Лидл 160 - Февруарска опиянителна

• 106 261
  • 1 878
  •   1
Отговори
# 1 770
Тръгвам към промоционалните стоки- сирене няма. Добре, че видях хора да се суетят около някакво пале и намерих сиренето позицонирано там.

# 1 771
И аз успях да си взема последната баничка с локум:) Детските ранички с животни са много хубави и има още поне 4 вида , освен показаните в брошурата ( тигърче, дракон, еднорог ..) , но половината са много малки ( 5л - вкл. и еднорога ) - та не взех. За малко да се изкуша с едни гащи - според мен е много хубаво трикото този път - разтегливо, меко и с хубава дантелка ...ама много гащи вече ще ми станат Simple SmileSimple SmileSimple Smile та се спрях. За това пък от коша с намалените се обзаведох с клин и тениска Simple SmileSimple SmileSimple Smile  Иначе си взех луканка, шунка, кърпички,леща , марулки, шок. ритер ....
Имаше ирландско масло с цена на етикета 3,99 , но на касата се оказа 5,99 - върнах ги всичките. В бързината , обаче не съм видяла, че са ми таксували шок. яйце за 2,19 едното.....ядосах се , защото 3 пъти погледнах кода на етикета и цената и сравних с купона ..и пак греда , това под етикета пак е било друго ..заслужават да отида и да си им ги върна тъпите яйца.

# 1 772
Едните яйца са със станиол , а другите с пластмасова обвивка.

# 1 773
В кафявата леща произход България за 1.70лв в половината пакет 250гр:

# 1 774
  • София-Младост
ТИ пак добре, че си я чистила аз като знам как директно я мятам в тенджерата...

# 1 775
Търся отзиви за сирене Тетиля.

Баничките с локум не са в ПА, вероятно още няколко дни ще ги оставят, както бретцелите със сирена. В ПА имаше някакви замразени, но много големи пакети, а нямам място. Дори за вишните нямах място и не взех, сега сме на боровинки, ягоди и малини.

Много благодаря за инфото за КАМ, харесвам го. Вишните им вишни ли са или вишнап?

# 1 776
В тяхна леща и други неща съм намирала, та винаги я чистя и мия.

# 1 777
Търсих тези банички с локум, за да съм и аз във тренда 😎 но така и не видях.

# 1 778
На мен не ми харесаха тези банички и на сестра ми също.Едни кръгли, вътре с големи парчета локум тях хвалите,нали?

# 1 779
  • In transit
ТИ пак добре, че си я чистила аз като знам как директно я мятам в тенджерата...

И аз така... ама само от френската готвя. Да чукна на дърво не съм случвала камъни.

Днес в Младост(Варна) беше много добре заредено и странно за понеделник, нямаше почти никакви хора. Тук там някоя леличка из магазина. Имаше от испанските млекца, за които в брошурата пишеше, че няма да ги има. Салатите бяха хубави, репичките също. Имаше намален кейл, за феновете му. Също рукола, италианските салати и моркови на връзка. От тях си взех, че с младежа много обичаме да хрупаме моркови.
Сирене имаше доволно, също от другите 1+1.
В К.(Бриз) също беше много спокойно, малко повече хора имаше, но все пак ми беше странно.

# 1 780
  • Sofia
На мен не ми харесаха тези банички и на сестра ми също.Едни кръгли, вътре с големи парчета локум тях хвалите,нали?
Тези са, то в пекарната други няма мисля.  И мен не ме блазнят.

Аз още не съм стигнала до Лидл, ама и нямам нищо на зор да взимам от промоционалните.

# 1 781
Баничките са от фурната, навити, но не са с големи парчета локум. Плънката е равномерно разпределена по корите. На миналото зареждане бяха доста мазни, миналата седмица бяха перфектни всеки ден.

# 1 782
  • София
8 ч тази сутрин в Лидл Младост 4 имаше заредено всичко от 1+1 промоцията само влажната тоалетна хартия не видях. Дали е липсвала или аз съм я пропуснала.....Уж гледах внимателно.
Иначе заредих от препарата за канали, червенета леща, суровите ядки, шунката и кори за баница.

# 1 783
Препоръчайте ми хубав ориз от Лидъл, ако изобщо има такъв. Може да е и кафяв.
Взимам на Крина балдо и баланс, но в последно време нещо не ми харесва.

# 1 784
  • In transit
Препоръчайте ми хубав ориз от Лидъл, ако изобщо има такъв. Може да е и кафяв.
Взимам на Крина балдо и баланс, но в последно време нещо не ми харесва.
Арборио, кафевия и дългозърнестия от Био продуктите.

Общи условия

Активация на акаунт