Браво! Ей на това му викам разумен свободен избор на съвременна та жена - кариеристка! Кеф и да роди и да си гони кариерата, но се е погрижила детето да получи най-доброто! А не по лесния начин, бутай АМ и пей сърце... В България такова чудо - дойка не съществува. Аз като човек с възможности, като започнах да издишам към 9-тия месец с кърменето, света обърнах да намеря и продължа още малко с кърма да го храня поне от части, банката за кърма ми отказа - даже с алергия да го бях изкарала, пак нямаше да ми дадат, защото бил много голям, ходих през 3 квартала когато беше болен да взимам кърма от друга майка, кварталните мами тогава ми помогнаха
Диан има сума ти млечни братя и сестри. После месеци наред следих във форума когато някоя кърмачка се оплаче, че и свършва мястото във фризера, да я освободя, но никоя не се съгласи - предпочитат да си правят кърмата на сапун и крем карамел... А бях готова да дам по 7 лв за литър кърма, както плаща БМК. Да имаше някоя дойка под ръка...
Пък и честно да ви кажа бих предпочела да го дам на ясла отколкото да му хващам детегледачка, това щото не искам малчо да се привързва към друга жена, пък и никога не бих могла да й имам доверие, че ще ми гледа детето достатъчно добре
От всички професии могат да се вадят добри пари, стига да ти идват отвътре
Пък и отверка е доста изпозван инструмент, ти за каква професия я нарече? Да не говорим , че само Господ знае какви ще ни станат дечицата, само да са живи и здрави милите 
и детето даже задмина очакванията ми.
Полази малко, после походи, заобиколи масата, падна и се разплака. Успокоих я - и резултата:
! Иска ми се да ги нацелувам и напрегръщам всичките