Лидл 160 - Февруарска опиянителна

• 106 316
  • 1 878
  •   1
Отговори
# 1 725
Да не си взела за пай ?

# 1 726
  • Русе

Това е...че и две взех 😀😀

# 1 727
Много го харесвам тънкото бутер тесто. Правя смес от 2 яйца й 200 грама сирене, намазвам го цялото, навивам на руло и режа на охлювчета. Нареждам върху неговата си хартия за печене и пека на 200 градуса за 25 мин.

Или по същия начин със смлени орехи,  канела и кафява захар.

# 1 728
  • Русе
Благодаря!! Утрешната закуска е уредена Simple Smile

# 1 729
Порто...т.е за десерт се сервира с плодове...? Какви по-точно?
Скрит текст:
Сушени кайсии, пресни кайсии, пъпеш, кашкавали и мухлясали сиренца, орехи, печени бадеми, шоколадов кекс, плодов сладкиш, сладолед, печени ябълки, тирамис, крем брюле.
Или може да си го поднесеш само с някое списание или кръстословицата от вестника Smiley

# 1 730
Дали да се домъкна до лидл и да грабна сиренце и леща от промоцията от утре или няма ги приемат? Със сигурност за заредили и изложени . Утре около обяд ще е свършило всичко предполагам..

# 1 731
Ще можеш да си вземеш, ако са заредени.

# 1 732
Ще можеш да си вземеш, ако са заредени.
Благодаря ти, Успях! Всичко бе заредено дори и от испанската седмица.
От сиренето ми се видяха малко бройки:

# 1 733
  • София
Благодаря на мацката която сподели ,че снощи е видяла италианските вафлички в новия Лидъл на Павлово Flowers Hibiscus След два дни обикаляне най-накрая взехме 20бр.Имаше адски много за разлика от другите ни два Лидъла и въобще новият магазин е много хубаво зареден.Имаше и страхотни домати на клонка за по 3лв,явно е било само за този магазин,защото после в другият Лидл имаше, но на 5 лв.Купих и аз доста неща от испанската седмица,мислех за хамона,но не знаех ,че е хубав.

# 1 734
  • Ст Загора
До кога ще продават паябтиви неща? Купих сешоара от тази седмица. Днес викам дай да го тествам. Не мога да сложа при ставката с тесния отвор, как ли не въртях. Гледай натиска, не и не.... Ще кажа на мъжа ми да. Пробва и той. Ядосах  се!

# 1 735
  • Пловдив
.........................
Сега видях, че от утре ще има и портвайн. Юху! Ще го пробвам и му търся иберийско колбасче за компания. Ама мога да мина и само с портвайна, ако не ми похвалите нищо.
Къде го видя това Порто, изпуснала съм го, а ме интересува, може ли да ми кажеш на каква цена е и ако може и да ми го покажеш да го видя какво е, благодаря !!
Стр 15 на електронната брошура.

Може да се консумира с леки меса без агресивни сосове и подправки, както и леки колбаси без силни подправки, ненатрапчиви на вкус сирена, плодове и самостоятелно. Юхууу!

# 1 736
Не съм опитвала Порто...т.е за десерт се сервира с плодове...? Какви по-точно?
Не мога да ти кажа с какви плодове, за мен това не е подходяща комбинация. Но портвайнът много наподобява класически български червен вермут. С каквото консумираш него, с това и портото. Не съм критерий за алкохол, дори не го и обичам но заради традицията съм пробвал няколко марки в Португалия. Аз не си го представям с никаква храна. Заради сладостта и бързо замайва.
Е как може с вермут да го сръвните боже явно сте пили нещо наистина купено от супермаркета. Истинското порто и то отлежалото няма как да е сръвнено с български бъркочи.

# 1 737
понапазарувах 1+1, само леща нямаше още и солта беше от едрата, та не взех. имаше всичко друго, баничките бяха малко.

# 1 738
Не съм опитвала Порто...т.е за десерт се сервира с плодове...? Какви по-точно?
Не мога да ти кажа с какви плодове, за мен това не е подходяща комбинация. Но портвайнът много наподобява класически български червен вермут. С каквото консумираш него, с това и портото. Не съм критерий за алкохол, дори не го и обичам но заради традицията съм пробвал няколко марки в Португалия. Аз не си го представям с никаква храна. Заради сладостта и бързо замайва.
Е как може с вермут да го сръвните боже явно сте пили нещо наистина купено от супермаркета. Истинското порто и то отлежалото няма как да е сръвнено с български бъркочи.
А срАвнено с ликьор евтин от 8-9лв как е? Latte machiatto.

Последна редакция: нд, 27 фев 2022, 22:23 от Didity02

# 1 739
  • София
[==========...........
Извинявай, не се заяждам, даже съм изключително добронамерена, но само бих искала да уточня, че  да се сравнява Порто/Портвайн с вермут е смешно, а при това и с български е даже и смешно и недопустимо , разстоянието м/у двете е оттук до Луната.  Все едно да сравняваш, кое.... обикновено вино с вино Командария.
Плюс всичко изброено, за портото само да вмъкна, че се пие и в специална чашка , едни такива височки, по-тънки , по- тесни и се пие със стайна температура.  Дано да си ме разбрал правилно.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт