Лидл 160 - Февруарска опиянителна

• 108 634
  • 1 878
  •   1
Отговори
# 345
Тоалетна може да се запуши и с обикновена хартия, какво остава за тази. Така че не е зле човек да се съобразява с количеството.

Пазарувах салати, но забравих да погледна куп други неща. Sad Акълът ми определено не беше в Лидл. Довечера пак трябва да ходя.

Кажете за доматите - купувате ли и какви.
Скрит текст:
Взех някакви розови от Т-маркет и са отвратителни най-меко казано. Хем си знам, че този магазин по принцип е лош избор, но понякога има и нелоши оферти.
Най-вкусното като домати от Лидл бяха едни "месести", не знам има ли ги и дали са с постоянно качество.

Взех един бретцел, бях много гладна. С палмова мазнина е. Sad Защо ги правят тези мизерии. Не стигат ВХ, но и мазнината кофти. Някой беше писал в темата, че не иска като влезе в магазин да е все едно е в библиотека и да трябва да чете всичко. А понякога трябва и допълнителна литература да си поиска за справка. Ами и аз не искам. Head Band

Последна редакция: пн, 07 фев 2022, 13:13 от soul81

# 346
Подарявам

# 347
  • Сливен
взехме от новата мокра ТХ,не се къса лесно въпреки,че се води биоразградима,има доста силен аромат.

# 348
И при нас парфюмите от ПА бяха от 9.99 на 7.99, ама Гламура отдавна е изкупен, и големия, и малкия.

# 349
  • София
При нас има от парфюмите от ПА,  но не видях цената. Направи ми впечатление, че не са подредени.
Ядосвам се, че не зареждат от Aura. От тях искам 2-3 парфюма, но в БГ ги няма.

# 350
  • In transit
Подправките в саксия по 1. 99 лв. бяха много свежи при нас.  Засега се въздържам да купувам от тях. Но определено ми харвсват  и лятото ще ги атакувам. 
При нас бяха ужасни пък.

Иначе от средиземноморските имаше доста богат избор. Обзаведох се се с риган. Напълних торбата със салам Качаторе и сирене Азиаго. Взех и от пилешките бутчета. На тази марка са ми любимите и винаги зареждам като са на промоция. Рукола взех и литълджемки, които са на 2 лв от няколко дни при нас.

Соул, за мен най-хубави са черитата по това време, като изключим ония хубавите розови домати от промоцията в Лидл преди 2 седмици. За черита редувам промоциите в Б. и К.

# 351
При нас влажната ТХ е в нова опаковка от много отдавна, (КАТО се има предвид, че не съм ходила още тази година в Лидл 😁)
Последно началото на Декември сигурно е било, и по тази  причина сигурно( смяна на опаковката) си взех намалени 2 стекчета × 4 пакета+ кутия за по 4.69 лв./бр.
Та още не съм пробвала новите

# 352
И при нас влажната тоалетна хартия е с новия дизайн от известно време, може и от миналата година да е...
Дано схванат, че хората ще купуват намалените им салати.
+1 😃

# 353
Майки, за кои любими пилешки бутчета говориш?

# 354
Соул, пробвай тези, на които Долчето им знае името, Суит нещо си или нещо си Суит, ако ги има. Приличат на Кумато. Испански са.

Благодаря на всички, които се включиха с коментари на тема  "Препарат за вълна"! Такъв нямаше, но пък си взех Корал от друго място. Simple Smile

# 355
Суийт Марманде като че ли бяха доматите...😃 Дано да съм го научила името!

# 356
  • Sofia
Името изобщо не им помня, ама доматите са много вкусни - като розовите къдрави, но с цвета на Куматото.

# 357
  • Пловдив
Името изобщо не им помня, ама доматите са много вкусни - като розовите къдрави, но с цвета на Куматото.
Нещо като Суит Марманде... Или не съм прочела добре

# 358
  • На изток от Ада
Amiamo, кои книжки си взе?

# 359
Наирянка, при нас със сигурност беше изписано "Суийт" (запомних го, защото ми се стори странно). ☺

Общи условия

Активация на акаунт