Лидл 160 - Февруарска опиянителна

• 106 300
  • 1 878
  •   1
Отговори
# 1 740
  • София
Е как може с вермут да го сръвните боже явно сте пили нещо наистина купено от супермаркета. Истинското порто и то отлежалото няма как да е сръвнено с български бъркочи.

В тема за супермаркет и вина от супермаркет сме, все пак. Ако можете да дадете по-близко сравнение за да ориентирате човек, неопитвал продукта, направете го. Смисълът от поста, който цитирам, иначе е нулев 🙂
....Да, редактирам се, понеже и на marcheva14 излезе поста, та и към теб е молбата ми - помогни ако можеш на питащия за каквото пита. Ориентирайте по-добре от мен кое познато питие е по-близо до портвайна от вермута. Ще ми е интересно да се обогатя културно и аз 🙂

# 1 741
А, това си беше 30ст за 1брой, преди около седмица две. .55% увеличение брее, а сега е на "промо" Scream

# 1 742
Didity, по спомен, бяха си по 45 или 49 ст. 🤔Цената от 50 ст. е за 2 броя.
Аз днес взех още 3 пакета от замразените вишни, намален с 30% прибор за авокадо (отдавна исках), телескопични обувалка и чесалка 😁, шунка, дреболийки.
Благодаря на Брадата за купона за вишничките! 🥰 Много ги обичам и се изненадах, че днес имаше!
Случайно мернах още по-новата цена на сиренето Железница- вече 9,99 лв/кг...🤐😬🤨
Кремообразната извара също е станала 5,99 лв /за мен тази и' цена е новост/.
Забелязах, че има и голяма опаковка с пилешки кренвирши...но няма как да подмина голямата разлика в процента на месото, уж опаковката е по-голяма и изгодна....а:

Кренвиршите в малките опаковки с 84% месо са от бели пилета сигурно, а тези от голямата опаковка и от 64% месо са от по-тъмни пилета...😃🤪
Феникс, права си за суджука, все е над 2 килограма. Същото и със сланината наскоро- уж трябваше да са по 400 грама или по килограм парчетата...а в магазина имаше само огромни парчета сланина- мутанти по над 2,5 кг...Е, какво да ги правя над 2,5 кг сланина?!😄
Мнения за електрическия нож има ли???🙂

# 1 743

Не намирам обаче допълнителна брошура, някой ако ходи да погледне

# 1 744
  • Велико Търново
Млечните Десерти бяха по 39ст м. Август., т. Е. Увеличението е 20+%, а на тази цена си заслужават сега

# 1 745
Вчера в Мл2 нямаше нищо заредено от 1+1.
Казали им да зареждат само иберийските неща, защото има оплаквания, че предния път още в неделя са изчерпани нещата и тогава въведоха това с купуването на 2 артикула без лента.
Сега съм в магазина зареждат 1+1.
Аз само леща ще взема и от препарата за канал.
Теменужките ги редят сега, но няма как да ги нося с мен цял ден, та след работа май пак ще се връщам.

# 1 746
  • Русе
В 7,30 се строих пред магазина /викам преди работа, а и трябваше някакво цвете да взема, че имаме рожденичка на работа/ . Бая хора си имаше, а стоката не беше наредена, чух единия  управител да обяснява, че стоката била пристигнала тази сутрин. Взех сирене, веро, магдалени с лимон, батерии. Цветята не бяха още извадени, мернах теменужките, но си бяха в палета. Открих и едни орхидеи в палет и срам , не срам, взех направо от там. Цената я знаех от каталога, а и нямаше значение, без цвете не можех да си тръгна.

# 1 747
  • Sofia
... Открих и едни орхидеи в палет и срам , не срам, взех направо от там.
Какъв ти срам, нали следва да бъде подредена стоката на рафта... много пъти съм взимала така (и никакви скрупули нямам) - дали от там или от регала... даже спестяваш труд на служителя. Simple Smile

# 1 748
Cvete , каква орхидея взе.🙂
Сега видях, че орхидеите,  и двата вида , в стъклена саксия,  и в картонена чантичка, са от сряда 🤔🙂

# 1 749
Didity, по спомен, бяха си по 45 или 49 ст. 🤔Цената от 50 ст. е за 2 броя.
Цитат
Млечните Десерти бяха по 39ст м. Август., т. Е. Увеличението е 20+%, а на тази цена си заслужават сега
Ами ето го, но преди месец купувано редовна цена: а до скоро пак ги гледох 30ст

Както и да е, състава е неприятен, но беше вкусен, а 28гр няма на убие..може пак да взема 2 за "чийт дей"

Последна редакция: пн, 28 фев 2022, 09:54 от Didity02

# 1 750
  • Русе

Ето тази..в интерес на истината тази беше най- хубавата, не съм очарована, но нямах време да ходя на друго място.

# 1 751
И аз също пазарувах рано сутринта днес. От шунката и луканка зелен етикет имаше по две кашончета на регал.

# 1 752
Замразените вишни от ПА ли са? От няколко дни ходя и няма.

# 1 753
Тези орхидеи са от миналата седмица, те не са специално опаковани за празника - ето я моята, аз много си я харесах:

# 1 754
Замразените вишни от ПА ли са? От няколко дни ходя и няма.
Сега вече като не са на промоция ще ги има. Редовен номер в това. Или непредвидени количества според интереса

Общи условия

Активация на акаунт