Лидл 160 - Февруарска опиянителна

• 108 498
  • 1 878
  •   1
Отговори
# 240
Моята , по- дългата я държа в килера ама голямото дете се справя с нея. Аз само я включвам в контакта

# 241
Става за бързо почистване тази прахосмукачка. У дома децата не са бебета, но пак си има боклуци след чипс, бисквити и слънчоглед. Държа я на удобно място в кухнята и се самообслужват.
Вкъщи който цяпа и прави трохи, чисти цялата къща с голямата... Такива локални почиствания няма далавера 😁Да видиш как пазят чисто Stuck Out Tongue Winking Eye

# 242
  • In transit
Гръцкото сирене не ми хареса, горчи ми.
Лидл за започнали да пестят от сметките за ток, като не пускат вечер осветлението на паркинга си, поне в нашия филиал. Много е неприятно.
А сакън! Ще си запазя касовия бон...досега винаги е било хубаво това сирене.

Mi Ra,
Скрит текст:
За мен лидълския не е нищо особено. За чиста вълна ползвам италианския Первол(Perlana), супер е. Иначе останалите пуловери пера с този на ДМ.

# 243
Ей, никой не ми отрази питането за препарата за вълна. Wink

Кажете поне дали е хубав, ако сте го ползвали и го има. Thinking
Скрит текст:
Прахът за пране на вълнени дрехи на ДМ, ако го предлагат още, освен мръсотията сваля и мъха от дрехите. Первол ми е "слаба работа". Търся си хубав препарат за вълнение дрехи. Нямам големи надежди за лидлския, ама знам ли, може да ме изненадат.
Ползвам го отдавна,  много ми допада.  Пера всякакви дрехи с него.

# 244
Какво ви е мнението за тази постелка за йога Crivit 100% PE пяна за 17,99 лв.? Тази постелка може ли да се пере?https://www.broshurko.bg/%D0%BB%D0%B8%D0%B4%D0%BB/%D0%B1%D1%80%D0%BE%D1%88%D1%83%D1%80%D0%B0-%D0%BE%D1%82-%D0%BF%D0%BE%D0%BD%D0%B5%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D0%BA-07-02-2022/?page=38 На страница 38 в Брошурата е, ако не ви се отвори линкът!

# 245
  • Пловдив
Малко за писледните ми впечатления от продукти:
Купих от свинските уши. Нямам база за сравнение, защото преди не съм яла никога и дори не съм виждала как изглеждат, освен на картинка в менюто. Приготвих ги по усет и много ми харесаха. Сварих за час, малко сосове добавих и после през тиган за кратко. Поднесох с оцет и чесън, ако някой желае да си сложи.
Гръцките питки със сирене по наше мнение са пълен шит за тая цена.
Литълджемките не са ми нищо особено.
Сушените сини сливи са великолепни! Сладки, меки!

# 246
Къде стоят ушите, така и не съм ги мяркала?

# 247
Какво ви е мнението за тази постелка за йога Crivit 100% PE пяна за 17,99 лв.? Тази постелка може ли да се пере?https://www.broshurko.bg/%D0%BB%D0%B8%D0%B4%D0%BB/%D0%B1%D1%80%D0%BE%D1%88%D1%83%D1%80%D0%B0-%D0%BE%D1%82-%D0%BF%D0%BE%D0%BD%D0%B5%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D0%BA-07-02-2022/?page=38 На страница 38 в Брошурата е, ако не ви се отвори линкът!
Ако е като от последните две зареждания, не струва. Лигава, хлъзгава , неприятна. По мивалата година взех около 10 броя по за 13 лв.
Видях онзи ден в Пепко и май бяха от по- хубавата гума.
Мики/b] бях преди час в Дружба, имаше ягоди.

# 248
  • На изток от Ада
Мира, в Дм има течен за вълна. Няма прах отдавна. Виж в перилен внос.
 Иначе този не е нищо особено за деликатни. Тази год тоест юмината пуснаха в Лидл лимитки туби, за вълна също имаше

# 249
  • Пловдив
Къде стоят ушите, така и не съм ги мяркала?
Около саздърмата и желирания език.

# 250
  • Пловдив
Ама не са ли готови и сварени тия уши?

# 251
Ушите овкусени ли са с чесън?

# 252
То както е тръгнало, и по улиците ще започнат да го пестят, и не само.
Има населени места, където уличното осветление спира от 22 часа до 4 часа сутринта. Въведени са режими не само по селата

# 253
Преди време купих райска ябълка, очаквайки я да омекне. Днес я обелих. Сладка е, но нито е сочна, нито стипчива, както очаквах. Дори и при най-меките плодове имах спомен от детството си, че стипчат. Ядях с лъжичка, а това е като твърдо киви. Та в заключение - някакъв хибриден плод е това.
Също преди време взех едни едри боровинки червени като череши на цвят. Отидоха за боклука директно - твърди, горчиви, кисели.
Странни плодове.

# 254
  • Пловдив
Ама не са ли готови и сварени тия уши?
Ушите са печени и са натурални или с червен пипер. Аз купих натурални, но понече в Черешката споменаха, че били недостатъчно готови, реших да ги доваря. После ги овкусих с Уорчестър малко и ги минах през тиган с масло и си сложих домашен червен пипер .
PeacockLove, не нямат чесън, приготвих им сос като за шкембе чорба и си сложих върху готовите ушички.

Общи условия

Активация на акаунт