Лидл 160 - Февруарска опиянителна

• 106 499
  • 1 878
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря за коментара за прахосмукачката, защото и аз мислех да ходя  днес, но сутринта видях тази от новата брошура и реших нея да взема.

# 136
Мерси Духи. Направих ги, изядохме ги, но не е нашето, друго си е свинЦкото 😸
Много намалени меса имаше при нас, също и патешки бутчета, сьомга, наденички и др.
Взех и едно Критско вино, за преглъщане на мръвките.
Загледах шевната машина на Пфаф за 250 лв., зная че друг път сте коментирали, но не съм обръщала внимание, а тези дни ви се развали педала на моята, та се чудя дали направо идна нова да не взема. Та, как ви се вижда машината и цената?
Ей тази:

# 137
Дали предлагат препарат за вълнени дрехи и ако да, хубав ли е?
Много рядко ходя вече в Лидл и ми се отразява супер на доходите. Преди ходех по 2 пъти в седмицата и харчех по 100 лв на седмица, сега съм изхарчила толкова за 2 месеца. Е, може малко да преувеличих, но горе-долу е така. Не си купувам боклуци, без които мога, не пълня хладилника с храна, която да изхвърлям заради изтекъл срок на годност.
Италианската седмица ми е любима, ще има от любимата ми пица - Прошуто и моцарела, препоръчвам. Simple Smile

# 138
  • Пловдив
Новата брошура не ми е особено интересна. Набелязах няколко соса и вино, Киндер Буено, оцет Балсамико, (ако спрей опаковката позволява презареждане) и едни вишни Амарено в сироп.
От надениците за сушене съм взимала веднъж и ми бяха с много ципи и сухожилия вътре. Сега гледам, че има и друг вид - говеждо или биволско, че се чудя да взема ли, ама това е. Някой, ако е взимал от тях преди да сподели, ако обича. 🙏
Сърчица-мърчица мен не ме блазнят. Sunglasses

# 139
  • Асеновград
Мерси Духи. Направих ги, изядохме ги, но не е нашето, друго си е свинЦкото 😸
Много намалени меса имаше при нас, също и патешки бутчета, сьомга, наденички и др.
Взех и едно Критско вино, за преглъщане на мръвките.
Загледах шевната машина на Пфаф за 250 лв., зная че друг път сте коментирали, но не съм обръщала внимание, а тези дни ви се развали педала на моята, та се чудя дали направо идна нова да не взема. Та, как ви се вижда машината и цената?
Ей тази:

Купих точно тази септември. За момента съм я ползвала само веднъж, нямах проблем. Според мен е добра за домашна употреба.

Цитат
Сутринта ходих и взех прахосмукачката, която е от днес. Преди малко я върнах. Слабичка ми се видя, 90W e, а никъде не беше упоменато. Мисля да взема тази от новата брошура следващата седмица, може и да е по-добра.
Тази от другата седмица не е слаба. Когато контейнера и филтрите са чисти, засмуква пътеките, но докато чистя с пълненето на контейнера и замърсяването на филтрите, се усеща как тегли по слабо. Този тип филтри искат да са идеално чисти за да работят оптимално. Имам и голяма със същата система циклон, и при нея след всяко чистене пада почистване на цялата система филтри и контейнер. На тази точно са два филтъра и пластмасовите части на контейнера които се разглобяват на четири. После всичко отива да съхне.

# 140
  • София
Lemy, аз имам шевната машина от лятото. Изобщо не умея да шия, правя елементарни неща. Като цяло съм супер доволна. Уших много чанти за пазар, на цялата рода коледни покривки, чаршафи ..сега мъча едни маски. Върши ми работа, по-скоро за удоволствие ми е.

# 141
  • София
И аз купих прахосмукачка сутринта, но си я харесвам, остава. Слабичка е, но за бързо и трохи работи, и малката прахосмукачка се вади много лесно. Това ми беше притеснението.
Вече направи няколко разходки из дневната, то на мен само кокошки могат да ми помогнат наистина. И само вода да се пие у нас, пак ще има трохи сигурно. А и робот не мога да пускам сега, постоянно сме у нас 4 души в 3 стаи.
Довечера ще видя как е чистенето на контейнера, дано не е неприятна история. Иначе много добре ми се върза с робота, и той е бяло с черно, направих им кът на помощниците. За сополи няма да става обаче, правоъгълни са всички отвори.
От съботната малка прахосмукачка се отказах, остава си тази. Лампата много ме впечатли, за пръв път имам такава екстра.

# 142
  • София
Характеристиките на прахосмукачката от следващата седмица:
Време за зареждане: 4-5 часа
Живот на батерията:
25 минути в режим MAX
45 минути в режим ECO
Обемен контейнер за прах: 0,6 l
Мощност: 130 Watt
Ли-йонна батерия: 22.2 V, 2500 mAh

Точно тази не е пускана до сега в Лидъл, поне не намерих ръководство за нея.
Стр. 27 в немската брошура, после кликвате на ръчичката "auch online" и после "повече подробности за продукта".
https://media.lidl-flyer.com/6f0e4ea5-8044-11ec-9b58-005056aefbf … 12-02-2022-02.pdf

HEPA филтърът е много релефен и ако не се мие трябва да се почиства с някаква малка четка, но се вдига прах,  а не  пише какъв вид е. Ако не е миещ се, трябва периодично се подменя с нов, така че е важната цената на резервен филтър с доставката.  Добре е да се вземе продуктовият код от опаковката и да се провери подробно, или да се прочете ръководството преди покупката, освен ако не се купува да се тества и да се връща.
За Германия не е променен срокът за връщане на нехр. продукти  - 90 дни.

# 143
За прахосмукачка са ми важни 3 неща - да е много мощна, да се чисти лесно и да е без кабел. Не знам Лидл имат ли подобен модел. Някакви уреди тип атрактивни детски играчки, от които трябва някой да диша после прахоляка докато ги чисти - твърдо не.

Последна редакция: чт, 03 фев 2022, 14:14 от soul81

# 144
  • Пловдив
От новата брошура харесах само чипса от кафяв ориз, някои от сладката на РС и легълцето за домашен любимец.

# 145
Соул, какво си хареса от италианската седмица? 🙂
Аз може да си подаря един парфюм, ако ми хареса някой на място....😊

# 146
Изтървах темата... Не знам дали сте го споменали, но ми прави впечатление, че тази година няма часовници No Mouth

# 147
Парфюми имам трийсетина бройки и не ми се полагат нови, лосиони също, ликьор ще си взема аз, според който сваря наличен.

Лидл имат ли кисели краставички без захар?

# 148
  • Бургас
След голямото пазарене по празниците, вече втора брошура не ме провокира да отида до магазина. Евентуално за Пино гриджо, че ММ много го харесва и спрея с балсамов оцет.
Новият им Купон+ и той хич не ме привлича. Явно цените вървят на горе, а отстъпките на долу.

# 149
  • Sofia
За прахосмукачка са ми важни 3 неща - да е много мощна, да се чисти лесно ...
За мен тия две. Като цяло да ми служи тя на мен, не аз да ѝ слугувам.

Новата брошура ми е слаба хубост. Малко италински неща и толкоз.  Обичайният пазар си остава разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт