Лидл 160 - Февруарска опиянителна

• 110 111
  • 1 878
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Нямам оплаквания от персонала във филиала от който пазарувам. Винаги са били вежливи и са ме упътвали правилно. Даже понякога ме водят и показват точно къде е търсения от мен продукт.
Напоследък обаче ми прави впечатление, че има нови служители. Много често виждам във филиала и регионалния мениджър, който им помага за зареждане на стоката.

# 661
  • Пловдив
Нямам оплаквания от персонала във филиала от който пазарувам. Винаги са били вежливи и са ме упътвали правилно. Даже понякога ме водят и показват точно къде е търсения от мен продукт.
Напоследък обаче ми прави впечатление, че има нови служители. Много често виждам във филиала и регионалния мениджър, който им помага за зареждане на стоката.

Обикновено са учтиви и като ги попиташ къде е нещо, обясняват точно или направо те водят до мястото. Обаче напоследък много често се случва да няма кого да попитам. Няколко пъти се случва служител да минава през магазина с бясна скорост, като според мен бърза да премине, без да бъде попитан за нещо Simple Smile и ако някой попита, отговарят, без да спират. Но вероятно в такива моменти наистина бързат за някаква спешна задача.
Обаче съм сигурна, че изобщо не им е лесно и че често им се налага да се сблъскват с дразнещо и не съвсем адекватно поведение от страна на клиенти. Наскоро, докато оглеждах месата във фризерите, до мен говореха двама служители. Единият в момента поставяше оранжеви етикетчета за намаление на някои продукти. Премина друга служителка и го попита защо има оставено някакво месо отгоре върху фризера. Той й отговори, че някаква жена го видяла, че лепи етикетчетата, показала му това месо и го питала дали ще го намали, той й отговорил, че не и тя се била ядосала и го оставила не на място. Smile Та такива изцепки им се налага да понасят, сигурно им е писнало и на тях.

Последна редакция: сб, 12 фев 2022, 10:25 от marzeliva

# 662
  • Sofia
... решила съм да не се вманиачавам чак толкова, че и това е вредно.
+1
То човек ако се вманиачи (а може ли само за това да мислиш...), изглежда ползата  най-вече би била от гладуването.  Чистата храна в наше време е нещо като химера, а и по-зле ще става...

А пък "наливането на акъл" действа при хора отворени за това, иначе е на вятъра и може да е досадно...

# 663
  • София
Дали има шанс да открия в някой Лидъл кръглото легълце за домашен любимец, което беше от вчера? Днес имаше само от другия вид, правоъгълните и бяха само три-четири бройки. Не знаех, че е толкова търсен продукт.
Вчера имаше в магазина на Тодор Каблешков и Луи Айер.

# 664
  • Sofia
В Павлово откриват нов филиал на Лидл на ул. Вихрен 9.
Коментирано е, че се строи филалът, както и този на Искърско шосе, но не и, че е готов този. Simple Smile
Благодаря за инфото, харесах си 3 неща и ще ида някой ден след лудницата в понеделник.

# 665
На Вихрен откриването е на 14.02.
С нетърпение го чакам. На 2 минути пеша ми е.

# 666
+1
То човек ако се вманиачи (а може ли само за това да мислиш...), изглежда ползата  най-вече би била от гладуването.  Чистата храна в наше време е нещо като химера, а и по-зле ще става...

А пък "наливането на акъл" действа при хора отворени за това, иначе е на вятъра и може да е досадно...
О, да, можеш да мислиш само за това (в смисъла, който влагаш, не буквално). Хората, които го правят, са най-често с отключен проблем, за който медицината няма решение, а перспективите са ужасяващи. Не го правят от невротичност. Разбира се, има и хора, на които не им пука какво си причиняват, чакат момента за ТЕЛК-ове. Има и такива, които си карат на всякакви манджи с грозде и после чуваме, че на тях им станало нещо "внезапно". Ако някой каже нещо за продукт, това не означава, че изисква от другите да се съобразят, коментира продукта. До ден днешен не съм разбрала защо да е вманиачаване. Ако е и е досадно, то вманиачаване и досадно е за други да четат за хора-храносмукачки, които препоръчват нещо, защото било вкусно. Всеки си решава, не иска от другите нищо, а обсъждането на продуктите си е точно по темата. И да, много си права, че от гладуването има най-голяма полза. Не от маски, ваксини, антибиотици и подобни, които имат много застъпници, за разлика от гладуването.

Взех импулсивно от ябълковия оцет с джинджифил, куркума и черен пипер. Притесняваше ме дали няма да е лют, не искам. Оказа се много хубав и ще взема още един, ако има останали бройки.

Долче, видях ти питането за центрофугата, ще ти отговоря в темата за Кауфланд, понеже продуктът е техен.

Последна редакция: сб, 12 фев 2022, 13:45 от soul81

# 667
Ей този шоколад 150гр. за 2лв. взех с купон, не е лош:

Ъ-ъ..."Дехидратирани млечни мазнини" Това ми се струва че няма работа в организма на човек. А може да остане в теб дългоо време и да доведе до нешо страшно след натрупване, не дай си боже!...
Това, което пишеш, Изобщо не е вярно.
Ама за средностатистическия потребител така звучи явно.
Дехидратирани много бъркаш с хидрогенирани.
Дехидратирани млечни мазнини = ГХИ, така може би ще ме разбереш.. Демек масло с премахната вода.
Също и анхидрирани се използва като термин.
Защо? Защото ако има малко вода в шоколада, както се съдържа в обикновеното краве масло (ок. 18% вода), той става на бучки и не може да се темперира изобщо.
Млечна мазнина се добавя за гладкост и мекота на вкуса и по-лесно разтапяне, например ако ще се ползва за глазура на сладолед.

# 668
Най-вероятно става дума за объркването, за което пишеш. Добре си е шоколадът, ако ще му търсим кусур, той е в захарта, нормална за класически шоколад, но пък там всеки си решава дали и най-вече колко.

# 669
  • Пловдив
Протеиновата извара е хубава, ако не обръщаме внимание на посладителя, който се ползва, но за съжаление пълно щастие няма. По-добре ми се струва от плодовите млека, които се предлагат, те пък са пълни със захар. Сега са пуснали протеинов млечен продукт с боровинки, който е подсладен с еритритол, може би с една идея по-добре, за вкус е супер, цена - 2 лева.  Естествено не е хубаво да се яде често. Май най-добре си е обикновен скир с плодове.
Шоколадите на Лидл много ми харесват, особено тези с 70 % или 85 % какао на J.D.Gross, този с купона съм взела на ММ. Имаше преди време проучване, което гласеше, че лидълските шоколади най-много се доближават до това което трябва да е шоколада. Но колко е актуално към момента, никой не знае. Аз си взимам от Лидл и не пробвам други.

# 670
  • София
Добър пазар направих днес на Раковска и някак си спокойно беше в магазина. Взех с добро намаление гъби Портобело, френски зелен фасул. От италианската седмица нямаше обаче всичко, но все пак от сосовете взех, тесто за пица, доматен сос рустик, една готова супа със спанак да пробвам. От плодовете взех ябълки Амброзия, наши круши и червени портокали.

Морена, френския боб на яхния ще стане ли? Само аз ще си го хапвам.

# 671
  • Пловдив
Добър пазар направих днес на Раковска и някак си спокойно беше в магазина. Взех с добро намаление гъби Портобело, френски зелен фасул. От италианската седмица нямаше обаче всичко, но все пак от сосовете взех, тесто за пица, доматен сос рустик, една готова супа със спанак да пробвам. От плодовете взех ябълки Амброзия, наши круши и червени портокали.

Морена, френския боб на яхния ще стане ли? Само аз ще си го хапвам.
На каква цена са тези червени портокали?

# 672
  • In transit
Последно онзи ден бяха на 1.49лв за килограм.

# 673
... решила съм да не се вманиачавам чак толкова, че и това е вредно.

Много добро мнение! Наистина е така. И го осъзнах буквално днес. И добро да правиш, оставаш недооценена(онлайн) и дори си в пречка! Дори когато си в сървър за отслабване и диета (един дискорд сървър) една американка се хвалеше с 9 мили бягане , но след това изяде пакет пуканки и нещо като сникерс. Светнах я че греши и тя каквато стана "дебела работата " я чуха чак в китай ..нищо още дълго ще си е 100кила Joy

Последна редакция: сб, 12 фев 2022, 16:15 от Didity02

# 674
Наирянка, при нас цената на червените портокали беше 1,49 лв или 1,59 лв/мрежа с 1 кг.

Последна редакция: сб, 12 фев 2022, 16:38 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт