Отговори
# 255
  • welcome to the Jungle
Янче, благородно ти завиждам за играчката. Оги от много мъничък си играе с клавиатури, барабар с кабела (като бебе умираше да го лапа). Винаги си е имал негова, ама няма интерес към нея. Сега на мода е оптичната мишка, която като я изправи към стената и е възхитен как свети  Shocked.
А не мога да не похваля Оги. До този момент бягаше като дявол от тамян от гърнето. Миналата седмица имаше 2 дни екшън - Любо го преобува, а малкият човек от благодарност напикаваше баща си. Така, както е на повивалника  и с огромен кеф му пишкаше по дънките и блузите на татко си. И така татето взело решение, че при всяко събуване на памперса, ще носи Пишкундерчо на мивката в банята. Е, успехът е на 90 % - при всяко водене там Оги се напъва, за да гледа как Нещото се случва. Голяма забава му е да гледа как твори пишкане  Joy

Пробвах го веднъж с успех да пишка в гърненцето, но не седнал, а прав - за да гледа естествено.
Та вероятно ще измислим нова мода с гърнето. За акането - още не става дума ... нооо  Whistling кой знае и това кога ще се случи  Rolling Eyes

# 256
Дики - щом трябва Laughing

Гале -  Peace

голямо писане му правя  Laughing

# 257
Аз съм за "Приказка без край" Hug Чудесно изглежда. Ще ми се да го видя Grinning

# 258
И аз съм за приказаките, кой има желание да дойде да ни вземе????? Laughing И да ни върне подобаващо  Whistling

# 259
Привет от нас  Hug Heart Eyes

Току що направих резервацията за
Коледното парти
на 10.12. - 11ч.
в Барбарони 1

Ето и адреса за тези които не знаят къде се намира:
Барбарони 1
http://www.barbaroni.com/map.htm
Гр.София
Ж.к. Бели Брези, бул.България
Блок 17
Тел. 958 19 95

Утре или в неделя ще отида да оставя капаро 20лв.
Мисля ако искате да поръчаме и някакво плато с нещо за хапване за нас възрастните, защото там на място има само пиене, пуканки и ей такива дребни неща.
Момичето ми каза за някакви плата със хапки по 18лв. и малки пици пък на същата цена.

Ако искате да направим и някаква такава поръчка?
Кажете ми до каква сума горе долу на човек де се пада. Ако не искате - здраве да е.
Ако има някои желаещ да дойде с мен може да се разберем да се чакаме там.

Пишете, за да знам.
А и кой ще идва.

# 260
  • в шоки-land
не сьм работила, май няма и да работя в скоро време Crazy....татито ни не дава Laughing...а и работим по вьпроса 3а ново попьлнение в фемилито, така че работата сьвсем отива на 3аден план Mr. Green
И на мен ми стана интересно! Как така на 3 месеца, после какво предлага държавата, ако майката се върне на работа, кой да го гледа това дете? И нали уж на запад много повече се стимулира кърменето, даже до 6-тия месец - никакво захранване и вода, само на кърма, как така ще се връща майката толкова рано на работа? Предполагам, че масово не се връщат майките при вас толкова рано и мъжете им ги издържат, но ми е странно как така го е измислила държавата?!

niamam kredor, posle ste pisha

# 261
Супер ще стане ако се съберем пве4е мами
Ами Амей, ако маиката не се върне на работа след 3-я месец и няма право на неплатен, то тогава после губи работата си,налли? И трябва да си търси нова...

# 262

Браво бе почти нулево участие днеска Laughing
Прощъпулника на Вики беше страхотен мама Тони като си почине от гостите да се включи с повече инфо и снимков материал Heart Eyes  bouquet

# 263
Хей, привет, дами, защо не сте писали днес?

Да, прощъпулника мина екстра, пък може и да продължава, знае ли се  Rolling Eyes Иначе в момента качвам снимки ще се отчета когато приключа  Peace Все пак са 71  Whistling Доре че има опция за автоматично разглеждане, за който ще реши да ги гледа  Heart Eyes

Айде, готови са, ето ги тук http://snimka.bg/album.php?album_id=79110

Последна редакция: пт, 24 ное 2006, 22:30 от bubka

# 264
Аз моите снимки ще ги каза утре, че нямам място на компа  Embarassed Викито си взе отвертката  ooooh!, знаех си, че не трябва да я слагам, хем мъжа ми ме предупреди, че ако присъства, ще вземе нея  Laughing Ама какво пък, и това е доходна професия, само не знам Габи - банкерката дали няма да го комлексира  Grinning

# 265
  • Варна.
разгледах снимките, ей, големи деца вече пу-пу!
отвертката е супер, може до Наса да стигне!

# 266
  • в шоки-land

И на мен ми стана интересно! Как така на 3 месеца, после какво предлага държавата, ако майката се върне на работа, кой да го гледа това дете? И нали уж на запад много повече се стимулира кърменето, даже до 6-тия месец - никакво захранване и вода, само на кърма, как така ще се връща майката толкова рано на работа? Предполагам, че масово не се връщат майките при вас толкова рано и мъжете им ги издържат, но ми е странно как така го е измислила държавата?!

това е положението, който иска да работи - да не ражда деца...и дьржавата не е дльжна с нищо ( така мислят 99 % от хората Naughty )....ако една жена е решила да има дете, трябва де е готова да се откаже от професията си, поне докато детето стане достатьчно самостоятелно...има, ра3бира се жени, който са много квалифицирани в професията си и с доста висока  3аплата, които раждат детенце и после плащат на висококвалифицирани дойки и бейбиситьри да се грижат по-най добрия начин 3а него....има, ра3бира се и такива, които нямат и3бор и се врьщат на работа... след доста проучвания и бюрокрация пре3 вьпросните 3 месеца майчинство,  на сьответната майка се полага и3естна сума помощ 3а отглеждане на детето...бащата сьщо е ДЛЬЖЕН по 3акон да плаща и3дрьжка на детето и майката....в болшинството от случеите обаче селд раждането на детенцето майката си пол3ва отпуската по майчинство и след това напуска работа...пак  в болшинството от случеите обаче таткото, с една нормална 3аплата в Швейцария, има пьлната вь3можност да осигурява семейството си.....това е с две думи положението....

# 267
  • в шоки-land
Bubka, do sega gledah snimki....strahoten kupon smile3501 smile3501 smile3501
daj malko raziasnenia koi koi e, 4e az ne razpoznah nikoi  Blush Blush Blush

# 268
Аз да дам пояснения по снимките: Форумците присъствали на купона :
- Главно дейстащо лице - Виктор ,с бежавата жилетка на Тонина
- Синеокия "мъж" - Гого, с раираната блузка на Бубка
- Къдравелката - Габи, с пуловерчето без ръкави на Мама Светли
- Моята щерка - Маги с бяло - розово костюмче и батко и Ицо / най голямото дете/
Оказа се че доста от нас учат за разни изпити, като минат викам да спретнем един коледен купон Grinning

# 269
  • Пловдив
Поздрави на "инженера" Вики. Според мен добра професия. Тони, да ти е жив и здрав и все такъв чаровник. Страшно е пораснал. Както всички други дечица.

Ох, да споделя и с Вас, след Нова година се връщам на работа.  Confused С много противоречиви чувства съм. Днес се видях с шефа ми и се разбрахме и сега ми е едно тъпо, гадно, имам чувството че си предавам детето. Това от една страна, от друга си казвам, че почти година и половина съм дала всичко от себе си и го ощетявам само с половин. Притесненията ми идват от това, че ще го поверя на детегледачка за начало, а догодина на есен, живот и здраве,ще му мисля дали да продължа с тази жена или да го дам на ясли.
Още сега усещам колко мъчно ще ми бъде, но се налага.
Чета и какво е писала Амей, как е в Европа и се самоуспокоявам.

Общи условия

Активация на акаунт