Лидл 160 - Февруарска опиянителна

• 108 583
  • 1 878
  •   1
Отговори
# 330
И аз купувам от това сирене (но не само от него), сега пак взех. Не съм попадала на лоша партида.

# 331
Това сирене изглежда да е било обезсолено и забравено.

# 332
Въпросната салата Валериана и като Фелд се подвизава. Simple Smile
Е така кажете, и аз взимам от време на време от нея.
Валериана...божкее 😁

# 333
Благодаря на Морена за рецептата, задължително ще я пробвам.
Ще взема да спретна едно тирамису - бишкоти и маскарпоне.ще взема и доматен сос, сирена, салами, канелони, бешамел и песто.
Задължително ще погледна безкабелната прахосмукачка.
Телешкото месо също ме изкушава и розето.
Подарявам тези купони

# 334
  • Варна, Пловдив
Здравейте, преди няколко страници имаше питане за протектора за легло. Малкият е малко болен и чак сега мога да пиша и аз. Аз взех малкия протектор, подлазнена от цената, но има голяма разлика с тези, които имам, визирам дебелина и рехавост, по-дебели са моите. Чудя се още дали да го върна, но с малко дете е винаги добре да се намира, много рядко, но се случват инциденти все още. Аз имам два предишни за спалнята ни, купувани от Метро, тяхната марка Тарингтън? май беше, ползвам  ги вече 5 години и не са мръднали изобщо. Направи ми впечатление, че тези от Лидл/Тед дават да се перат на 30гр, а моите на 90гр (никога не съм ги прала на тази, основно 60). Та, оттам съдя, че са спестили откъм материал и може да не издържи толкова дълго. Да, това за запарването го има, не ми е особено приятно, но още по-зле ще ми е е да се опитвам да пера матрак. Една препоръка от мен, тъй като са непромокаеми, установих, че най-добре се перат когато са самостоятелни в пералнята, ако има други дрехи, те не винаги се изпират и изплакват добре.

# 335
Някой видя ли вече розовия домашен анцунг от тазседмичната брошура? С цип ли е горнището или е както на картинката?

# 336
  • София
Тази сутрин си купих 3 книжки - радост за душата. Исках да купя от сиренето на Пилос по гръцка рецепта - нямаше. Имаше  кейл, отминах го.  Салата Валериана нямаше. Имах купон за млечен шоколад с бадеми. Взех два броя като мислех, че само един ще мине с купон. И двата шоколада минаха с купона. Simple Smile В четвъртък ще ходя за чипс на писанка да купя.

Парфюмите са тези от предишното пускане. Даже ми се стори, че дамските са по-малко като предложение. Не купих. Защо в брошурата беше показан парфюм на Aura след като ги нямат налични??!! То май Aura са за други държави, нас не ни зачитат. '(

Последна редакция: пн, 07 фев 2022, 10:09 от Amiamo

# 337
Някой видя ли вече розовия домашен анцунг от тазседмичната брошура? С цип ли е горнището или е както на картинката?
Погледнах само долнището, но не ми хареса материята, става само за домашен -  отсега е на баница.
Имаше много малко бройки от розовото и синьозеленото.

# 338
Цоп- троп и аз с бърз отчет- 4 бутилки Пино Гриджо, една доматен сос с босилек, пил. обезкостен бут ( имаше много малко тарелки заредени в Младост 2 -10 -ина към 8:30) , една  саксия мента( но ми се досвидяха 7++лв от тези с керамичната саксия и взех от намалените за 1,99- основно мента и босилек бяха те) , един чифт обувки на лапето ( беше последен 37 номер и нещо стелката малко се беше на набрала ...ще го видим ,дали ще останат ),кашкавал на Елена взех 2 ..дано да е хубав ( прясното сирене станало и то 6,99 ..ужас направо ). И много хубав букет рози си взех -да ми радват душата поне няколко дни Wink Wink Wink

Последна редакция: пн, 07 фев 2022, 10:45 от paulieM

# 339
Още в 10 часа са останали последни бройки? И аз се чудя защо като отида вечерта, какво остава на следващ ден... не  е останало нищичко от това, което аз търся Grinning Grinning
Явно малко зареждат, не вярвам всичко да се заграбва още в 8, все пак доста хора са и на работа, едва ли си вземат сирене по пътя и анцунг. Rolling Eyes

Погледнах само долнището, но не ми хареса материята, става само за домашен -  отсега е на баница.
Имаше много малко бройки от розовото и синьозеленото.
Мерсии! Аз за домашен го искам, но все пак не искам да бъде на баница и с гадна материя! А и се надявах като го пускат зимата да е по-топличък и термо.

# 340
  • София
Подправките в саксия по 1. 99 лв. бяха много свежи при нас.  Засега се въздържам да купувам от тях. Но определено ми харвсват  и лятото ще ги атакувам.  Трябва да им търся място.
На Елена не хсресвам сиренето и кашкавала.

# 341
Взех и аз за проба от кашкавала на Елена.
Днеси и руколата, и градинската салата са по 2 лв. Копф салатата е по 1,40 лв. Много доволна.

# 342
  • Sofia
Дано схванат, че хората ще купуват намалените им салати.

# 343
В Младост 2 са намалени с 20% парфюмите от редовен асортимент (редовна цена 9.99) - на 7.99 са.

Влажната тоалетна хартия е с променена опаковка и надпис, че може да се пуска в тоалетна (на предишната имаше надпис не повече от 2 кърпички, че може):

Последна редакция: пн, 07 фев 2022, 12:47 от fenyx

# 344
T.Valcheva, има като лека вата отвътре, така, че най добре го виж.
Аз ходих до Теранова за гащи, любимият ми модел е намален на 3лв, а третата бройка е безплатна. 😁

Общи условия

Активация на акаунт