха с 10 ст, Saguaro взимам онзи ден вече беше поскъпналА.

# 299
Вкусна ли е градинската? Видях я, но подминах. Наточила съм се за рукола утре.

Общи условия

Активация на акаунт