Лидл 160 - Февруарска опиянителна

• 106 290
  • 1 878
  •   1
Отговори
# 1 755
Замразените вишни от ПА ли са? От няколко дни ходя и няма.
В Пловдив в магазина на бул. България в петък имаше много.

# 1 756
Сега вече като не са на промоция ще ги има. Редовен номер в това. Или непредвидени количества според интереса
Нарочно. Идеята е да има клиенти изпуснали промото и видимо празни места в магазина. По този начин си казва клиента, дори да не търси този продукт, че се е разграбило нещо, имало е супер продукт и т.н. засилва се интереса. Какви ли не трикчета ни пробутват без да забелязваме...но има хора "учили" за това 4-5г..
Намалението важи до 5бр на клиент...защо мислите че е това ограничение? Нямат стока? Нее..така купуваме повече... има цели филми за номерцата на хранителните вериги. Дори на мен или теб да не ни се вярва , явно масата народ дава резултата.

Последна редакция: пн, 28 фев 2022, 10:27 от Didity02

# 1 757
  • София-Младост
Сега вече като не са на промоция ще ги има. Редовен номер в това. Или непредвидени количества според интереса
Да, но са във фризерите, които са на стените...на в тези дето са на земята...чудно го обясних, нали.
Не са при другите замразени плодове, незнайно защо.

# 1 758
А някой купувал ли е вече от вишните? Как изглеждат вътре?
Аз съм все предубедена, че за замразени плодове се пакетира най-лошото качество…

# 1 759
  • Sofia
Аз съм все предубедена, че за замразени плодове се пакетира най-лошото качество…
Коментирани  са, месести (за някой +, за други -) били.  И понеже е всеки с вкуса си - проба дава най-добрия отзив.

# 1 760
  • Пловдив
Ох...вишни като вишни Smiley
В Лидл замразените плодове са с мн.добро качество. Купувам редовно от тези за смути. Вишни също.

# 1 761
Инструктирах мъжо при отварянето да е там тази сутрин,та се обзаведохме с машината за вакумиране и ролки.Довечера ще приготвям филетата,че мойте мъже само това признават за ядене 😁.Имало е доста бройки,което ме изненада.

# 1 762
В Лидл замразените плодове са с мн.добро качество.
На същото мнение съм и за замразените зеленчуци.
Имам купон за ананас, но изобщо не открих в нашият филиал, дали ще заредят 🤔
Иначе днес уважих промоциите и в Кауфланд и в lidl, и учудващо в Кауфланд имаше по-малко хора, отколкото в lidl. Обикновено е обратното.

# 1 763
Сиренето за мазане в синя кутийка пак с нова цена - 3,79 лв е вече.
Бадемите по 200 гр. сурови пакет с нова цена 5 лв.
Смлените бадеми с нова цена - 4,50 лв.
И за мой ужас любимата ми риба /чернокоп/ вече е с редовна цена 17 лв.
Вишните са ми любими, от както ги открих.
Рукола днес намалена взех на 90 ст.

# 1 764

При по-предна промоция взех замразени боровинки и ягоди. За първи път вземам от тях. Боровинките горе-долу биват. Но ягодите са замръзнали на куп, разбивам ги в масата, за да се отделят. По-лошото е, че качеството на плодовете е гадно - имаше няколко изгнили.

# 1 765
При нас всичко спокойно и заредено. Гладни нямаше. Банички с локум има и днес, хайде да ги спират вече.😃

Благодаря на BonniBonn за сладките картофи.

# 1 766
За първи път купихме от замразените вишни и много ги харесахме. Добавям ги към любимите продукти от Лидл.
Суджуците за сушене дали изсъхват както трябва или да ги мятаме на скарата и да ги изяждаме в печен вид? Simple Smile

# 1 767
  • Русе
Подарявам купон за намаление за сладките картофи и шоколадовото яйце. И двете изтичат утре.
Подарени!

Последна редакция: пн, 28 фев 2022, 13:48 от cvete7575

# 1 768
  • София
Миналата седмица не успях да купя банички с локум. В събота нямаше.
За тази седмица все още не съм решила какво ще пазарувам от Лидл.

# 1 769
На нас баничките с локум много ни харесаха, не знам в ПА ли са? от топлата витрина взех и кроасани с нуга, любими са ми, ама вече на промо са 1,05 или нещо такова.
За вишните
Скрит текст:
Тази седмица са на промо в КАМ маркет, където има, не съм ги пробвала. По принцип там сладката са много хубави

Общи условия

Активация на акаунт