Лидл 160 - Февруарска опиянителна

• 110 115
  • 1 878
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Днес за първи път пробвах протеиновата извара, взех 5 броя за 10лв с купон. Ягодата ми хареса много, другите дни ще пробвам и другите.
Искам да попитам дали някъде в София е останала острилката за моливи на батерии отпреди месец (май бяха 8.99). Днес я изпуснах на малката без да искам и още реве....

# 646
Имам наблюдения и съмнения от известно време, но днес вече ми се потвърдиха! Отидох за кучешките играчки и повод, но станах свидетел на случаен разговор между клиент и член от персонала, които явно се познават. Клиентът попита "Какво става? Няма персонал ли, та никой не срещам в коридорите, че искам да питам нещо?". Момичето от персонала му отговори доста емоционално (това ме впечатли всъщност и забавих ход, за да слушам) с думите "Ами така е, като няма пари!". Човекът отново попита: "Какво, да не сте съкратили персонала?" А момичето каза "Не бе, всички са тук, но не им се работи."  Същото момиче се опитах да догоня, за да въпросирам относно кучешките поводи, но уви, не успях - направи се, че не чува моето "Извинете, може ли да попитам?" Скри се бързо в склада и пусна щората-врата.
Това е притеснително вече! От известно време наблюдавам отпускане на положението, но... дано греша в днешните си констатации!
Това се случи в Пловдив в Тракия.

# 647
  • На изток от Ада
Купоните са Edenred.

# 648
  • София
Е, тема, стара като света - вечно да се реве за пари. Навсякъде има такова нещо. Вратата е двупосочна и никой не е запрещен някъде да стои против волята му.

Опитахме гръцкото сирене, хареса ни. За нас си е като фета.

# 649
Електричиска острилка мисля, че има в К.в ПА....
И по спомен, тук във форума казваха, че е аналогична на Лидълската..🙂

# 650
В нашия филиал на Кауфланд не е в ПА. Може би в някои от по-големите филиали...🙂 Иначе нашата е точно от Кауфланд, от намаление седмици след първия учебен ден. На много изгодна цена беше- ок. 3,50 лв, а после взех и още една бройка за резерва за ок. 1,50 лв /а и на тази цена как да не взема/.

Последна редакция: пт, 11 фев 2022, 23:54 от dolce miele

# 651
  • София
КАуфланд на Каблешков няма такива. Някъде другаде в София?

# 652
  • София
Аз открай време не мога да намеря кого да питам каквото и да е в Лидъл. И впечатленията не са само от един филиал. Винаги съм си мислела, че такъв им е таргетът - по-малко персонал и обгрижване на клиентите, по-ниски цени.
Но на моменти наистина е дразнещо да няма кого нещо да попиташ.
Все ми изглеждат изнервени и изморени.

# 653
Във филиала на Пещерско шосе в Пловдив не помня да ми е било трудно да попитам за нещо човек от персонала- напротив, даже са много отзивчиви обикновено. Даже и тази вечер забелязах, че една жена питаше нещо, а служителят теглеше огромна количка със стока и я остави, за да изслуша и упъти жената...Много рядко се е случвало да си имат работа и малко "механично" да ми отговорят, обаче все пак са отговаряли. То се забелязва обикновено, когато имат повече работа. А и с тези слушалки в ушите, знам ли кога някой колега им говори нещо. 🙂
Морена, забеляза ли това? Не че не се очакваше...

# 654
  • Sofia
Не съм, Долче, още ползвам запаси, та не съм поглеждала. Май и на тая цена ще взема да се запася, че както растат...

# 655
Вече се специализирах, докато обикалям магазина за обичайното пазаруване, да поглеждам към цената на всяко нещо покрай което минавам /поне продуктите, които редовно купувам/...🤪 Май и аз ще взема да се запася, и без това много го използвам и харесвам и ми е идеално за бърз сос.

# 656
Ей този шоколад 150гр. за 2лв. взех с купон, не е лош:

Ъ-ъ..."Дехидратирани млечни мазнини" Това ми се струва че няма работа в организма на човек. А може да остане в теб дългоо време и да доведе до нешо страшно след натрупване, не дай си боже!...
Виж 85% какао шоколада за 2лв 100гр или 2.50 на тази марка. Изчистен състав, полезен и няма захар почти! 12гр на 100гр
Но да се внимава с БИО шоколада 70% има тръстикова захар, от която получих неразположение в стомаха след 2/3 от шоколада.

Последна редакция: сб, 12 фев 2022, 02:02 от Didity02

# 657
Може да е коментирано, но не го виждам в последните 3 страници. В Павлово откриват нов филиал на Лидл на ул. Вихрен 9. Има код за 5% VIHREN1, който важи от 14 до 20.02. Трябва да е избран точно този филиал в приложението и кода не важи с друг код.
https://broshura.bg/lidl/lidl-broshura-do-20-02-22

# 658
Dolce, видях го миналата седмица (и на рафт и в бележката), на едно място при хладилниците, където има също от него,  даже бяха забравили да му сменят етикета с новата цена, но не ми се и коментираше.

# 659
Ъ-ъ..."Дехидратирани млечни мазнини" Това ми се струва че няма работа в организма на човек. А може да остане в теб дългоо време и да доведе до нешо страшно след натрупване, не дай си боже!...
Възможно е, решила съм да не се вманиачавам чак толкова, че и това е вредно.
И аз си взех един парфюм - Аквамарин, мирише свежо лятно морско.

Последна редакция: сб, 12 фев 2022, 08:15 от Lemy

Общи условия

Активация на акаунт