Лидл 160 - Февруарска опиянителна

• 110 110
  • 1 878
  •   1
Отговори
# 750
Не бях виждала такъв шарен 🙂 Помислих, че са семки от екзотичен плод.
Надявам се да не забравя после да се оплача на Лидъл от служителите от охранителна фирма. Да ги инструктират, че не се проверява багажа на клиентите на касата, точно преди да платят! 🤡 Човек приложение ли да маркира, стока ли да слага в количките им за пазаруване (големите), ресто ли да взима- междувременно служител му бърника в багажа, страшна нетактичност...Да не говорим, че може и сметките да се объркат, и пари да ти паднат от портмонето. Толкова ли не разбраха, че с голям кеф само на някакви си 2-3 метра разстояние и след като вече съм платила и прибрала рестото и покупките, бих им показала, че не съм откраднала нищо! 😃 Разбирам, че това им е работата, да проверяват, но не на касата е най-най-подходящото място...

Последна редакция: нд, 13 фев 2022, 13:29 от dolce miele

# 751
Кръгло легалце за котаче имаше в Лидъл на България, някой търсеше в Пловдив Simple Smile
А прахосмук няма никъде нали? Моята умря вчера тотално... ММ се опитва да я реанимира, но след едно чистене съвсем се трупяса... Та си търся нещо прахосмучещо налично из Пловдив, ако някой е мяркал Simple Smile

# 752
Лидл добре се представиха днес - намален кейл, намалени био портокали, лалета в разкошни цветове.

На кисел кумкуат никога не съм попадала, явно е бил добре узрял. Не бих го съсипвала нито с изцеждане, нито със захаросване. Просто е много мой плод. Мие се и се яде.

# 753
  • In transit
Dolce,

Скрит текст:

# 754
Благодаря, момичета! В Пловдив явно ги няма портокалите, защото минах през 2 филиала днес и изобщо не открих червени портокали.
Взех днес от България.

# 755
Мikkey, благодаря! Изобщо не съм ги видяла в магазина! 🙂 Каква е цената на ликьора?

# 756
Преди малко обелихме 7 "червени портокала" от сутрешния ми пазар, нямат нищо общо със снимките с рецептите на Морена 😁 Най-обикновени портокали са и на цвят, и на вкус. Етикетите на 2-те мрежи по 1 кило, дето взех, обиколиха цялото семейство в опит да потвърдя, че не ми се привижда, но уви... На етикетите действително пише "червен портокал, сорт: Tarocco, произход Италия", но съдържанието на мрежичките е нискокачествени обикновени дребни и не особено сочни портокали.
Купени са на 13.02. от Лидъл-а в Борово, гр. София 😉
Това го броя за измамата на столетието направо 😃
Мързи ме да пиша на съпорта им, както и да ходя до магазина да се разправям, но трупат доста черни точки в личния ми тефтер вече.

# 757
Преди малко обелихме 7 "червени портокала" от сутрешния ми пазар, нямат нищо общо със снимките с рецептите на Морена 😁 Най-обикновени портокали са и на цвят, и на вкус. Етикетите на 2-те мрежи по 1 кило, дето взех, обиколиха цялото семейство в опит да потвърдя, че не ми се привижда, но уви... На етикетите действително пише "червен портокал, сорт: Tarocco, произход Италия", но съдържанието на мрежичките е нискокачествени обикновени дребни и не особено сочни портокали.
Купени са на 13.02. от Лидъл-а в Борово, гр. София 😉
Това го броя за измамата на столетието направо 😃
Мързи ме да пиша на съпорта им, както и да ходя до магазина да се разправям, но трупат доста черни точки в личния ми тефтер вече.
В нашия лидъл имаше 2 вида портокали в мрежа - червените и обикновени до тях.
Нищо чудно да са били размесени.
И моите червени са си червени, не са изобщо обикновени... Някой е подредил явно ...
Скрит текст:
Около март-април обикновено ми носят няколко щайги червени портокали покрай едно изложение Simple Smile от 10тина години насам... и съм спец в цеденето, рецептите, десертите... Simple Smile

Последна редакция: нд, 13 фев 2022, 15:39 от duhi_puhi

# 758
Е, нали на мрежичката пише "червен"??? Добре, че не взех, и аз съм в този Лидл, взех био.

# 759
  • Sofia
Най-отличителното е, че мрежата на червените портокали е черна.

# 760
Черна е, Морена, и двете са черни 😃
Не съм се объркала аз, ако това искаш да кажеш, дори на касовата бележка пише, че са червени. Но не са...
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 13 фев 2022, 15:54 от Анонимен

# 761
Може ли просто да не са доузрели още?
Абе...защо при нас кейлът и руколата не видях да са намалени?! 😃

# 762
  • Sofia
Ким, нищо друго не казвам/нямам предвид. Simple Smile Само, че и преди да се зачете човек в етикета, отдалече се разпознават с черната мрежа. Изобщо нямам предвид, че ти си се объркала.

Може и да са друг сорт просто... защото избщо не са като миналогодишните като цвят.

# 763
Моите са си червени, тъкмо спретнах сладкиша на Мики с тях.

# 764
Ами аз все пак им спретнах едно запитване от сайта с номера на партидата да ги питам какво е тяхно обяснение Smile Ще ви разкажа за резултата ако ми отговорят, ама със сигурност няма да си разваля неделята заради едни портокали, че да ходя да ги връщам. Разочарована съм единствено, защото ние портокали изобщо не купуваме и исках да опитам някой екзотичния вид, а то се оказаха 3-то качество обикновени. Поне да бяха гръцки и големи.

Общи условия

Активация на акаунт