Лидл 160 - Февруарска опиянителна

• 106 320
  • 1 878
  •   1
Отговори
# 1 710
Има стоки, които не са ПА. Как ще кажеш на хората да не ги купуват, като са изложени. А тези от ПА са си с намаление от деня на акцията. Такива лепенки 1+1 са рядкост.

# 1 711
  • Sofia
О, аз съм си визмала неща от новата промоция в неделя вечер на промоционалните цени, като камъка за пица например.

# 1 712
  • София
.........................
Сега видях, че от утре ще има и портвайн. Юху! Ще го пробвам и му търся иберийско колбасче за компания. Ама мога да мина и само с портвайна, ако не ми похвалите нищо.
Къде го видя това Порто, изпуснала съм го, а ме интересува, може ли да ми кажеш на каква цена е и ако може и да ми го покажеш да го видя какво е, благодаря !!

# 1 713
Морена, камъкът за пица не е в ПА. Поне аз не съм виждала. Няма как да ти го продадат на редовна цена, такава няма.

# 1 714
  • In transit
.........................
Сега видях, че от утре ще има и портвайн. Юху! Ще го пробвам и му търся иберийско колбасче за компания. Ама мога да мина и само с портвайна, ако не ми похвалите нищо.
Къде го видя това Порто, изпуснала съм го, а ме интересува, може ли да ми кажеш на каква цена е и ако може и да ми го покажеш да го видя какво е, благодаря !!
Заповядай: https://www.lidl.bg/p/opitay-vkusa-na-sveta-v-iberiyski-stil/por … ertno-vino/p67114 Не го намирам за много изгодно, но може да бъркам.

# 1 715
  • Sofia

Суол, принципно дадох пример, но смятам, че и стоките от ПА са така, едва ли ги отделят. Освен ако тях ги редят в понеделнка...

# 1 716
Ами не, не е така. Не принципно, а никога. Ако е от ПА и намалено от утре, тази вечер ще го купя на редовна цена. Така излиза на касата, не става въпрос за отделяне.

# 1 717
  • София
Много благодаря! Добро е, 10 годишно е, което е важно и е на много добра цена, което е рядкост. Само да уточнение, портото се сервира с плодове, като дижестив,  а не със саламчета, то е сладко и с  невероятен   вкус, за тези които не са го пробвали, заслужава си.

# 1 718
  • Sofia
Принципно за стоките от новата промоция  в неделя преди това.
Иначе не съм обръщала внимание за тези от ПА, нямам наблюдения, само предположих че в неделя (ако са наредени) и те са на промоционалната за понеделник цена.

# 1 719
  • Пловдив
Не съм опитвала Порто...т.е за десерт се сервира с плодове...? Какви по-точно?

# 1 720
Сутринта тези, които са 1+1 бяха на цена, която трябва да е от утре. Те са опаковани и реално маркират кода на общата опаковка

# 1 721
Много добре са го измислили Лидл това с шоколадовото яйце. Браво ! Отиваш и има само за момичета. Моя големия едва ли ще се зарадва на играчка от Калинката.. и на пяната за бръснене сменили етикета, да е различен от показания в приложението. Добре, че споменахте банани , та отидох за тях , де. Че малкото ми е като една маймунка и не мога да му смогна.

# 1 722
Сутринта тези, които са 1+1 бяха на цена, която трябва да е от утре. Те са опаковани и реално маркират кода на общата опаковка
Няма как да са на друга цена, в ПА продукт 1+1 няма. Цената може да е само промоционалната.

# 1 723
  • София
Не съм опитвала Порто...т.е за десерт се сервира с плодове...? Какви по-точно?
Не мога да ти кажа с какви плодове, за мен това не е подходяща комбинация. Но портвайнът много наподобява класически български червен вермут. С каквото консумираш него, с това и портото. Не съм критерий за алкохол, дори не го и обичам но заради традицията съм пробвал няколко марки в Португалия. Аз не си го представям с никаква храна. Заради сладостта и бързо замайва.

# 1 724
  • Русе
Днес взех от това бутер тесто охладеното, дето е на промоция. Но нещо не ми прилича на бутер тесто..вие какво правите с него? Изглежда някак по-тънко, все едно няма да бухне хич, една вита баничка ли да направя?

Общи условия

Активация на акаунт