Отговори
# 105
 #Crazy Аз пак съм в тъча - галето бременна  #Crazy Ми ЧЕСТИТООООО, бе, Гале  Hug  Hug  Hug Ама, Краси , ти как разбра, че ще е принцеска? Thinking Съвсем се озадъчих, но... както и да е, важното е всичко да е леко и да минава весело  bouquet Пак бебчеее  Flutter Hug

# 106
#Crazy Аз пак съм в тъча - галето бременна  #Crazy Ми ЧЕСТИТООООО, бе, Гале  Hug  Hug  Hug Ама, Краси , ти как разбра, че ще е принцеска? Thinking Съвсем се озадъчих, но... както и да е, важното е всичко да е леко и да минава весело  bouquet Пак бебчеее  Flutter Hug
Ти ли си в тъча, ами аз Shocked Галиноооо, кокошка такава, онзи ден мълча като пукел, а!!! Ще ти трия аз сол на главата, ама да видим. Малееее, само да ми паднаш на ръчичките... суеверна била, главичката ти ще хвърчи да знайш, ама айде, щото Любето ми е другарче - жива и здрава и една принцеса юни  bouquet

# 107
  • Пловдив
Гале, и аз имах едно на ум, като пусна онези бисери. Човек просто така от любопитство какво пишат бременюгите не ходи  Naughty. Ама истината излезе наяве.
Пожелавам ти леко и безпроблемно бременеене и наистина една госпоИца на деня на детето да се появи.

Наистина благородно ви завиждам за смелостта за второ и сама пред себе си си признавам, че ако не го направя сега, докато съм в майчинство, няма да има второ. Тръгна ли на работа, нещата стават други и няма да се реша. Второ при мен няма никой, който да ми помага (и двете ни баби са починали  Cry) и с две не се виждам. А по принцип съм за две деца.

# 108
Галиноооо, кокошка такава, онзи ден мълча като пукел, а!!! Ще ти трия аз сол на главата, ама да видим.

Ох, ще се напишкам!!!  smile3532 rotfImao rotfImbo Hands Clap

# 109
  • welcome to the Jungle
Ти ли си в тъча, ами аз Shocked Галиноооо, кокошка такава, онзи ден мълча като пукел, а!!! Ще ти трия аз сол на главата, ама да видим. Малееее, само да ми паднаш на ръчичките... суеверна била, главичката ти ще хвърчи да знайш, ама айде, щото Любето ми е другарче - жива и здрава и една принцеса юни  bouquet
Smile newsm81  Stuck Out Tongue Winking Eye Hands Clap Hands Clap newsm65 coolcool newsm57

Благодаря на всички за хубавите пожелания  newsm08 !

# 110
Тва с Галето стана весело, ама аз пак не разбрах що решихте, че ще е принцеса  newsm78

# 111
Гале, честито! Лека бременност и сладко бебче догодина!

Бубка, ами може би защото почти всички искат при 2 деца да са момче и момиче... Аз поне определено искам, ако имам второ, да е момиченце.

Момичета, утре съм на изпит за шофьор, стискайте ми палци! Почти съм сигурна, че ще ме скъсат, но ще бъда смела и ще опитам! (до вчера исках да се откажа).

# 112
Галче стискам палци всичко да е ок` Страшно хубава новина
  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
[/size][/color]

# 113
Тони стискам палци  Grinning за изпита Laughing Heart Eyes Hug

# 114
  • София, в полите на Витоша
Момичета, може би не сте видяли темата, но моля ви да се присъедините към тази наша инициатива, за да няма повече  такива съобщения,

Дете с крайна степен на недохранване почина

Написахме тази ПЕТИЦИЯ!

# 115
  • София
Лъвичке!!!! Честито! Добре дошла отново в отбора на чакащите най-голямото щастие!!!  preggo Лека и безпроблемна!!!! И каквото сте си поръчали - това да дойде през юни  stork-boy stork-girl
Абе замислих се и аз кой се рови в отчетни теми на бременюги.... Ама дотам си остана. Ти толкова убедено се измъкна, че....

Хайде, кажи как си - не спестявай инфо повече! Нали знаеш, че се радваме на емоциите на останалите мами?

Сега да похваля и нашата Ида  (тя май последната остана)
ВЕЧЕ ИМАМЕ ХОДЕЩИ КРАЧЕТА!!! newsm68
Ходеше си детето от поне 1.5 месеца супер стабилно, но не се пуска от пръста ми и това е! Шегувахме се, че и отрязана ръка да й дам ще ходи безпроблемно.
Всяка вечер си имахме ритуал - аз лежа напостелката й с вдигнати крака, а тя ме държи за 1 пръст и обикаля в кръг. И така по 1-2 часа. И преди 2 дни пак така, само където забрави да ми потърси пръста и започна обиколките сама.  С баща й  Shocked Shocked Shocked спогледахме се ококорени, а Ида продължи 1 час да прави все по-големи кръгчета.
И вече 2 дни е самостоятелна бойна единица - ходи супер стабилно (то има си хас и да не е така с толкова сухи тренировки)!

Отделно за това гърне съм изчела безброй спорни теми из форума и по статистиките стигнах до извода, че майките, които започват да учат на гърне от 6 месечно детето, го учат в продължение на година, а тези, които започват на 1г и 6 мес. общо взето успяват за седмица да научат детето, в повечето случаи, така че ще се правя на ударена още 2 месеца поне.
Аз даже още по-далечен срок съм си дала - да я пробвам преди лятото. Ако не поддаде - след още 1 месец и така. Но около 2 г. възраст.

За храненето:
закуска 11.00 (преди това незнам каккво успява да изсуче, но не е много)
обяд 14.30-15.00
сл. закуска 17-18.00 - плодове само
вечеря 20.00 - супа или нещо от нашето и кисело мляко
кърмене за заспиване -
Опитах да й дам АМ - тотално ме отряза... Сега слагам в сутрешните каши.

На Ритка и Тони - Честит Празник на патерица!!!

Асе, на теб успех!!! С твоя хъс мисля, че нещата ще тръгнат направо с летящ старт!

Тони, стискаме палци!!! Утре (днес) да се похвалиш с взет изпит!!!

# 116
  • welcome to the Jungle
 Heart Eyes А, инфо не спестявам  Mr. Green Стартирахме план за реализация на Щерка`07 така, че да има аванс от 6 месеца (за да мога да си застъпя майчинствата). Още повече, че съм с ПКЯ и е малко фамилна обремененост да се изчаква по около година за дете  Confused. Оги стана отраз, въпреки, че имах нередовен цикъл, но нямах надежди, че нещата ще се повторят.
Обаче.....  Laughing Laughing Laughing Господ е рекъл друго. Започна да ми се гади сутрин и да не ми се пие алкохол  Shocked. И аз бях сигурна, че "нещото" се е случило. Изчаках достатъчно време и ходих на гинеколог, който нищо не видя, но и не отрече, че "може да има нещо в тази лигавица". ЗА по-сигурно направих кръвен тест, някъде в 4 -5 г.с. който се оказа ОТРИЦАТЕЛЕН  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes.  И се примирих с гаденето и лошото ми състояние, че съм болна от нещо...Все пак - кръвен тест, при който се твръди, че е 99% сигурен ... Изчаквах си, а лелката не идеше и на своя глава в края на октомври ходих на втори тест - кръвен, който вече си отчете положителен резултат. Тестове от аптеката съвсем не съм пробвала, щото според тях никога не съм бременна  Mr. Green.
На  прегледа останахме всички като гръмнати, защото бебето беше в 9 г.с., 2.5 см, сърдечна дейност, ръчички, крачета, а д-р Стаменов даже вика, че и плацента имало  Flutter. НЕ бързахме да се радваме, защото в периода на "доказаната небременност" имах 2-3 алкохолни употреби и се притеснявах много. Е, след вчерашния преглед и след благополучния финал на първи триместър- реших да ви се похваля  Crazy Heart Eyes

# 117
Ти си направо късметлийка  Hug  Ха честито!

# 118
Айде и аз официално да честитя - Лъвичке, пожелавам ти лека и безпроблемна бременност и живот и зраве юни месец мечтата да ти се сбъдне и да гушкаш едно здраво и красиво момиченце!

Относно разконспирирането - те тези малки жълти буквички, които почти не се разчитат много привличат вниманието на човек и просто няма как да ги пропусне.....

# 119
Галенце, сладуранка такава  Hug Heart Eyes
Леле колко се радвам само  Hug Heart Eyes
Ами честито! Лека бременност !

Общи условия

Активация на акаунт