Лидл 160 - Февруарска опиянителна

• 106 470
  • 1 878
  •   1
Отговори
# 1 545
  • Sofia
Ами променя се, поглеждай през 2-3 дни и ще видиш, и помиришеш... и остава да пробваш и ще натрупаш усет. Simple Smile

# 1 546
Маскарпонето които е с купон, онзи ден беше 3 лв, (може и да греша) днес е 4. 🙄

# 1 547
Маскарпонето които е с купон, онзи ден беше 3 лв, (може и да греша) днес е 4. 🙄

редовна цена? грешиш

# 1 548
Гледам имейл тази сутрин от лидл, информационен, срока за връщане става 30 дни за нехранителни с дигиталната бележка. Преди не беше ли 30 дни без, а с дигиталната 60 дни.

# 1 549
  • София
Гледам имейл тази сутрин от лидл, информационен, срока за връщане става 30 дни за нехранителни с дигиталната бележка. Преди не беше ли 30 дни без, а с дигиталната 60 дни.

Има + пред 30 дни.

# 1 550
Здравейте, купих си подложката за сушене на чинии, но като я сложих на плота и поставих измити съдове се оказа, че пропуска и отдолу плота става влажен. Аз ли не съм разбрала, но как се ползва тази подложка. Мислех си, че не пропуска влага, но явно е пропусклива. Не ми се вижда нормално директно на плота да я слага и се чудя отдолу да сложа някаква мушама. Иначе ми е много удобна и красива. Моля дайте ми идеи.

# 1 551
И аз се замислих за тази подложка вчера

# 1 552
Моята пратка за 0 лева се оказа някаква рекламна оферта от А1.

# 1 553
  • софия
Имам тази подложка от предходно пускане. Ползвам спорадично, защото имаме миялна. Никога не е било мокро под нея, но съдовете, които слагам, не текат.

# 1 554
Имам тази подложка от предходно пускане. Ползвам спорадично, защото имаме миялна. Никога не е било мокро под нея, но съдовете, които слагам, не текат.

Може ли да я снимаш отдолу, да не би да е различна.

# 1 555
  • софия
E, какво да снимам? Същата като от тази седмица е.

# 1 556
А как разбирате дали ананаса е узрял преди да го срежете?
Дръпни някое от листенцата отгоре с пръсти, при узрял ананас се отскубва лесно, а ако е зелен ще ти се опъне доста.

# 1 557
Има ново увеличение и на прясното сирене Пилос.
Последните покупки на луканка, филе и салам от серията Клиин Лейбъл изобщо не ми харесаха. Развалиха качеството, но ако се налага предпочитам да завишата цената, но да оставаме доволни от вкуса.
Сега с новата седмица 1+1 не ми се мисли какво са сложили в пакетите...

# 1 558
Само при нас ли от диспенсъра за фъстъци тече толкова много сол?! Дръпнах ръчката и като потече една сол...чудех се дали ще се стигне до фъстъци въобще. Мисля RebelHeart беше писал, че фъстъците са с много сол, тогава ги оглеждах в диспенсъра и не забелязах да има много. Но ако това е имал предвид, какво изтича...вече разбирам.

Пристрастена съм към локумените банички, всеки ден взимам. Този път не са и много мазни, криза е. 😬

# 1 559
  • Перник
Само при нас ли от диспенсъра за фъстъци тече толкова много сол?! Дръпнах ръчката и като потече една сол...чудех се дали ще се стигне до фъстъци въобще. Мисля RebelHeart беше писал, че фъстъците са с много сол, тогава ги оглеждах в диспенсъра и не забелязах да има много. Но ако това е имал предвид, какво изтича...вече разбирам.

Пристрастена съм към локумените банички, всеки ден взимам. Този път не са и много мазни, криза е. 😬

Отдавна не съм взимала ядки от диспенсърите, но преди, когато синът ми ги харесваше, наистина имаше ужасно много сол. Не само фъстъците, всички.

Общи условия

Активация на акаунт