Лидл 160 - Февруарска опиянителна

• 108 543
  • 1 878
  •   1
Отговори
# 300
Соул, на тази цена, аз предпочитам да купя рукола...😃

# 301
  • Sofia
Хубава си е салатата. Simple Smile

# 302
Има ли вкус на валериан? Laughing

# 303
Нежна зелена салатка с деликатен вкус. Харесвам я, но няма да я купувам по 3,79 лв. 😃

# 304
  • Sofia
Мдаа  и аз я подминавах предните дни на 3.79лв - няма начин да я купувам на такава цена.
Соул, ние я харесваме.

# 305
Вкусна ли е градинската? Видях я, но подминах. Наточила съм се за рукола утре.
Много я харесваме, добавям и кутия рукола към нея.

# 306
Гръцкото сирене не ми хареса, горчи ми.
.....................
А сакън! Ще си запазя касовия бон...досега винаги е било хубаво това сирене.
...............
Гръцкото сирене е прекрасно, купувай,  купих 5 пакетчета, вакуумирано е и в хладилник нищо му няма, издържа прилично време.
И аз купих 5, затова се кахъря, ако е горчива партидата. Преди също съм вземала и го харесвам.

Аз също го харесвам,но ето така изглежда прибрано в хладилник. Confused

За кое точно гръцко сирене говорите? На мен ми е любимо едно на което пише - по гръцка рецепта и никога не ми се е случвало да го докарам до този вид показан по-горе.

# 307
Някой търсеше въртящата топла четка за коса-преди час имаше две в Овча купел-София на Линкълн.
Скрит текст:

Цена- около 46лв

# 308
  • Пловдив
Едва намерих една табелка от тел.бургери...всичко обрано, че бяха намалени.

# 309
  • София
Хареса ми брашното на РС, опаковка бяло и оранжево. Правих хляб, стана много вкусен.

# 310
Това сирене без саламура ли е оставено? Не мисля, че може да се съхранява без. Иначе аз много го харесвам гръцкото.
Не намерих резене. Стискайте палци поне утре да има.

# 311
  • In transit
Има ли вкус на валериан? Laughing
Не мисля, че има нещо общо с валериана.
Скрит текст:
Ботаническото наименование на това растение е Valerianella locusta, но е позната още като агнешка маруля, полска маруля, рапсули и царевична салата. Valerianella locusta е малко едногодишно растение, което се използва като листен зеленчук или за салати. Тя има характерен лешников вкус, тъмнозелен цвят и мека текстура. Това е типично зимна салата, която се засява като втора култура след събиране на реколтата през късното лято и началото на есента. Предпазва площите за засяване от развитието на бурени. Сезонът й е от октомври до март.

Марго, това сирене колко време е стояло в хладилника извън оригиналната му опаковка?

# 312
Гръцкото сирене не ми хареса, горчи ми.
.....................
А сакън! Ще си запазя касовия бон...досега винаги е било хубаво това сирене.
...............
Гръцкото сирене е прекрасно, купувай,  купих 5 пакетчета, вакуумирано е и в хладилник нищо му няма, издържа прилично време.
И аз купих 5, затова се кахъря, ако е горчива партидата. Преди също съм вземала и го харесвам.

Аз също го харесвам,но ето така изглежда прибрано в хладилник. Confused

За кое точно гръцко сирене говорите? На мен ми е любимо едно на което пише - по гръцка рецепта и никога не ми се е случвало да го докарам до този вид показан по-горе.
За това:

# 313
Много време е стояло отворено. При нас не се задържа. Но ме отказаха да купувам с тоя горчив вкус и си продължавам на Ведраре. Последната партида дори не е прекалено солено.

# 314
  • Sofia
Въпросната салата Валериана и като Фелд се подвизава. Simple Smile

Последна редакция: нд, 06 фев 2022, 18:56 от Morena

Общи условия

Активация на акаунт