Лидл 160 - Февруарска опиянителна

• 106 324
  • 1 878
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Цитат

Може ли снимка на състава и на чипса?
Иначе за новата брошурка пожелавам си скучна да бъде и тази седмица за мен си поне. Ще ми дойде добре
Разбира се, но качеството на снимките не е отлично, за което съжалявам.

# 91
Духи, много ти благодаря, че ме подсети, че даже имам точно такива "щипалки" и съм забравила за тях...😆😃🤣

# 92
Нарязан, както са гаудата и ементала. В ляво от тях стои на стилажа. По 2,99 лв е опаковката в момента.

# 93
Някой, който редовно следи асортимента би ли ми казал често ли пускат тези американски хамбургер сосове, защото днес случайно взехме и е уникален. Да знам дали да се презапасим или редовно ги има.

# 94
Някой, който редовно следи асортимента би ли ми казал често ли пускат тези американски хамбургер сосове, защото днес случайно взехме и е уникален. Да знам дали да се презапасим или редовно ги има.

Бихте ли споделили точно кой харесайте?

# 95
Тара, благодаря. Изобщо не съм обръщала внимание, че има и нарязан чедър. 🙂

# 96
Dolce, тъкмо се бях сетила, че имаше едни лидълски пластмасови щипки за пране с дупки, които могат на кукички да се закачат и са показали вече подобни.

# 97
  • София
3-4 пъти годишно е американската седмица. Сосовете винаги ги има и на нас ни харесват

# 98
  • Пловдив
3-4 пъти годишно е американската седмица. Сосовете винаги ги има и на нас ни харесват
Те са 4--5 вида. Аз съм купувала барбекю соса и ми е отвратителен. И киселини прави. Кой вид си харесвате у вас?

# 99
  • София
Чедъра е хубав.
Тези сосове какъв състав са?

# 100
Сосовете за нишисте кетчуп, или доматено пюре, консерванти и много захар , гледах ги дори и тези за мариновани са със захар.

# 101
Пише Хамбургер сос червен, другият е с чедър оранжев. Хич не гледам какъв е състава, много са вкусни. Правих ги на спагети и сандвичи, харесаха се

# 102
  • Sofia
Чедъра

# 103
  • Пловдив
Най-накрая се добрах до луканката Клийн лейбъл. Явно е поскъпнала, защото имаше над 20 бройки или може би защото бях в друг филиал. От намаленията - нищо не си харесах, а и може и да са свършили по-хубавите неща.
Новата Голдеса, която взех малко след Нова година беше една напукана, не се мажеше на филията...ужас. Миналата седмица взех пак да видя и о, чудо! Пак същия вкус като на  сивата. Бях взела 4 опаковки, че малката много го харесва и с кеф ще си ги хапнем. Сега не намирам разлика със старата.

# 104
По казуса с непристигналия купон, получих писмо, в което се извиняват за "причинените ми неудобства" и имам компенсация. Доволна съм, доста бързо са реагирали. 🙂
Скрит текст:

За течните сапуни съм сигурна, че имах активиран купон, а ми изписваше "Активирай"- активирах пак...

Последна редакция: ср, 02 фев 2022, 22:38 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт