Лидл 160 - Февруарска опиянителна

• 110 111
  • 1 878
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
Докладвам Simple Smile
Мини царевицата по 3бр се е завърнала, естествено с нова цена.

Любимите чушки са намалени...

И...без коментар...все бях виждала разни идиотщини, ама и къри ли опитват?

# 676
Протеиновата извара е хубава, ако не обръщаме внимание на посладителя, който се ползва, но за съжаление пълно щастие няма.
Кой е подсладителя?

# 677
... решила съм да не се вманиачавам чак толкова, че и това е вредно.

А пък "наливането на акъл" действа при хора отворени за това, иначе е на вятъра и може да е досадно...
Много добро мнение! Наистина е така. И го осъзнах буквално днес. И добро да правиш, оставаш недооценена(онлайн) и дори си в пречка! Дори когато си в сървър за отслабване и диета (един дискорд сървър) една американка се хвалеше с 9 мили бягане , но след това изяде пакет пуканки и нещо като сникерс. Светнах я че греши и тя каквато стана "дебела работата " я чуха чак в китай ..нищо още дълго ще си е 100кила Joy
Е, както се разбра, светването ти в случая е грешно.
Иначе, даването на непоискани съвети понякога е досадно, независимо от добрите чувства с които се дават.
Лично аз съм минала по този път, и съм решила, че повече няма да го вървя, особено в крайностите му.

# 678
Мистик, ами...щом "опитват" и дамските превръзки. .🤪 Пикильо взех снощи, не разбрах докога е намалението...

# 679
  • Sofia
Струва ми се, че сте ги взели намалени червените портокали, аз ги взех преди около седмица и определено не бяха на такава цена, не помня точно, но над 2лв ми бяха.

Морена, френския боб на яхния ще стане ли? Само аз ще си го хапвам.
Не съм го готвила в яхния, за салати или гарнитури го ползвам и не го варя много... 5мин. Предполагам, че ще си омекне при повече варене.

# 680
  • Пловдив
Да, намалени са червените портокали. Днес пак взех.

# 681
Френският боб е идеален задушен с малко мазнина за гарнитура или на салата.

# 682
Аз не "хабя" френския боб на яхния, също или варя, или за гарнитура- гледам да го обработвам термично малко.
Морена, при нас червените портокали се водеха с -50% намаление. Редовната им цена беше около 3 лв.

Последна редакция: сб, 12 фев 2022, 17:28 от dolce miele

# 683
  • Пловдив
Подсладителят е ацесулфам К и сурколаза, ако не се лъжа, това за изварата. Но не е учудващо, доста често се използват за подслаждане.

# 684
И аз не гледам състав. Толкоз малко неща ям, че и да гледам състава, все тая. На козметиката по следя.

Ще вървя за праз, извара, ликьор и другото го забравих. Според квото има Joy

# 685
Подсладителят е ацесулфам К и сурколаза, ако не се лъжа, това за изварата. Но не е учудващо, доста често се използват за подслаждане.
Ацесулфама се използва в комбинация с още 3 обикновено, за да имитират захарна сладост. Сукралозата е заместител за таз комбинация, не се усвоява от организма и реално е химично модифицирана захар.
Няма проблем с нея като цяло, ако не се ползва при термична обработка.
Еритритолът е по-несладък от захарта и за де постигне този ефект на сладост, трябват доста големи количества. Затова не се използва масово - не е технологично приложим при много рецепти и излиза доста скъпо (напр. за да се запази %сухо в-во трябва да се намали нещо друго).

# 686
Червените портокали подходящи ли са за сок? Или да ги филетирам...? Могат ли да се делят на парченца или много цапат така?🙂

# 687
  • Пловдив
Благодаря, момичета! В Пловдив явно ги няма портокалите, защото минах през 2 филиала днес и изобщо не открих червени портокали. Здраве да е!
Взех си само от закачалките за баня и виното от купона за Св. Валентин. Днес скромно! 😉
Да видим утре вечер как ще е..

# 688
Духи, какво мислиш за еритритол+ксилитол? Ще го докарат ли на вкус като захар? Аз не мога да се разбера с подсладителите. Взех едни вафли от Лидл, скоро ги имаше, без захар, уж за по-лек вкус. Ами те чак започват да горчат и лютят от сладост...дали са предозирали нещо, не знам. Май най ми допада кокосовата захар.

Лидл никога ли не предлагат какаово масло (и паста). 🤔

# 689
  • Sofia
Аз не "хабя" френския боб на яхния, също или варя, или за гарнитура- гледам да го обработват термично малко.
 Точно, ама това си е мое решение. Simple Smile
Та и за червените портокали така, не бих ги хабила за сок (аз и нудлите не ползвам вместо фиде или паста... и други такива примери...) Simple Smile   Нали има  "Портокали за сок", не съм го купувала, но допускам че са за сок, щото са с по-плътни ципи, както е помелото например.
Иначе аз ги показвах по-напред, така ги чистя/поднасям - изрязвам кората на целия портокал и после режа на шайби.
При нас ги няма вече червените портокали, от два дни поне... и миналата година бяха по-червени, така наричаните "кървави" (виждат се на снимките ми).

Последна редакция: сб, 12 фев 2022, 17:04 от Morena

Общи условия

Активация на акаунт