Лидл 160 - Февруарска опиянителна

• 108 561
  • 1 878
  •   1
Отговори
# 315
И като градинска също...☺

# 316
Скрит текст:
Гръцкото сирене не ми хареса, горчи ми.
.....................
А сакън! Ще си запазя касовия бон...досега винаги е било хубаво това сирене.
...............
Гръцкото сирене е прекрасно, купувай,  купих 5 пакетчета, вакуумирано е и в хладилник нищо му няма, издържа прилично време.
И аз купих 5, затова се кахъря, ако е горчива партидата. Преди също съм вземала и го харесвам.

Аз също го харесвам,но ето така изглежда прибрано в хладилник. Confused

За кое точно гръцко сирене говорите? На мен ми е любимо едно на което пише - по гръцка рецепта и никога не ми се е случвало да го докарам до този вид показан по-горе.
За това:
Твърде дълго е стояло отворено или сте го изкисвали. Хубаво си е сиренето.

# 317
  • Бургас
Това вино дали е добро?
На нас ни хареса.

# 318
  • София
На Вердаре всичко ми харесва - мляко, сирене, извара!

# 319
  • Пловдив
На Вердаре всичко ми харесва - мляко, сирене, извара!
И на нас много ни харесва. Наблягаме на Дунавия, овче и козе. И изварата много ми харесва. Иначе кисело мляко си квася през повечето време.

Някой по-назад питаше салата Валериана дали има вкус на валериан. Нищо общо няма като вкус.
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url … 5i20-d5uS8mFfeEo3

Последна редакция: нд, 06 фев 2022, 20:09 от Наирянка

# 320
Скрит текст:
.....................
А сакън! Ще си запазя касовия бон...досега винаги е било хубаво това сирене.
...............
Гръцкото сирене е прекрасно, купувай,  купих 5 пакетчета, вакуумирано е и в хладилник нищо му няма, издържа прилично време.
И аз купих 5, затова се кахъря, ако е горчива партидата. Преди също съм вземала и го харесвам.

За кое точно гръцко сирене говорите? На мен ми е любимо едно на което пише - по гръцка рецепта и никога не ми се е случвало да го докарам до този вид показан по-горе.
За това:
Твърде дълго е стояло отворено или сте го изкисвали. Хубаво си е сиренето.
Такова веднъж взех, преди няколко години даже е било, че ми трябваше нещо малко спот.. горчеше, никой не го хареса. Избягвам Пилос като цяло.

# 321
цоп в темата

# 322
Досегът ми с азиатската седмица Joy

И лимони си взех. От новата седмица нищо, още са си с редовните цени нещата, които искам.

# 323
  • Пловдив
Аз реших да си купя днес солната лампа и естествено в Пловдив Тракия беше свършила,ще помоля ако някой е види в друг Пловдивски филиал да сподели.

# 324
  • Пловдив
Аз реших да си купя днес солната лампа и естествено в Пловдив Тракия беше свършила,ще помоля ако някой е види в друг Пловдивски филиал да сподели.
Тази вечер към 18 ч. във филиала в Кючука имаше десетина солни лампи.

Бяха заредили и почти всичко от италианската седмица. Доста неща си взех - сосовете, вишните в сироп, сушените домати. Имаше кейл на 3.09 от 3.59. Взех си и от сладоледите роза Х 4бр опаковка 4.99. Бургерите от телешко бяха доста намалени и взех 2 опаковки. Утре ще ги правя.

# 325
  • Пловдив
Тази вечер към 18 ч. във филиала в Кючука имаше десетина солни лампи.

Бяха заредили и почти всичко от италианската седмица. Доста неща си взех - сосовете, вишните в сироп, сушените домати. Имаше кейл на 3.09 от 3.59. Взех си и от сладоледите роза Х 4бр опаковка 4.99. Бургерите от телешко бяха доста намалени и взех 2 опаковки. Утре ще ги правя.
Много Ви Благодаря още утре ще отскоча до Кичука.

# 326
  • София
.....................

Извинявам се, че така копирам и снимката, но какво е това гадното...??

# 327
  • някъде по морето
Здравейте, какво ви е мнението за безкабелната прахосмукачка , която ще е намалена от четвъртък?

# 328
Марчева, това е развалено сирене. Или е стояло много дълго в кутията, или е било забравяно на стайна температура..или нещо подобно. Пък и без саламура... Такова сирене съм виждала един единствен път (и май не чак толкова зле), когато по стечение на обстоятелствата апартаментът ми не беше обитаем за дълго време (повече от месец) и почти всякаква храна се беше развалила.

Има ли в момента вкусни домати в Лидл, да не са чери?

Много се надявам скоро отново да намалят макадамията, удобни са ми тези пакетчета, а са ми останали само 3. Уж бях заредила. Rolling Eyes

# 329
  • София
Марчева, това е развалено сирене. Или е стояло много дълго в кутията, или е било забравяно на стайна температура..или нещо подобно. Пък и без саламура... Такова сирене съм виждала един единствен път (и май не чак толкова зле), когато по стечение на обстоятелствата апартаментът ми не беше обитаем за дълго време (повече от месец) и почти всякаква храна се беше развалила.

.......
Да, разбирам, това сирене е развалено! Ясно, не може да ми се случи, че си имам един, който само на сирене и хляб може да живее, затова и купувам по няколко пакета наведнъж, винаги трябва да имам и точно от гръцкото купувам, но всичко е въпрос на вкус и усещане.

Общи условия

Активация на акаунт