Лидл 160 - Февруарска опиянителна

• 110 137
  • 1 878
  •   1
Отговори
# 825
Вероятно имате предвид Милбона. 🙂
Мikkey, на етикета на моите 2 мрежички с портокали пише сорт Moro. 🙂 В едната са 7 броя малки, в другата- 6 броя /от които единият беше голям/.

# 826
  • София
Предполагам тези измислени гофрети, които продават в Лилд пакетирани не са Кхрупкави? Някой пробвал ли ги е?
Искам да пуснат гофретник с формата на сърчица и да правя здравословни гофретки, не само сладки, но и солени от тиквички. Grinning
Наистина ли няма да пуснат за 14 февруари нещо такова Sad

Гофретите са мекички, като дебели палачинки. Дъщеря ми харесва много и взимам да има, че все й се прияждат.

# 827
  • Sofia
Кондензирано мляко
Срещали ли сте скоро кондензирано мляко на Пилос? Или някакво друго из вашите филиали. Днес купих едно на Милиона - отвратително ми е.
Кое конденз. мляко, едното е за кафе, ...
Душа,  това неподсладеното ли е?

# 828
  • София
Понякога пускат едни белгийски гофрети в Лидл. Има ги в два варианта - със шоколад отгоре и без, но обикновено по различно време ги има двата вида. Много са пристрастяващи. Нямат нищо общо с тези обикновените, дето ги има постоянно в асортимента. По-твърди, поръсени леко със захар и топящи се в устата. Тези без шоколада са отделно опаковани вътре. За шоколадовите не съм сигурна.

# 829
Тия гофрети ги бяха пуснали с купон веднъж - не се харесаха вкъщи. По принцип в оригиналните белгийски гофрети (waffles) има перлена захар за хрупкавост. Опаковани няма как да си запазят крупкавостта, освен ако не са съвсем тънки, тогава вече са вафли (wafers).
Предпочитам на гофретника пресни - пък рецепти за експерименти бол...

# 830
  • Буркина Фасо
аууууу , и на мен никак не ми допаднаха тези "гофрети".
и като подарък не ги ща.

# 831
  • София
У дома не можем да спрем да ги ядем, особено тези без шоколада. За това избягвам да ги вземам, че са си доста калорични Stuck Out Tongue Winking Eye.

# 832

Това мляко има ли вкус на мляко, че ми харесва цената? Основно за добавка към кафе ще се ползва.

# 833
  • Асеновград
Ако някой иска купона за млякото без лактоза да ми пише.
 Взех вино от купона за Св. Валентин, мляко и питки. Но нямах време да обикалям и да гледам за друго.

# 834
  • Пловдив
Аз купувам само такова мляко за тийна ...като другите е за мен. Няма висок процент като 3,5.Само това е...ся като ида ще е разграбено, 100% Simple Smile а инак никой не го пипа.

Ако някой иска -50% купон за сладки картофи да ми пише.

# 835
Белгийските гофрети с шоколад отгоре са ми много изкушаващи и на мен. С мъка ги подминавам в магазина 😁

# 836
Има купон, няма купон

# 837

Това мляко има ли вкус на мляко, че ми харесва цената? Основно за добавка към кафе ще се ползва.
То си Е обикновено мляко, с добавена лактаза, който ензим разгражда лактозата.

# 838
  • София
При мен така се случи с някаква изворна вода. Пет пъти ми изчезва и не мога да го активирам и ми изкара този надпис. Накрая успях да го активирам.

# 839
  • СОФИЯ
Преди малко беше така с купоните и при мен. После се оправи, сигурно нещо бърникат.

Общи условия

Активация на акаунт